Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.
-
Παράθεση από geoanto555: “Μετά από wipe system πάντα πρέπει να κάνεις reboot recovery.. Μετά install. Αν κολλήσει ξανα μπαίνεις σε twrp και κανεις flash πάλι χωρίς wipe.. ” πρωτο μου φαουλ. δεν εκανα ποτε επανεκινηση σε recovery και παντα εκανα ινσταλ κατευθειαν. τωρα θα το ξανα δοκιμασω ετσι. και αν σε ανοιξει παλι σε μιση ωρα..θα ξανα κανω αναγκαστικη επανεκινηση. δεν μου εβγαλε επιλογες απο AROMA script για να διαλεξω καμια φορα ομως.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν δεις επίσης η εγκατάσταση ξεκινάει με failed to mount ..system.. Δείχνει βέβαια να μην έχει πρόβλημα.. Εγω θα ξεκινούσα με καθαρή εγκατάσταση xtrv και αν δεν έστρωνε θα πήγαινα σε fastboot.. ” Παράθεση από Bodai: “Εγω πάλι νομίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα θεμα εδω, απλά χρειάζεται υπομονή. Το φλασάρισμα είναι μια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της. Βιασύνες κλπ θα έχουν μια μόνο κατάληξη => Τούβλο ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Ναι τα wipes εννοώ. Όχι όμως…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα έλεγα να πάρεις αντίγραφα ασφαλείας σε ότι θες, και να φλασάρεις την 7.5.11 με καθαρή εγκατάσταση. Βέβαια θα πρέπει να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή. ” αν έννοιες με wipe data,system,cache και davlik έτσι το κάνω πάντα και με το mi account το ρυθμιζω τα κινητο.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιά ROM είχες πριν; Έχεις κάνει nandroid backup; ” 7.5.4 ειχα. Γιωργο εκεί που ήταν κολλημένο το απενεργοποιησα και το ξανά άνοιξα,κόλλησε στο άνοιγμα του andoid και έκανα δεύτερη φορά το ίδιο κλείσιμο άνοιγμα και άνοιξε κανονικά τώρα. Κολλάει αρκετά και έχει ζεσταθεί επίσης αρκετά. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο δεν γινόταν τίποτα.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Σίγουρα έχεις το TWRP του @geoanto555; ” το φλασαρω τωρα για σιγουρια και ξανα προσπαθω και θα σου πω ευχαριστω ! το δοκιμαζω και σου λεω =============== Μαι 15th 2017, 11:56pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Σίγουρα έχεις το TWRP του @geoanto555; ” και παλι το ιδιο. δεν ξερω τι συμβαινει... σας παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει.