Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 392.
-
Από την αρχή το έλεγα... Η γραμμή πλέον δεν υπάρχει στην v2
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με την γραμμή. Είναι μια νέα λειτουργία gesture που όταν σκρολαρεις δεξιά αριστερά πάνω στην γραμμή σε πηγαίνει κατευθείαν στις πρόσφατες εφαρμογές που έχεις ανοίξει. Αν θέλεις να την εξαφανίσεις την γραμμή απλά κάνεις ότι είπα παραπάνω. ” Όταν την εξαφανίσεις και μετά υπάρχει log
-
Μήπως στο κάτω μέρος με την καινούρια λειτουργία (γραμμούλα) δεν αποκρίνεται σωστά??? Και ειδικά στο πληκτρολόγιο το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?
-
Καλημέρα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάποια παραπάνω μετάφραση π.χ file h7i3N6I.jpg VptOQm7.jpg
-
- XwItdVN.jpgξέρει κάποιος που έχει εγκαταστήσει την τελευταία Stable rom σε mi 8 αν έχει την συγκεκριμένη ρύθμιση?
-
Παράθεση από vag74: “Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Στην 20.1.21 δεν υπάρχει πουθενά το A-GPS. ” δε σου εχει το παρακατω στην φωτογραφια???εμενα με παραξενευει η επεξηγηση που εχει. να το απενεργοποιησεις δλδ για να εχεις καλυτερη ακριβεια. μαλλον το αντιθετο πρεπει να λεει!! !forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66503/ ” Λάθος μετάφραση έχει εσένα σε ποια rom είσαι;f96a6a465502c3398c7054889c15e94c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό…
-
μπορώ να βάλω την προηγούμενη rom Miui-11-20-1-16 η θα έχω κάποιο πρόβλημα???
-
Στην 20.1.21 δεν υπάρχει πουθενά το A-GPS.
-
Από mi 8 όλα καλά ευχαριστούμε πολύ.
-
Σε mi 8 δουλεύουν όλα super. Ευχαριστώ πολύ Συγχαρητήρια για την δουλειά σας
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχεις δοκιμάσει να κλειδώσεις τον καιρό με λουκετάκι ? ” Καλημέρα Όχι δεν το έχω δοκιμάσει.
-
Έχουμε κάποια λύση στο auto update καιρού widget ο τρέχων καιρός κ θερμοκρασία ανανεώνονται μόνο όταν ανοίξεις την εφαρμογή.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Με αυτό μπορούμε να κάνουμε κάτι? 2PfixBr.jpg
-
Από Mi 8 όλα καλά ευχαριστούμε πολύ. Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά με υγεία.
-
Παράθεση από amavroudis: “Ωραία, υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό που περιγράφεις; ” Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω.... Ναι γιατί να γίνεται αυτό και αν το έχει διαπιστώσει και κάποιος άλλος?
-
Με την τελευταία rom (beta) φορτίζει κανονικά όλο το βράδυ το πρωί όταν το βγάλω από το φορτιστή και ενώ είναι 100% ακαριαία πέφτει 99% και μετά από λίγο πέφτει στο 98% από εκεί και πέρα έχει φυσιολογική κατανάλωση... Το κάνει στις δύο τελευταίες 11.12.9.26 & 11.12.9. 12
-
Τελικά μετά από λίγη προσπάθεια τα κατάφερα
-
Ενώ όλες τις άλλες εφαρμογές μπορώ να τις κάνω install apk τον φύλομετρητή δεν μπορώ γνωρίζεις μήπως κάτι?