Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Mε ΚΑΘΕ επιφύλαξη και αφού δώσει το οκ ο @geoanto555 σε μια παρόμοια περίπτωση δόθηκε λύση με αυτό το twrp.
-
ok thanks...να ρωτησω και κατι αλλο ...μετα απο ψαξιμο σε διαφορα site για το mi max και to twrp σχεδον ολοι αναφερουν μια παλια version του twrp την 3.0.2 με την οποια sto eu forum αναφεραν οτι με αυτο επαιξε αλλα ειχε καποια αλλα θεματα με την rom..τελοπαντων..αληθεια γιατι να μην δοκιμαζα μια official twrp απο το site τους??? δεν κανει?Ο/H makis1024 έγραψε:
Εάν δεν βγάλουμε άκρη το γυρίζεις με fastboot mode , fastboot rom και mi flash σε global rom , περίμενε όμως μπας και βρει την άκρη ο Γιώργος με το twrp.
live every day as it was the last day of your life!! -
-
αντε και το δοκιμασα και λειτουργησε...μετα απο τετοιο θεμα με το recovery το οποιο απο οτι καταλαβα ειναι σημαντικο εαν βαλω καποια rom ελληνικη η οποια καποια στιγμη εχει μεσα το twrp σαν update ή κατι αλλο το οποιο μπορει να επηρεασει το ηδη υπαρχων τι γινεται? θα μπλεξουμε παλι σε παλιοκατασταση..εγω θα ελεγα να μην το κανω μιας και ειναι φιλου μου και οχι δικο μου...εσεις τι λετε> θελω να ακουσω την γνωμη σας βεβαια...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτό διάβαζα τώρα... Φυσικά και να το δοκιμάσει.
Το θέμα είναι όμως τι φταίει...
αν καταφέρεις ποτέ
και περάσεις twrp, αυτό θα κρατήσεις και κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής θα επιλέξεις να μην περάσει το OFFICIAL που σου προτείνει...ποτέ!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H akantzis έγραψε:
αντε και το δοκιμασα και λειτουργησε...μετα απο τετοιο θεμα με το recovery το οποιο απο οτι καταλαβα ειναι σημαντικο εαν βαλω καποια rom ελληνικη η οποια καποια στιγμη εχει μεσα το twrp σαν update ή κατι αλλο το οποιο μπορει να επηρεασει το ηδη υπαρχων τι γινεται? θα μπλεξουμε παλι σε παλιοκατασταση..εγω θα ελεγα να μην το κανω μιας και ειναι φιλου μου και οχι δικο μου...εσεις τι λετε> θελω να ακουσω την γνωμη σας βεβαια...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτό διάβαζα τώρα... Φυσικά και να το δοκιμάσει.
Το θέμα είναι όμως τι φταίει...
Τόση ώρα για τον φίλο σου τρέχαμε;
Δεν πειράζει , να το χαρεί
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αν καταφέρεις ποτέ
και περάσεις twrp, αυτό θα κρατήσεις και κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής θα επιλέξεις να μην περάσει το OFFICIAL που σου προτείνει...ποτέ!! 
εμ αυτο ειναι το θεμα οτι εαν το καταφερω τελικα το κινητο δεν θα το εχω εγω αλλα ο φιλος μου που μαλλον δεν το κατεχει και πολυ εως καθολου αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει ..βασικα αυτο σκεφτομαι διοτι εχει παιχτει ολη αυτη η παλιοκατασταση καθως σε αλλη περιπτωση δεν θα το συζητουσαμε...αλλα το σκεφτομαι γιατι δεν μου αρεσει να τα παραταω μεχρι να καταφερω το καλυτερο που θα ειμαι ικανοποιημενος..κατι που δεν ειμαι τωρα...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Και αν εγκαταστήσεις Ελληνική θα σβήνεις από μέσα το φάκελο recovery για να μην στο αλλάξει.
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
μπηκε!!! τωρα επειδη εχω χαθει λιγο τι κανω??Ο/H demakhs έγραψε:
live every day as it was the last day of your life!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα