καλημερα εχω την τελευταια xtrv dev του φορουμ.οταν ανοιγω εναερικες φορες κατι ανοιγει και η μπροστινη καμερα.για παραδειγμα οταν ανοιγω το συγκεκριμενο βιντεο στο youtube ακουγεται ενας θορυβος απο την μπροστινη καμερα και μερικες φορες την ανοιγει.αφηνω το link εδω του βιντεο και ας το δικιμασει και καποιος αλλος να μου πει.
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
καλημερα εχω την τελευταια xtrv dev του φορουμ.οταν ανοιγω εναερικες φορες κατι ανοιγει και η μπροστινη καμερα.για παραδειγμα οταν ανοιγω το συγκεκριμενο βιντεο στο youtube ακουγεται ενας θορυβος απο την μπροστινη καμερα και μερικες φορες την ανοιγει.αφηνω το link εδω του βιντεο και ας το δικιμασει και καποιος αλλος να μου πει.
-
Καλησπέρα, κυκλοφόρησε επιτέλους η global. Την πέρασα χτες το βράδυ αλλά παρατήρησα ότι η ένδειξη σήματος ίντερνετ (4g 3g E) κτλπ, όταν κλείνω τα δεδομένα εξαφανίζεται, ενώ στο miui 10 ήταν πάντα ορατή ακόμα και όταν είχα τα δεδομένα κλειστά.
-
εχω παρατηρησει οτι πιο πολυ το κανει στο telegram και οχι οταν ανοιξεις το βιντεο κατευθειαν στο youtube.τι bug εδω μιλαμε για το must feature.
-
Ο/H nikosaek2121 έγραψε:
η ένδειξη σήματος ίντερνετ (4g 3g E) κτλπ, όταν κλείνω τα δεδομένα εξαφανίζεται, ενώ στο miui 10 ήταν πάντα ορατή
-
Την βοήθεια του κοινού.!
Πού διάολο είναι η ρύθμιση που όταν μας καλουνε για μην ακούγεται ο ήχος κλήσης το γυρνάμε ανάποδα και μπαίνει σε silent mode?
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Settings, apps, system app settings, call settings, incoming call settings, flip to silence ringer
και quiet ringer when lifted.
Ευχαριστώ και τους δύο σας
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος μαζί με την εφαρμογή να περάσει και ότι είναι αποθηκευμένο μέσα σε αυτή; Έχω εφαρμογή με αρχεία 3 ετών, ένα την εβδομάδα και ενώ μετέφερα όλους τους φακέλους απο τη παλιά συσκευή, την εμφανίζει κενή την εφαρμογή. Άλλες εφαρμογές δούλεψαν σωστά μόνο με το φάκελο Android /data
-
Δοκίμασες με το Mi Backup να κάνεις τοπικό αντίγραφο και να το περάσεις στο μεκ τηλέφωνο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες