Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 155.
-
Το mi pc suite,δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο.Έχω φτάσει στο βήμα 6 ,μόνο μετά την σύνδεση που του κάνω με το usb δεν μου πετάει το μήνυμα για update ούτε error τι πρέπει να κάνω;;;
-
mi 5 fake rom
geotsil - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από Kmarkou: “γεια σας παρέλαβα σήμερα και γω το Mi5 μου και είχε fake rom. είχα κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και μου εγκρίθηκε κατέβασα το mi pc suite και συνέδεσα το κινητό και μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε china V8.0.10.0.MAACNDH έκανα, έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε έκανε reboot το κινητό και τώρα κόλλησε στην οθόνη με το mi.com και από κάτω γράφει powered by android και αναβοσβήνει ο φωτισμός της οθόνης. καμιά ιδέα για παρακάτω ;; ” καλησπέρα,για να κάνεις αίτηση για …
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geotsil: “Καλημέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να περάσω την official v8 στο κινητό μου γιατί απ οτι φαίνεται έχω μια fake rom αυτή τη στιγμή και πιστεύω οτι το κινητό δεν λειτουργεί σωστά. Εδώ ένα screenshot απο το τηλέφωνό Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι πια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;; ” Καλημέρα, το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ, στην γενική συζήτηση.Η ρομ είναι πράγματι unofficial, κάνε αυτόν τον έλεγχο για αρχή Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξ…
-
Εγκατάσταση v8 σε mi5
geotsil - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλημέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να περάσω την official v8 στο κινητό μου γιατί απ οτι φαίνεται έχω μια fake rom αυτή τη στιγμή και πιστεύω οτι το κινητό δεν λειτουργεί σωστά. Εδώ ένα screenshot απο το τηλέφωνό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19529/ Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι πια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;;
-
Play store
ΜήνυμαΑπο vickmall.Αρα καλύτερα ν ασχοληθώ να βάλω μια official;
-
Play store
ΜήνυμαΑυτό που φαίνεται;; Τι θα πρέπει να κάνω;;
-
Play store
ΜήνυμαΣε redmi 3 Pro, με miui global 7.3 stable, 7.3.2.0.0 rom.
-
Play store
ΜήνυμαΈχω ένα πρόβλημα με το play store, ενώ στην αρχή έκανα κανονικά σύνδεση και κατέβασα και εφαρμογές, τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ και μου βγάζει μήνυμα '' απαιτείται έλεγχος ταυτότητας, πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google '' τι πρέπει να κάνω;
-
Online shops
geotsil - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ διαφορά είναι περίπου στα 80€!
-
Online shops
ΜήνυμαΛογικά στο yeso521.com θα καταλήξω αν όντως είναι αξιόπιστο!!!
-
Online shops
ΜήνυμαΣτο yeso521.com το Mi5 32gb/3 κάνει 306.18€ μαζί με θήκη και tempered glass και redmi 3 pro 32gb/3 137€ επίσης με tempered glass και θήκη! Και αντίστοιχα στο gearbest 291€ το mi5 και 141€ το Redmi 3 pro απο ευρωπαϊκή αποθήκη! Μόνο στο vickmall τα βρίσκω πιο ακριβά 322€ και 151€ το Redmi 3 pro! Οπότε αν περιμένω να πέσουν οι τιμές θα μου βγουν πιο φθηνά!
-
Online shops
ΜήνυμαMi5 θέλω να δώσω μέχρι 320 και για το redmi 3 pro μέχρι 150!
-
Online shops
ΜήνυμαΕν τέλει όχι απο gearbest εε;;
-
Online shops
ΜήνυμαΔηλαδή απο gearbest δεν είναι και τόσο αξιόπιστο να παραγγείλω;;
-
Online shops
ΜήνυμαΜια βοήθεια παρακαλώ!!!!
-
Online shops
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο φόρουμ, σκέφτομαι να αγοράσω το redmi 3 pro και το Mi5 32gb!!Στο gearbest τα βρίσκω περίπου 440€ μαζί με θήκη και tempered glass xiaomi και αντίστοιχα στο vickmall περίπου 480€.Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι, αξίζει τα 40 ευρώ λιγότερα το gearbest;
-
Vickmall έκπτωση
ΜήνυμαΥπάρχει κάποια έκπτωση για την κοινότητα μας απο το συγκεκριμένο κατάστημα;;
-
xiaomi mi4 miui8
geotsil - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Θα την πάρεις από το κινητό και θα την πας στον H/Y σου. Μετά την κάνεις unzip μόλις ολοκληρωθεί μέσω του miflash install. Sent from my MI 3W using ” Όταν πατάω στο Miflash refresh, δεν μου αναγνωρίζει το κινητό και δεν μπορώ να κάνω flash, τι μπορώ να κάνω;;;
-
xiaomi mi4 miui8
geotsil - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚατέβασα αυτή την Rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15296/ Και όταν πατάω μέσω της Miui '' επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης''δεν το βρίσκω πουθενά τι πρέπει να κάνω;;