Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 176.
-
καλησπερα, να ρωτησω κ εγώ κάτι διότι μου διαφεύγει το θέμα με τις Ρομ..εγώ σε redmi 2 TD έχω GTV 6.11.3 μπορώ να βάλω XTRV όπως εβαζα Ρομ μέχρι τώρα?? Αναβάθμιση=> επιλογή πακέτου και install κλασσικά?? Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο??
-
Πρόβλημα με τo hotspot ...ενώ συνδέεται οποιαδήποτε συσκευή βάλω λάπτοπ,ταμπλετ, δεν μου δίνει ίντερνετ στη συσκευή αυτή..έχω 2 κάρτες cosmote & VF κ κάνει το ίδιο κ με τις 2 σε διαφορετικες συσκευές.με προηγούμενη Ρομ το ίδιο με προ προηγούμενη δούλευε κανονικά...
-
- καλησπερα παιδιά κ συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που κάνετε...ήθελα να ρωτησω εγώ έχω το redmi 2 TD 2 sim 2014813 με 6.5.26 Ρομ...πως βάζω την νέα Ρομ εάν την κατεβαζω?? Με τον παλιό κλασικό τρόπο μέσω αναβάθμισης από τον updater του κινητού??
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
με αυτήν την Ρομ ή μπαταρία εξασθενεί πιο γρήγορα σε σχέση με τις 2 προηγούμενες Ρομ..ειδικά ή προηγούμενη είχε απίστευτη εξοικονόμηση μπαταρίας...
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από akantzis: “να συμπληρωσω ότι κάποιες στιγμές κατα το σερφαρεισμα προσπαθώ να ανοιξω μία σελίδα π.χ Google κ φορτώνει η μπάρα κ δεν τερματίζει αλλά σταματάει λίγο πριν το τέλος κ δεν ανοίγει με τπτ...αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε σελίδα δοκιμασω αλλά μετά από 3-4φορεςεφοσον δουλέψει..δεν ξέρω τι γίνεται πάντως για να το επαναφέρει κάνω restart το κινητό κ παίζει έως ότου ξαναγίνει...ξέρει κανείς τπτ?? ” Μήπως γεμίζει η cache του προγράμματος γρήγορα? Ελεύθερο…
-
να συμπληρωσω ότι κάποιες στιγμές κατα το σερφαρεισμα προσπαθώ να ανοιξω μία σελίδα π.χ Google κ φορτώνει η μπάρα κ δεν τερματίζει αλλά σταματάει λίγο πριν το τέλος κ δεν ανοίγει με τπτ...αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε σελίδα δοκιμασω αλλά μετά από 3-4φορεςεφοσον δουλέψει..δεν ξέρω τι γίνεται πάντως για να το επαναφέρει κάνω restart το κινητό κ παίζει έως ότου ξαναγίνει...ξέρει κανείς τπτ??
-
Μπορω να πω η καλύτερη Ρομ που έχω βάλει έως τώρα.. Έχει πάρα πολύ καλή εξοικονόμηση μπαταρίας... Μετά από πλήρη φόρτιση και με χρήση δεδομένων όλη μέρα ανοικτό, Wi-Fi ανοικτό και ομιλία 2-3 ώρες με Bluetooth έχει ακόμα 60%....το μόνο που βλέπω είναι ότι το μενού επιλογών στο αλμπουμ δεν εμφανίζεται όλο παρά μόνο όταν βάλω το κινητό σε οριζόντια θέση.. Δεν ξέρω ΕΑΒ το έχει αλλος... Γενικά είναι η καλύτερη που είχα μέχρι τώρα...
-
Παράθεση από Bodai: “@akantzis - κατεβασε την τελευταια rom (για την συσκευή σου) και αντεγραψε την στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου - Reboot => TWRP - Πάτα στην επιλογή Backup και περιμενε να τελειώσει - οταν τελειώσει κάνε Back => Main Menu και μετά Wipes/Advanced και κάνε τικ στα Cache & Dalvik Cache & Data (= Factory Reset) Swipe για να γίνει το Wipe - οταν τελειώσει κάνε Back => Main Menu & πατάς Install (στο file manager δειξε την rom που κατεβασες) - οταν τελειώσει (χωρίς…
-
Παράθεση από Bodai: “@akantzis σε TWRP και με συνδεδεμενο το Redmi 2 στο pc σου το τελευταίο βλέπει τα περιεχόμενα του εσωτερικου αποθηκευτικού χώρου? Εχεις κάνει backup τις επαφές σου (πχ export σε vcf αρχείο??) ” δεν το εχω δοκιμασει με pc.. οι επαφες εχουν βbackup απο google account..για να μην κουραζεσαι τι θα πρεπει να κανω βημα βημα για να ειμαι οκ ..ασε τα αρχεια κ τις επαφες τις εχω..ουτως ή αλλως εχει backup και το mi account μου..ετσι δεν ειναι??
