Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 176.

• Παράθεση από gkalen: “@akantzis Βάλε ξανά την τελευταία xtrv 7.11.16 στο wt86047 με fsctory reset και θα είναι όλα οκ. Πιθανώς έχεις καιρό να κάνεις fr , η Ρομ πάει μια χαρά .. ” (Hidden Content) Έχεις δίκιο θα το κάνω σήμερα πάλι διότι απογοητεύτηκα με την stable.. πχ δεν παίζουν τα δεδομένα στην sim1 ..δεν εμφανίζονται η πληροφορίες των sim επάνω στην κορυφή κ.α...σκετη απογοήτευση!! να σε ρωτήσω και κάτι άλλο όμως...χθες όταν πήρα την απόφαση να το κάνω ενώ είχα την aroma έβαλα την απλή και ξ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από akisjes: “Με factory reset πιστεύετε ότι θα περαστεί η τελευταία χωρίς θέμα;;; ” Ναι προχώρα... =============== Ιαν 6th 2018, 5:46pm =============== Παράθεση από akantzis: “καλησπερα παιδια και παλι...βασικα ενδιαφερομαι να βαλω πλεον stable rom στο redmi 2 td μου καθως αφου σταματησαν και τα updates δεν μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την τελευταια που βγηκε και εχω ΜIUI 9 XTRV AROMA 7.11.16 και γενικα το κινητο μου κανει αρκετα κολληματα...βεβα…

• καλησπερα παιδια και παλι...βασικα ενδιαφερομαι να βαλω πλεον stable rom στο redmi 2 td μου καθως αφου σταματησαν και τα updates δεν μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την τελευταια που βγηκε και εχω ΜIUI 9 XTRV AROMA 7.11.16 και γενικα το κινητο μου κανει αρκετα κολληματα...βεβαια με απλη xtrv δεν ειχα τοσα θεματα αλλα δεν εχει και καμμια βασικη διαφορα οπως εχω διαβασει...τωρα για την τελευταια stable rom που υπαρχει στην λιστα δεν εχει διαθεσημο σερβερ...υπαρχει αλλη?? εαν οχι πως τ…

• Παράθεση από NasDriver: “Όποια ρομ και να βάλεις καλό θα ήταν να κάνεις τα βήματα που περιγράφονται στον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable ” @NasDriver ευχαριστω για τις πληροφοριες ...τις βρηκα τιε οδηγιες χθεσ βραδυ και το εκανα...ειναι οκ πλεον το κινητο δουλευει με την τελευταια διαθεσιμη STABLE ROM..περιμενω νεα μπαταρια για να την αλλαξω... Τελος, για την ιστορια και μονο να αναφερω οτι ενω το κινητο ηταν σε κανονικη λειτουργε…

• παιδια μια παιρετερω βοηθεια τωρα για να ξεμπερδευω...βασικα εβαλα μπαταρια αλλη απο το ΜΙ3 του ξαδερφου μου που ειχε ιδιο ανοιξε κανονικα το κινητο...βεβαια ανοιξε στην gtv 6.2.18 dev miui 7 μετα απο προηγουμενο φλασαρισμα που εγινε στην προσπαθεια να το επαναφερω με την προηγουμενη μπαταρια αλλα δεν ολοκληρωθηκε ποτε...θα ηθελα να βαλω stable rom οποια διαθεσιμη τελευταια υπαρχει..επισης εχει twrp 2.8.6.0 χρειαζεται να βαλω αλλη εκδοση?? τελος με την πρωτη ευκαιρια θα παρω καινουργια μπαταρια …

• Παράθεση από derveni: “Φίλε μίλησε με τον @GR_Macedon ” καλησπερα και παλι ...μετα απο 48ωρες σε πριζα τοιχου δεν αλλαξε τιποτα..μολις το ξαναεβαλα σε φορτιστη τοιχου 2,5Α απο Μι 6 για να δουμε τι θα γινει...ωστοσο απο φιλο θα δοκιμασω να παρω την μπαταρια του απο Μι3 και να την βαλω...@derveni πως θα ερθω σε επικοινωνια μαζι του??δεν ξερω πολυ καλα την χρηση του site...

• Παράθεση από iAmLiakos: “Ναι εαν δεν έχει ανοίξει ακόμα τότε ίσως θα πρέπει να αποσυνδέσεις την μπαταρία και να το ξαναβάλεις πάνω στο φορτιστή για αρκετές ώρες έτσι ώστε να πρασινίσει το led. Και μετά συνέχισε όπως σου πρότεινε ο Bodai. ” καλησπερα σας, μετα απο ενα 24ωρο διχως να αλλαξει τιποτα - το κοκκινο led αναβοσβηνει με φορτιστη τοιχου 2Α - σημερα το πρωι ανοιξα το πισω μερος του κινητου και αποσυνδεσα την μπαταρια μεχρι και πρι απο λιγο...πριν 2 λεπτα το συναρμολογησα παλι και το ξαναεβ…

• Παράθεση από Bodai: “@akantzis πολλές φορές η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Αφησε το τωρα στην φόρτιση να δούμε αν ξαναφορτίσει και όταν ανοίξει το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να φλασάρεις την ελληνική fastboot που υπάρχει edv -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6036-FastBoot-ROM/#files μηπως και διορθωθούν τα πράγματα. Πάντως η τόσο γρήγορη αποφόρτιση (μέσα σε 10 λεπτά) δεν είναι καλή ένδειξη για την κατάσταση της μπαταρίας.. ” Παντως μέχρι και τώρα που το ξαναείδα στην τη φορά δεν έχε…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Δεν ξέρουμε τι μπορεί να το προκάλεσε 100%. Επίσης δεν ξέρουμε τι rom φορούσε. Στη μαζική διαγραφή λογικά έγινε το "κακό" αλλά και αυτό τυχαίο είναι. Το μαύρο φόντο δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό αλλά ας μην κάνουμε υποθέσεις. Προχωράμε με τα τωρινά δεδομένα να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα ” φορουσε την ελληνικη GTRV 6.5.26 ROM... =============== Ιαν 3rd 2018, 8:16am =============== παιδια καλημερα, επανερρχομαι με το mi3 του φιλου μου το οποιο εντελει μετα απο οντω…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Και με τα 2 Α είσαι ΟΚ. Άστο κάποιες ώρες και επέστρεψε να μας πεις εαν μπορείς να μπείς σε fastboot για να ξεκινήσεις διαδικασία καθαρής εγκατάστασης fastboot rom. ” ευχαριστω ...θα επανελθω μολις εχω νεα....ωστοσο ξερουμε πιθανο λογο που μπορει να συνεβει αυτο???να πω οτι λιγο πριν του ειχα φτιαξει mi account καθως δεν ειχε κανει ποτε και ευτυχως πηρε και εκει backup επαφες και αλλα...επισης να επισημανω οτι κατα την διαρκεια που διεγραφε φωτογραφιες υπηρχαν καποιες φω…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Καλησπέρα και καλή χρονιά! Για αρχή πολλές ώρες(8-10) πάνω σε δυνατό(2+ Ampere) φορτιστή "τοίχου" γιατί το κόκκινο λαμπάκι δείχνει βαθιά αποφόρτιση. Μετά εφόσον μπορέσεις να μπείς πάλι σε twrp, κάνεις backup δεδομένα σε pc και μετά μέσω fastboot περνάς με MiFlash μια fastboot rom και προαιρετικά twrp και τέλος όποια rom θέλεις. ” Παράθεση από Bodai: “Προσπάθησε να το βάλεις σε fastboot με Power + Vol - και άστο εκει να φορτίσει, γιατί με τόσες επανεκκινήσεις θα καταστραφ…

• παιδια καλημερα, χρονια πολλα σε ολους και μια καλη χρονια να εχουμε!!! Μπαινω απευεθιας στο ψητο... Φιλος κολλητος εχει το Mi3 και ενω χθες διεγραφε καποιεσ φωτογραφιες απο το αλμπουμ του ξαφνικα το κινητο αρχισε να κανει επαννεκινησης - bootloop στο logo mi μονο...πατωντας pwr & - εμπαινε σε fastboot οπως επισης και με pwr & + εμπαινε σε twrp 2.8.2 νομιζω αλλα σε οποιαδηποτε προσπαθεια για wipe ή factory reset εκανε παλι reboot..απο ωρες και ενω το ειχα αφησει σε fastboot και συνδεδεμενο στο η…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κατ'αρχήν αν δεν έχουμε Source για Developer ROM δεν θα μπορούμε να δώσουμε ROM. Αλλά σε ότι αφορά την Stable σύντομα θα έχει και αυτή ARΩMA ROM, που σημαίνει πως εύκολα αν θέλει κάποιος θα μπορεί να την κάνει σαν την Developer αφού και Root θα μπορεί να επιλέξει μέσα από την ARΩMA να έχει, και όλα τα MODs που βάζουμε στις Developer ROM. Άρα ουσιαστικά η ARΩMA θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και στις Stable ROM, μόνο που πλέον δεν θα έχετε εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις αλλά μόνο…

