Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-119 από 119.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zenith: “Εγω ,παντως , του χρονου θα ψηφισω ...ΠΑΚΙΣΤΑΝ” Βλέπεις μπροστά στο μέλλον και στηρίζεις συμπατριώτες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tragos: “Παράθεση από kostakoutas: “Παιδιά πάντως η κάμερα είναι λίγο του πεταματου Ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συγκριτικα με το Lg G2, που εχω ειναι καλυτερη σαν χρωματα και ευκρινεια.Χανει μονο οταν ζουμαρεις υπερβολικα την φωτο. Στο βιντεο τραβαει μακραν καλυτερα με μηδαμινο χρονο εστιασης.Με το G2 για να τραβηξω βιντεο κουνωντας το κινητο για να αλλαξω πλανο, πολλες φορες εκανα χειροκινητο ζουμ...” Ειχα κ920 νωρίτερα οπότε συγκρίνω με αυτού. Στ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από veinrich: “Σημερα ειδα μια ανακοινωση σε ενα αλλο αναλογο περιπου φορουμ με αυτο, ελληνικο κ αυτο ( δεν αναφερω ονομα δεν ξερω αν επιτρεπεται) ολες τις συσκευες που θα παρουν marshmallow το 2016, αν και ειδα το redmi note 2 δεν ειδα το 3. Να το θεωρησω οτι θα παρει σιγουρα ή ποτε δεν ξερεις?” Νομίζω είναι δεδομένο πως θα.πάρει 2-3 Εκδόσεις ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Παράθεση από ktsak: “Δεν ψάχνετε και δεν διαβάζετε παιδιά. Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια. Τα έγραψα πιο πίσω ” Αφού έχεις βρει τη λύση , φτιάξε ένα καινούργιο νήμα , γιατί εκεί πίσω ΘΑ χαθεί !!... έτσι ώστε να το βρίσκουν εύκολα όλοι” Γενικά μιλώντας,πρέπει να ξεκινήσει ενα νεο νήμα,το οποίο θα περιέχει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και μετα τα απαραίτητα εφόδια για μετατροπές,ξεκλειδώματα κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από rafailo: “παιδια πήρα απάντηση από τον κ. Abhra Να μία έξυπνη κίνηση του. Ελπίζω να πάρει τα λόγια του πίσω.” Και μονο που έγραψε για οικονομική κρίση ο ανύπαρκτος και πως δήθεν δεν θίγει κανέναν,επρεπε να ζητηθεί το ψηφιακό του κεφάλι επί πίνακι.- Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλη χρονιά παιδιά! Πότε θα αποφανθεί η ξιαομι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
999 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίζει να υπάρχουν miuiαδες στο ινσομνια κ το my phone; Εγώ είδα miui όταν Πρώτο βγήκε πχ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά οι Ινδοί θα βάλουν τους πάντες να ψηφίσουν, ενώ εμείς φιλοσοφουσαμε Περί σωστού Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κακά τα ψέμματα,σε τέτοιες περιπτώσεις οι πάντες βάζουν λυτους και δεμένους να ψηφίσουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από kostakoutas: “Ψήφισα κι εγώ αν και το όνομα χρήστη μου εκεί,είναι ksaplostra. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιών ” Εσύ aplostra βλέπω πηρες επιτελους το σωστό δρόμο (Lenovo Z2 Vibe Pro-kwnana) Χαχαχαχαχαχα” Αχ αχ αχαχαχ Φίλε κινηταρα κι εκείνο Αλλά τα θέματα με το ψιρεφοξ,φβ και κάτι άλλες χαζομαρουλες που είχε,μου έσπασαν τα νεύρα. Ετούτο ειναι πραγματικά άψογο ως τώρα και μέχρι το Σεπτέμβρη που θα το αλλάξω, θα είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi …
-
Ψήφισα κι εγώ αν και το όνομα χρήστη μου εκεί,είναι ksaplostra. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk