Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Καλησπέρα, κυκλοφόρησε επιτέλους η global. Την πέρασα χτες το βράδυ αλλά παρατήρησα ότι η ένδειξη σήματος ίντερνετ (4g 3g E) κτλπ, όταν κλείνω τα δεδομένα εξαφανίζεται, ενώ στο miui 10 ήταν πάντα ορατή ακόμα και όταν είχα τα δεδομένα κλειστά.

• Καλησπέρα παιδία συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος, περιμένω ένα δέμα από το Gearbest και εδώ και αρκετό καιρό έχει κολλήσει σε αυτό το στάδιο, γνωρίζει κάποιος τη σημαίνει αυτό το στάδιο και αν είναι λογικό να έχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση ?? ΄΄16/2/2018, 07:05:56 / Κ.Μ.Δ ΑΘΗΝΑΣ 10 / ΑΦΙΞΗ ΣΕ

• Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδία για την γρήγορη απάντηση σας, όπως σας είπα και προς ενημέρωση όλον των παιδιών το έκανα με την καινούργια μέθοδο αποστολής του Gearbest που υποτίθεται ότι δεν περάνει τελωνείο. Νέα Μέθοδος Αποστολής GearBest Priority Line Netherlands Registered

• Καλησπέρα παιδία, σήμερα το 17track μου εμφάνισε αυτά τα τρία γεγονότα, μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει τη σημαίνουν ? H παραγγελία έγινε με το νεο Priority Direct Mail της Gearbest όπου ελπίζω ότι δεν θα περάσει από τελωνείο. 2018-02-13 16:51 / Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) 2018-02-13 14:51 / Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), ITEM ARRIVED AT 2018-02-13 14:00 / ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE

• Καλησπέρα παιδία το GearBest βλέπω έβαλε και αυτό Priority Direct Mail με Post NL Registered και το έχει στην επιλογή Priority Line / Netherlands Registered (PDM) το έχει δοκιμάσει κανένας ? , δουλεύει όπως του Bangood ?

• Καλησπέρα παιδία και χρόνια πολλά σε όλους, θέλω να κάνω μια ερώτηση σκέφτομαι να αγοράσω 5 λάμπες από το Gearbest αξίας 9,30 η μία με μέθοδο αποστολής Registered, το συνολικό κόστος με το promotion θα μου πάει στα 39 euro, η λάμπα σαν αρχική αξία στο gearbest δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 14 ευρώ η μία. Έχω ακούσει ότι έχει αξία από 22 ευρώ και κάτω δεν περνάει τελωνείο, εγώ αν αγοράσω και τις 5 λάμπες σε ένα πακέτο με συνολική αξία 40 ευρώ με το promotion ή ας πούμε 70 χωρίς το promotion θα φορολ…

• Παντός παιδιά άμα περάσουν 2 μήνες και δεν έχω ενημέρωση δεν θεωρείτε χαμένο ?

• Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν υπήρχε μέθοδος Priority Line γιατί ήταν απο την αποθήκη του Hong Kong, αλλά νομίζω απο κάτι αλλά Post οταν μπενει στο τελωνείο δεν σου εμφανίζει ενα διαφορετικό μήνυμα στο tracking ?

• Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά είπα και εγώ να δοκιμάσω τις αγορές από την κίνα και παράγγειλα ένα τηλέφωνο από το Gearbest, μου ήρθε το μήνυμα από το Gearbest στις 21/8/2017 ότι το δέμα μου έχει φύγει με PoostNL Registered και έρχεται σε εμένα, ακολούθησε αυτή την πορεία ((2017-08-23 04:40 The item is pre-advised))>> ((2017-08-29 10:00 The item is at the PostNL sorting center)) >> ((2017-08-29 10:00 The item is processed at the PostNL sorting center)) >> ((2017-08-30 07:31 The item is on transpor…

• Παιδιά έχω κάνει μια παραγγελία απο την Κινα για ενα τηλεφωνώ Bluboo με PostNL και στο 17track έχει κολλήσει απο τις 2/9 στο (The item has arrived in the country of destination) και στο Ελτα γράφει μόνο 29/8 (Κατάσταση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ) έχουν περάσει 5 μέρες έτσι, αυτό σημαίνει οτι το αντικείμενο είναι στο αεροδρόμιο και έχει κολλήσει εκεί μέχρι να το παραλάβουν??