Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 155.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geotsil: “,θα πρέπει να περάσω άλλη rom για να ξεκλειδώσω το bootloader;; ” Ναι είναι stadar αυτό... Δες αρχικά μην είναι ξεκλειδωτο. ” Το έχω ελέγξει και είναι κλειδωμένο! Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω την ρομ;;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕχω unofficial stable πάνω στο κινητό,θα πρέπει να περάσω άλλη rom για να ξεκλειδώσω το bootloader;;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Που σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει καθόλου αίτηση με αυτόν;;; Ο άλλος που σου δίνει να κατεβάσεις το πρόγραμμα ποιος είναι; ” Λοιπόν τη βρήκα την άκρη,ήταν το παλιό μου account που είχα,τώρα έκανα αίτηση με το 157...!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αυτός ο λογαριασμός 1577341578 είναι αυτός που έκανες την αίτηση;; Είσαι σίγουρος γι αυτό; Για κάνε ένα Login από άλλο browser εκεί που έκανες την αίτηση. ” Έκανα login απο άλλο browser και με έβγαλε πάλι στην διαδικασία αίτησης ξεκλειδώματος.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geotsil: “Καλημέρα!!Έχουν περάσει 11 ημέρες ” Μπες εκεί που κανες την αίτηση και δες αν σε αφήνει να κατεβάσεις το πρόγραμμα.. Αν ναι είσαι έτοιμος.. ” Το πρόγραμμα με αφήνει να το κατεβάσω,αλλά όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και τρέχω το πρόγραμμα μου βγάζει αυτο,forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20168/
-
ΜήνυμαΚαλημέρα!!Έχουν περάσει 11 ημέρες απο τότε που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και ακόμα δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα στο κινητό.Τα στείλω μήνυμα στην Xiaomi όπως αναφέρετε στον οδηγό παραπάνω;;
-
Παράθεση από Kmarkou: “μετά από το ζόρι που έφαγα για να αλλάξω ρομ κτλ, σήμερα απολαμβάνω το κινητό μου.mi5 32gb με την ελληνική ρομ. Πολύ καλή δουλειά παιδιά. Μπράβο σας. Ωραίο και το κινητό, αν και έχει αμφιβολίες με τη γνωστή γκρίνια (bend tests). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πολύ καλό κινητό και ακόμα καλύτερη ή τιμή τού! ” Σε καταλαβαίνω απόλυτα με όλο αυτό που πέρασες,το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και εγώ με το mi3 που τελικά του κάηκε η μητρική.Το είχα πάει σε γνωστό μαγαζί με ''επισκευές'' κιν…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geotsil: “Το mi unlock μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν κάνω σύνδεση με το Account μου,γιατι;;; ” Μάλλον δεν έχει πάρει έγκρισή γι αυτό.. ” You've been granted the permission to unlock your device(Mi Account 159........).Download Mi unlock tool at Xiaomi MIUI Official Forum .Αυτό το μήνυμα που έλαβα σε sms σήμερα ;;;;
-
Παράθεση από geotsil: “]Καλησπέρα στο forum!!σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα απο την xiaomi που λέει ''You've been granted the permission to unlock your device(Mi Account 159........).Download Mi unlock tool at Xiaomi MIUI Official Forum έκανα και τον έλεγχο με γραμμή εντολών και μου βγάζει το ''device unlocked:false'',τι θα πρέπει να κάνω τώρα;; ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19665/ Το mi unlock μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν κάνω σύνδεση με το Account μου,γιατι;;;
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από geotsil: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geotsil: “Καλημέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να περάσω την official v8 στο κινητό μου γιατί απ οτι φαίνεται έχω μια fake rom αυτή τη στιγμή και πιστεύω οτι το κινητό δεν λειτουργεί σωστά. Εδώ ένα screenshot απο το τηλέφωνό Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι πια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;; ” Καλημέρα, το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ, στην γενική συζήτηση.Η ρομ είναι πράγματι unofficial, κάνε αυτόν τον έλεγχο για αρχή Πως …
-
Παράθεση από geoanto555: “Για Όλα αυτά που αναφέρεις πολύ πιθανόν να φταίει η unofficial rom... Πρέπει να βάλεις μία official rom για αρχή... Κάνε πρώτα τον έλεγχο bootloader. ” Έκανα έλεγχο και είναι κλειδωμένο το bootloader και πριν απο λίγο έκανα και αίτηση να μου το ξεκλειδώσουνε για να περάσω μετά μια official,πόσο δύσκολο είναι αύτο;;
-
Καλησπέρα,έχω κάποια θεματάκια με το redmi 3 pro. 1)Δεν μου ανοίγει το play store,κολλάει στην φόρτωση 2)Δεν χτυπάει το ξυπνητήρι 3)Τα sms που μου στέλνουν, μου έρχονται μετά απο 2 ημέρες 4)Όταν είναι στην φόρτιση δεν λειτουργεί σωστά η αφή Όλα αυτά μπορεί να είναι απο την unofficial rom που μου περάσανε όταν το αγόρασα;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19631/
-
Τα windows 10 έχω.Ναι το προσπάθησα και μου βγάζει μήνυμα connect your device via usb και επίσης μου βγάζει you need to update your device to use Mi PC suite Upadate your device before connecting.