Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 174.

• Ψηφησα ως alpeppas1. Καπου διαβασα οτι μπορουμε καθε μετα ισχύει? Και αν ναι θα το δηλωνουμε καθε φορα εδω? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 64 ειναι κανονικά. Για αρχη βαλε μας μια φωτο με τα χαρακτηριστικά του κινητου απο τις ρυθμισεις να δουμε τι mi5 έχεις.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με Redmi 3 [SOLVED]

alpeppas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

τρες τελιτσες και απο κάτω το powered by android.. ακόμη έτσι είναι. ελπίζω να φορτίζει όσο είναι έτσι και να μην μου μείνει και από μπαταρία ευραριστώ για την ψυχολογική κυρίως υποστήριξη την χρειαζόμουν. μόλις ανοιξε σχεδον 10 λεπτο!

Μήνυμα

οταν flashara επελεξα τον φακελο με τα αχεια μαζι με το images. γιατι σε εναν αλλον οδηγο ελεγε να επιλεξεις το images δεν πιστευω να εκανα εκεί λάθος? =============== Δεκ 27th 2016, 8:07pm =============== οκ γιατι ξαναφλασσαρα και εβαλα dev μηπως εβλεπα φως. παντως αργει και με αγχωνει.. στο mi5 εγινε αναιμακτα!

Μήνυμα

και 3 τελιτσες που εναλασσονται

Μήνυμα

μου εχει βγαλει την ψυχη.. τελικα κατάφερα και flashara original stable global me to mi flash το 2005 ομως.. με το 06 και το beta εβγαζε σφαλμα. Τώρα όμως μου έχει μείνει στο logo της εκκινησης κανα 5 λεπτο ελπιζω να εκκινησει γιατι ποιος την ακουει την γυναικα αν μείνει χωρίς κινητο!! τα βηματα τα εκανανα με την σειρα πάντως ελπίζω να είναι όλα οκ. Εχω το remi 3 pro αυτό με τα 32g και το αποτυπωμα και του εβαλα την rom για το redmi 3/prime οχι αυτη που ελεγε 3s/3x/ prime

• Εγω εβαλα την επισημη global και ειναι μια χαρα. Οχι πως η δικια μας και του galen δεν ηταν, αλλα τωρα antuntu score στον Θεό ενω πριν έπιανα από 90-130 χιλιαρικα και το 130 με το ζόρι. Επίσης μου λειτούργησε το nfc pay του winbank wallet που πριν δεν λειτουργούσε. Κλειδωσα και bootloader βεβαια και μπορεί να φταίει αυτο, θα το δοκιμάσω και ξεκλείδωτο και θα σας πω. Τέλος εχει κανονικά ελληνικά αλλα για 160 χαρακτήρες sms θα πρέπει να βαλετε handset η go sms ή ενα ελληνικο πληκτρολόγιο που υπάρχ…

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολυ τον #10 οδηγο έψαχνα αλλα στον χαμο δεν τον βρηκα.. Να σε ρωτήσω αν περάσω official global απο το site της miui με κλειδωμενο bootloader μπορω μετα να περασω την πιο καινουργια version? Το κάνει αυτοματα η μόνο το china official? Μπορω εστω μεσο updater? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Το κινητο είναι original. antuntu score fingerprints ολα λειτουργούν οπως πρέπει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγη ρομ

Μήνυμα

Καλημέρα εχω παρα πολύ καιρο το redmi 3 pro το οποίο το πηρα για την γυναίκα. Από vickmall με fake rom αλλα ρολλαρε μια χαρα και δεν ασχολήθηκα. Είμαι κάτοχος mi5 και εχω ασχοληθεί με bootloader αλλαγες ρομ κτλ. Έτσι ειπα να αλλαξω το fake rom της γυναίκας και να βαλω miui 8. Κλειδωμενος bootloader οπότε έκανα και μια αίτηση. Βασικα την επίσημη global από το miui forum ηθελα να βαλω οποτε προσπαθησα μεσω updater πριν το unlock αλλα δεν.. Πηρα την αδεια, ενεργοποιησα απο τα dev options αυτα που έ…

• Μετα απο πολυ καιρο που ειχα τις roms του forum μας εβαλα την official global από το site της miui γιατι ειχα πρόβλημα με το winbank wallet το nfc pay δηλαδή. Το πρόβλημα λύθηκε και εκανα και ενα antutu τεστ μιας που αναφερθηκε και έπιασα το σωστο score χωρις να κλεισω τιποτα. Score που δεν το ειχα πιασει ποτε ξανα. Βεβαια για τα sms εχω βαλει το handset γιατί η επισημη global δεν παίρνει την τροποποίηση για τα αυτόματα κεφαλαία. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οταν λες vickmall εννοείς την ευρωπαϊκή αποθήκη τους? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Winbank wallet και xiaomi mi5 128gb

alpeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δοκίμασα τελικά με την αλλαγή στο Hce wallet πήγα σε μηχανάκι και υπήρξε επικοινωνία, αλλά στο μηχάνημα έβγαλε ένδειξη να κοιτάξω πληροφορίες στο κινητό και στο κινητό μου ζήτησε πάλι pin. Το έβαλα πάλι αλλά μου το ξανα ζήτησε και δεν έγινε η διαδικασία. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 22nd 2016, 7:57pm =============== Αφού μου έγινε έμμονη ιδέα, δοκίμασα να βάλω την official από το site της miui και να κλειδώσω και τον bootloader. Συγκεκριμένα έβαλα την glo…

• Ελπίζω να τους ηρθε η ορεξη για λιγο.. Αν υπάρχει post ενα link παρακαλω για να μαθαίνουμε νέα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχουμε θεμα με τελωνεία? αλλαξαν πολιτική? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ωραία το είδα κι εγώ χτες το βράδυ από κάποιον σε ξένο site. Αλλά αφού σου δούλεψε με Πειραιώς μια χαρα! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα σας πω. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi5 προβλημα fingerprint

Μήνυμα

Εδώ και καιρό είμαι οκ και έχω βάλει την τελευταία dev. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Έχω δοκίμασει σε γνωστές αλυσίδες αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μπορεί και να θέλει original rom με κλειδωμένα τα πάντα.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ. Πριν λίγο καιρό δεν άνοιγε καν η εφαρμογή όταν ήταν rooted. Όταν καταργούσα το superuser με κατάργηση root και μετά εγκαθιστούσα πάλι την εφαρμογή τότε άνοιγε. Δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ όμως. Τώρα, μετά από κάποιο update, ανοίγει όπως και να έχει η εφαρμογή αλλά δεν λειτουργεί σε συναλλαγή. Στα δικαιώματα το nfc το έχει με ερώτηση πριν την χρήση. Άλλες εφαρμογές με το που τις ανοίγεις σε ρωτάνε για το nfc ενώ το wallet όχι. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να είναι είναι …

• mi5 προβλημα fingerprint

Μήνυμα

Εμένα έστρωσε από μόνο του.. Ίσως να το επηρέασε η υγρασία από ντους που είχα κάνει και το είχα κοντά μου. Μετά από κάποιες ώρες έστρωσε, μου έκανε νούμερα και την επόμενη μερα και τώρα δύο βδομάδες είμαι οκ.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk