Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλησπέρα παιδία, σήμερα το 17track μου εμφάνισε αυτά τα τρία γεγονότα, μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει τη σημαίνουν ? H παραγγελία έγινε με το νεο Priority Direct Mail της Gearbest όπου ελπίζω ότι δεν θα περάσει από τελωνείο. 2018-02-13 16:51 / Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) 2018-02-13 14:51 / Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), ITEM ARRIVED AT 2018-02-13 14:00 / ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE
-
Καλησπέρα παιδία το GearBest βλέπω έβαλε και αυτό Priority Direct Mail με Post NL Registered και το έχει στην επιλογή Priority Line / Netherlands Registered (PDM) το έχει δοκιμάσει κανένας ? , δουλεύει όπως του Bangood ?
-
Καλησπέρα παιδία και χρόνια πολλά σε όλους, θέλω να κάνω μια ερώτηση σκέφτομαι να αγοράσω 5 λάμπες από το Gearbest αξίας 9,30 η μία με μέθοδο αποστολής Registered, το συνολικό κόστος με το promotion θα μου πάει στα 39 euro, η λάμπα σαν αρχική αξία στο gearbest δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 14 ευρώ η μία. Έχω ακούσει ότι έχει αξία από 22 ευρώ και κάτω δεν περνάει τελωνείο, εγώ αν αγοράσω και τις 5 λάμπες σε ένα πακέτο με συνολική αξία 40 ευρώ με το promotion ή ας πούμε 70 χωρίς το promotion θα φορολ…
-
Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά είπα και εγώ να δοκιμάσω τις αγορές από την κίνα και παράγγειλα ένα τηλέφωνο από το Gearbest, μου ήρθε το μήνυμα από το Gearbest στις 21/8/2017 ότι το δέμα μου έχει φύγει με PoostNL Registered και έρχεται σε εμένα, ακολούθησε αυτή την πορεία ((2017-08-23 04:40 The item is pre-advised))>> ((2017-08-29 10:00 The item is at the PostNL sorting center)) >> ((2017-08-29 10:00 The item is processed at the PostNL sorting center)) >> ((2017-08-30 07:31 The item is on transpor…
-
Παιδιά έχω κάνει μια παραγγελία απο την Κινα για ενα τηλεφωνώ Bluboo με PostNL και στο 17track έχει κολλήσει απο τις 2/9 στο (The item has arrived in the country of destination) και στο Ελτα γράφει μόνο 29/8 (Κατάσταση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ) έχουν περάσει 5 μέρες έτσι, αυτό σημαίνει οτι το αντικείμενο είναι στο αεροδρόμιο και έχει κολλήσει εκεί μέχρι να το παραλάβουν??