Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 182.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από john volk: “Τελικα παιδιά τα εικονίδια στην xtrv είναι πειραγμενα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άμα ψαχτεις στα θέματα και αλλάξεις θέμα...Θα δεις διαφορά και στα εικονιδια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω εχω θεμα με δακτυλικο αποτυπωμα..δεν ξεκλειδωνει το κιν....
-
Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από ste3001: “Καλησπέρα σε όλους, πέρασα την 7.3.16 dev rom μέσου του updater, όλα πήγαν καλά, απλά θέλω να.επιστρέψω σε global stable διότι παρατήρησα ότι η dev "ρουφάει" πολύ περισσότερη μπαταρία! Ποια έκδοση global stable μου προτείνεται να βαλω;; Και ο τρόπος είναι ο ίδιος;; μέσου udpater ;; (είμαι με κλειδωμένο bootloader) Ευ…
-
Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από ste3001: “Καλησπέρα σε όλους, πέρασα την 7.3.16 dev rom μέσου του updater, όλα πήγαν καλά, απλά θέλω να.επιστρέψω σε global stable διότι παρατήρησα ότι η dev "ρουφάει" πολύ περισσότερη μπαταρία! Ποια έκδοση global stable μου προτείνεται να βαλω;; Και ο τρόπος είναι ο ίδιος;; μέσου udpater ;; (είμαι με κλειδωμένο bootloader) Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμο…
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ste3001: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από ste3001: “Καλησπέρα σε όλους, πέρασα την 7.3.16 dev rom μέσου του updater, όλα πήγαν καλά, απλά θέλω να.επιστρέψω σε global stable διότι παρατήρησα ότι η dev "ρουφάει" πολύ περισσότερη μπαταρία! Ποια έκδοση global stable μου προτείνεται να βαλω;; Και ο τρόπος είναι ο ίδιος;; μέσου udpater ;; (είμαι με κλειδωμένο bootloader) Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ξερω να σε πω πως να γυρίσεις.…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ste3001: “Καλησπέρα σε όλους, πέρασα την 7.3.16 dev rom μέσου του updater, όλα πήγαν καλά, απλά θέλω να.επιστρέψω σε global stable διότι παρατήρησα ότι η dev "ρουφάει" πολύ περισσότερη μπαταρία! Ποια έκδοση global stable μου προτείνεται να βαλω;; Και ο τρόπος είναι ο ίδιος;; μέσου udpater ;; (είμαι με κλειδωμένο bootloader) Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ξερω να σε πω πως να γυρίσεις...παντως το μονο που ξερω και μπορω να σε πω ειναι οτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη.” Και εφοσον ειναι το παλιο baseband γιατι να φλασαρουμε την XΤRV τοτε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Piras88: “καλησπερα παιδιά ή 7.3.16 δεν βγήκε ακόμη για εμάς που δεν είμαστε βιπ? Μόνο για τους βιπ θα είναι σήμερα?” Βγηκε πως δεν βγηκε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από John Athinaios: “ευχαριστω τώρα πιο πολυ” Ευχαρίστηση μου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από John Athinaios: “ευχαριστω πολυ =============== Μαρ 18th 2017, 12:27am =============== μπαινω εκεί που λες εφαρμογές συστήματος αλλά δεν βλέπω τρεις τελείες μόνο τις εφαρμογές μου βγάζει note 4” d2ecf77497d25b9c3842ebacbbc46710.jpgad2934acce22e514a02a20aaa51fdfa0.jpg απο εδω... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από John Athinaios: “με λίγα λόγια πρέπει να κάνω αναβαθμίσεις μου λες @AsteriosRemvos. Πως μπορω να φτιάξω στις ριθμισεις να μην κάνει updates από μόνο του. Έχω απενεργοποιησει άγνωστες συσκευές και μετά από 2 άκυρα που έριξα έκανε update μόνο του ,μπορεις να μου στηλεις τα βήματα να το ελενχο μόνος μου και να μην κάνει ότι θέλει αυτό?” Καθε αναβαθμιση και καλυτερο...γιαυτο λεγεται αναβαθμιση ...αλλα αφου δεν θελεις κανενα προβλημα ....πηγαινε στον updater η αλλιως εφαρμογη συστηματος.…