Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 261.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα. Ξανά προσπάθησα να βάλω την 12. Το κινητό ανοίγει γράφει android χαμηλά κάνει κάτι ξανά σαν reboot και ξανά μπαίνει στο recovery. Καμμιά ιδέα;;. Έχω κάνει wipe και data.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑδερφε εγω εμεινα χωρις τηλ για 10 ωρες. Δε μπορουσα να περασω καμμια ρομ μετα μεσα. Ουτε miui 11 ουτε 12. Τελικα περασα την global fastboot.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα. Σήμερα κατέβασα την 12 eu beta. Πήγα να την περάσω και το κινητό δεν ανοίγει. Με ξανά βάζει στο twrp. Τι συμβαίνει;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΒαλε το αρχείο της ρομ μέσα στον C στο λάπτοπ αν δεν το έχεις βαλει
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα. Με miui 11 σταματησε να κανει μεταδοση σε τηλεοραση. το εχει παρατηρησει αλλος;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑυτη τη βρομαδα δεν εχουμε νεα dev??
-
Παράθεση από makis1024: “Και αυτό είναι σχετικό , διότι και να υπάρξει Brexit , δεν θα υπάρξει άτακτη έξοδο , αλλά θα προηγηθεί εμπορική συμφωνία , το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι καμία τυχαία χώρα που αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Οι Αγγλοσάξονες δεν θα έκαναν ποτέ κάτι που θα έθηγε τα συμφέροντα των πολιτών τους. Και μέσα στην Ένωση που είναι εφαρμόζουν μόνο αυτό που τους βολεύει διότι είναι χώρα μέλος a la Cart. ” Δηλαδη παραγγελνω άφοβα;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝα ξανακανω παλι μια ερωτηση. Την ιφμδια βασικα. Οσοι βαλατε την ελληνικη η την ευρωπαικη ρομ. Η τοποθεσια μεσω δυκτιων wifi λειτουργει;;; Η μονο με την χρηση του gps βρισκει τοποθεσια;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαto mi 9t pro εννοεις. Ετσι οπως το λες νομιζουμε το mi 9 pro
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜε ποια ρομ εισαι;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από kxt: “Γιατί και σε μένα το έκανε στο messenger και το πρόβλημα ήταν στο twrp με την προσάρτηση του αποθηκευτικου χώρου Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και τελικα τι εκανες;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤα αλλα τα βρισκεις αλλα δε λειτουργουνε. Δηλαδη αν μπεις στους χαρτες με κλειστο gps δε σου δειχνει στο περιπου που εισαι οπως παλια αλλα σου δειχνει απλα το τελευταιο στιγμα του gps οταν ηταν ενεργο. Οπως επισης δεν λειτουργει το χρονολογιο στο maps με κλειστο το gps
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα. Μπορει να μ πει καποιος γτ αλλαξε το διπλο gps?? Και γτ δεν υπαρχει υποβοηθιυμενο gps μεσω σαρωσης wifi και Bluetooth οπως παλια??
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα σας. Όποιος έχει βάλει miui 11 έχει παρατηρήσει διαφορά στους χάρτες και σΤο gps ειδικότερα.;;; Παλιά θυμάμαι έμπαινα χάρτες και είχε στίγμα παρόλο που είχα κλειστό το gps . Εντόπιζε σήμα απ' τα wifi. Επίσης κρατούσε ιστορικό μετακινήσεων. Τώρα τίποτα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Δεν έχω διαφορά με το mi9...μόνο λίγο η μπαταρία και ο επεξεργαστής...τίποτα παραπάνω... ” Λιγο η μπαταρια??
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΛεγε λεγε . Πες μας εντυπωσεις.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Martin88: “Παράθεση από gvoi: “Παράθεση από geoanto555: “Ποια app δεν φορτώνει. Ένα κρυπτογραφημένο τηλέφωνο όταν κάνουμε wipe data αυτό κάνει format ” @Martin88 είναι αυτό που μου έγραψε προχθές ο @geoanto555Στάλθηκε από το MI 9 μου ” Αρα ήταν λάθος του να μου πει να κάνω wipe εφόσων θα έκανε φορματ και δεν θα μπορούσα πλέον να δω τη ρομ,το θέμα είναι ότι ακόμα και μετά από φορμάτ παρέμεινε κρυπτογραφημένο,ακόμα και με factory reset παραμένει κρυπτογραφημενο,ναι μεν τώρα κανακατεβα…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟταν ανοιξεις το twrp αν σου λεει βαλε κωδικο μην πατησεις cancel . Βαλε τον κωδικο ξεκλειδωματος του κινητου. Εμενα εκανε το ιδιο και τελικα ηθελε αυτο.