• Παράθεση από blackm76: “Παράθεση: “H Xiaomi από την επόμενη εβδομάδα σταματάει τις Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές... Mi 2, Mi 3, Mi Note, Mi Note Pro, Mi Pad, Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi Note 1 Θα συνεχίσει να δίνει μόνο Stable Versions σε αυτές ενώ σε μερικές μπορεί να μην υπάρχουν ούτε Stable GLOBAL ROM.. ” Τι θα γίνει μετά; θα συνεχίσει να υποστηρίζετε η συσκευή συγκεκριμένα το mi3 γιατί αυτό έχω; Μόνο stable; Θα το αναβαθμίζουμε από εδώ όπως πάντα αλλά θα αξίζει κάπ…

• Καλησπέρα περάστηκε καλώς σε Redmi 2 TD .με την προηγούμενη Ρομ έπρεπε να επαναφέρω το tethering hot spot ξανά με εντολές και είχε και battery drain...με την νέα δεν χρειάστηκε κάτι για το hot spot αλλά γενικά τώρα τελευταία κάτι παίζει με την μπαταρία...με πιο προηγούμενες ήταν πολύ καλύτερη η διαχείριση της μπαταρίας ..

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από akantzis: “μπορουμε να το φτιαξουμε καπως με την modarismeni version που βρηκαμε?? ” Αν βρεις χρονο και έχεις το κινητό ακόμη πες μου. ” ναι εννοειται το εχω το κινητο..οτι ειναι πες μου να το δοκιμασουμε..βασικα ξανα φλασαρα την mod recovery και εκκινει κανονικα αλλα σε καποια επερχομενη αναβαθμιση ισως χρειαστει να κανω ξερεις κολπα παλι..

• Παράθεση από geoanto555: “Αυτό διάβαζα τώρα... Φυσικά και να το δοκιμάσει. Το θέμα είναι όμως τι φταίει... ” Παράθεση από demakhs: “συνέχισε, ο επιμένων νικά... στην χειρότερη, το στέλνεις στον @geoanto555 για....ανταλλακτικά!! ” Παράθεση από makisfz: “τα wipe που σου ειπα η factory reset ειναι το ιδιο ναι αυτην τη rom ” ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! περασε η ελληνικη ρομ!!!! ευχαριστω ολα τα παιδια για την πολυτιμη βοηθεια τους...και βεβαια ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια που κανετε και συνεχιζετα…

• Παράθεση από makisfz: “1 κάνεις wipe, dalvik Cache, Cache και data και μετά install την rom Redmi Note 3 pro ” factory reset? οπως λεει ο οδηγος δεν χρειαζεται? μετα flasharo αυτην απο το site μας που εχω κατεβασει xiaomi-miui-hellas-7.0_hydrogen_XTRV_Stable_V8.5.1.0 ειναι οκ ετσι? =============== Οκτ 18th 2017, 12:27am =============== Παράθεση από akantzis: “Παράθεση από makisfz: “1 κάνεις wipe, dalvik Cache, Cache και data και μετά install την rom Redmi Note 3 pro ” factory reset? οπως λεει ο …

• Παράθεση από demakhs: “συνέχισε, ο επιμένων νικά... στην χειρότερη, το στέλνεις στον @geoanto555 για....ανταλλακτικά!! ” μπηκε!!! τωρα επειδη εχω χαθει λιγο τι κανω??

• Παράθεση από demakhs: “αν καταφέρεις ποτέ και περάσεις twrp, αυτό θα κρατήσεις και κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής θα επιλέξεις να μην περάσει το OFFICIAL που σου προτείνει...ποτέ!! ” Παράθεση από geoanto555: “Και αν εγκαταστήσεις Ελληνική θα σβήνεις από μέσα το φάκελο recovery για να μην στο αλλάξει. ” εμ αυτο ειναι το θεμα οτι εαν το καταφερω τελικα το κινητο δεν θα το εχω εγω αλλα ο φιλος μου που μαλλον δεν το κατεχει και πολυ εως καθολου αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει ..βασικα …