αν έννοιες με wipe data,system,cache και davlik έτσι το κάνω πάντα και με το mi account το ρυθμιζω τα κινητο.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Θα έλεγα να πάρεις αντίγραφα ασφαλείας σε ότι θες, και να φλασάρεις την 7.5.11 με καθαρή εγκατάσταση. Βέβαια θα πρέπει να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή.
XTRV 7.5.11 - προβλημα με flasharisma [SOLVED]
- Διορθώθηκε
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλημέρα. Ναι τα wipes εννοώ. Όχι όμως όλα; Εσύ σβήνεις και το system κάθε φορά;
-
Καλημέρα. Εχω την εντύπωση ότι όσα nikel το κάνουν αυτό θέλουν για αρχή fastboot ρομ.
Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο...
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=394856#post394856 -
Καλημέρα Γιώργο. Η 7.5.4 λέει ο φίλος ότι την είχε βάλει χωρίς προβλήματα.
Πάντως μια καθαρή εγκατάσταση fastboot ROM θα ήταν καλή λύση, ώστε να γραφτούν ξανά τα partitions και να είσαι σίγουρος. -
-
Εγω πάλι νομίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα θεμα εδω, απλά χρειάζεται υπομονή. Το φλασάρισμα είναι μια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της.
Βιασύνες κλπ θα έχουν μια μόνο κατάληξη => Τούβλο -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν δεις επίσης η εγκατάσταση ξεκινάει με failed to mount ..system..
Δείχνει βέβαια να μην έχει πρόβλημα..
Εγω θα ξεκινούσα με καθαρή εγκατάσταση xtrv και αν δεν έστρωνε θα πήγαινα σε fastboot..
Ο/H Bodai έγραψε:
Εγω πάλι νομίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα θεμα εδω, απλά χρειάζεται υπομονή. Το φλασάρισμα είναι μια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της.
Βιασύνες κλπ θα έχουν μια μόνο κατάληξη => Τούβλο
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Καλημέρα. Ναι τα wipes εννοώ. Όχι όμως όλα; Εσύ σβήνεις και το system κάθε φορά;
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Καλημέρα. Εχω την εντύπωση ότι όσα nikel το κάνουν αυτό θέλουν για αρχή fastboot ρομ.
Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο...
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=394856#post394856
. Και μια ερωτηση, πως εξηγειται οτι ανοιξε μετα απο αναγκαστικη επαννεκινηση δυο φορες σε 7.5.11 χωρις να εχει ολοκληρωθει το φλασαρισμα?
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μετά από wipe system πάντα πρέπει να κάνεις reboot recovery..
Μετά install.
Αν κολλήσει ξανα μπαίνεις σε twrp και κανεις flash πάλι χωρίς wipe..
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βασικό το reboot recovery όταν κάνεις wipe-system ή format data.
-
Ο/H mallous97 έγραψε:
δεν μου εβγαλε της επιλογες της aroma ομως να επιλεξω εγω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0