αν έννοιες με wipe data,system,cache και davlik έτσι το κάνω πάντα και με το mi account το ρυθμιζω τα κινητο.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Θα έλεγα να πάρεις αντίγραφα ασφαλείας σε ότι θες, και να φλασάρεις την 7.5.11 με καθαρή εγκατάσταση. Βέβαια θα πρέπει να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή.
XTRV 7.5.11 - προβλημα με flasharisma [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Καλημέρα. Ναι τα wipes εννοώ. Όχι όμως όλα; Εσύ σβήνεις και το system κάθε φορά;
-
Καλημέρα. Εχω την εντύπωση ότι όσα nikel το κάνουν αυτό θέλουν για αρχή fastboot ρομ.
Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο...
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=394856#post394856 -
Καλημέρα Γιώργο. Η 7.5.4 λέει ο φίλος ότι την είχε βάλει χωρίς προβλήματα.
Πάντως μια καθαρή εγκατάσταση fastboot ROM θα ήταν καλή λύση, ώστε να γραφτούν ξανά τα partitions και να είσαι σίγουρος.
-
-
Εγω πάλι νομίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα θεμα εδω, απλά χρειάζεται υπομονή. Το φλασάρισμα είναι μια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της.
Βιασύνες κλπ θα έχουν μια μόνο κατάληξη => Τούβλο -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν δεις επίσης η εγκατάσταση ξεκινάει με failed to mount ..system..
Δείχνει βέβαια να μην έχει πρόβλημα..
Εγω θα ξεκινούσα με καθαρή εγκατάσταση xtrv και αν δεν έστρωνε θα πήγαινα σε fastboot..
Ο/H Bodai έγραψε:
Εγω πάλι νομίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα θεμα εδω, απλά χρειάζεται υπομονή. Το φλασάρισμα είναι μια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της.
Βιασύνες κλπ θα έχουν μια μόνο κατάληξη => Τούβλο
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Καλημέρα. Ναι τα wipes εννοώ. Όχι όμως όλα; Εσύ σβήνεις και το system κάθε φορά;
Καλημερα σε ολους! Γιωργο καθε φορα εκανα wipe το system και ποτε δεν ειχα προβλημα και με xtrv και με thunder rom μια φορα που την δοκιμασα. θα δοκιμασω και με fastboot. Bodai ποση ωρα να περιμενω περιπου? χθες το ειχα 20+ λεπτα και δεν εγινε κατι, ασε που ζεσταθηκε υπερβολικα και λεω τι γινεται.. σε ολες τις προηγουμενες ρομ δεν αργουσε τοσο βαρια 5-10 λεπτα να εκανε και δεν ανεβαζε θερμοκρασιαΟ/H geoanto555 έγραψε:
Καλημέρα. Εχω την εντύπωση ότι όσα nikel το κάνουν αυτό θέλουν για αρχή fastboot ρομ.
Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο...
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=394856#post394856
. Και μια ερωτηση, πως εξηγειται οτι ανοιξε μετα απο αναγκαστικη επαννεκινηση δυο φορες σε 7.5.11 χωρις να εχει ολοκληρωθει το φλασαρισμα? -
-
πρωτο μου φαουλ. δεν εκανα ποτε επανεκινηση σε recovery και παντα εκανα ινσταλ κατευθειαν. τωρα θα το ξανα δοκιμασω ετσι. και αν σε ανοιξει παλι σε μιση ωρα..θα ξανα κανω αναγκαστικη επανεκινηση. δεν μου εβγαλε επιλογες απο AROMA script για να διαλεξω καμια φορα ομως.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μετά από wipe system πάντα πρέπει να κάνεις reboot recovery..
Μετά install.
Αν κολλήσει ξανα μπαίνεις σε twrp και κανεις flash πάλι χωρίς wipe..
-
-
εγινε κανονικα χωρις να αργησει και χωρις να κολλησει, εφτασε μεχρι το τελος και μου ζητησε reboot και τωρα εβγαλε το logo της xiaomi και το android και ανοιξε!! δεν μου εβγαλε της επιλογες της aroma ομως να επιλεξω εγω.. εγινε κανονικα σαν απλο update οπως τις προηγουμενες φορες!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βασικό το reboot recovery όταν κάνεις wipe-system ή format data.
-
Μπορείς να το ξανα τρέξεις χωρίς wipe..και να δεις συμπεριφορά..Ο/H mallous97 έγραψε:
δεν μου εβγαλε της επιλογες της aroma ομως να επιλεξω εγω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0