-
@Bodai να προσθεσω οτι backup τα αρχεια που θελω τα πηρα ηδη...με es explorer.. οποτε ειμαι οκ
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από akantzis: “γεννικα ειναι προσβασιμο..εβαλα το quick pic (google app) και τα αρχεια ειναι οκ κ προσβασιμα...μου ειχες πει για καθαρη εγκατασταση να το κανουμε τελικα ή βαζοντας καποια στιγμη μια νεοτερη ρομ μπορει να στρωσει???επισης δεν καταλαβα εαν εννοεις οτι οι cpus lλειτουργουν κανονικα ή οχι?? παντως καποια στιγμη με προηγουμενη ρομ - δεν θυμαμαι ποια - μονο ο core1 λειτουργουσε κ οι υπολοιποι 3 εγραφαν απλως ''idle'' δλδ τιποτα... ” Λοιπόν να διευκρινισουμ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από akantzis: “διορθωθεί η κατάσταση γενικά ή μάλλον δεν παίζει ρόλο αυτό μιας κ με τα downgrade ξεπαστρεφτηκε το κινητό??? ” Δεν εχει παθει τίποτα το Redmi 2 σου απλά η rom είναι σε μια κατάσταση που μπορει να σου βγάλει προβλήματα.Το πόσο σοβαρα δεν μπορώ να ξέρω, το περιεχόμενο του άλμπουμ είναι προσβάσιμο απο απο τον η/υ σου?? ” γεννικα ειναι προσβασιμο..εβαλα το quick pic (google app) και τα αρχεια ειναι οκ κ προσβασιμα...μου ειχες πει για καθαρη εγκατασταση να…
-
Παράθεση από Bodai: “Για ποια συσκευή μιλάμε γιατι με το screenshot μπερδευτηκα. Είναι το Redmi 2??? Παράθεση από akantzis: “.. ωστοσο ηθελα να σε ρωτησω εαν κανω factory reset δεν επανερχονται οι εφαρμογες?? ” Αν έχεις backup στο Mi Cloud θα σου επαναφέρει κανονικά τις εφαρμογές σου.Παράθεση από akantzis: “παντως δεν μπορω να καταλαβω με τπτ γιατι κανει τοσο μεγαλη χρηση των cpus ενω δεν ειχα θεμα με καποιεσ προηγουμενες ρομ..? μπορει να λυθει αυτο?? κοιτα π.χ... ” Αν βασιστώ στο screenshot η σ…
-
Παράθεση από Bodai: “@akantzis θα το συνεχισουμε αυριο αυτο. Φροντισε η συσκευή σου να ειναι >70% φορτισμένη.. ” θα εχουμε τπτ μπας κ στρωσει το πραμα .. ωστοσο ηθελα να σε ρωτησω εαν κανω factory reset δεν επανερχονται οι εφαρμογες?? π.χ το album που σου ειπα δεν λειτουργει.. παντως δεν μπορω να καταλαβω με τπτ γιατι κανει τοσο μεγαλη χρηση των cpus ενω δεν ειχα θεμα με καποιεσ προηγουμενες ρομ..? μπορει να λυθει αυτο?? κοιτα π.χ...
-
@Bodai ok thanks περιμενω..κατι τελευταιο ..που θα βρω τους drivres του κινητου ωστε να το συνδεσω με η/υ κ να παρω backup εστω τα αρχεια μου?? thanks again..
-
@Bodai οχι δεν εχω καποιο nandroid..δεν ξερω τι ειναι αυτο ακριβως ..οκ θα κανω backup οτι μπορω..μπορεις να μου πεις πως να κανω καθαρη εγκατασταση διοτι δεν το κατεχω κ πολυ με τα κινητα...??
-
@Bodai ναι το εκανα κ εβαλα την 6.3.31 αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει το Album κ οι CPUs λειτουργουν στο full...παρολο που δεν δειχνουν οι εφαρμογες που εχω να κανουν μεγαλη χρηση μπαταριας ( φωτο παραπανω) ή τουλαχιστον πως θα μπορουσα να δψ ποιες εφαρμογεσ κανουν χρηση των cpu?? γενικα υπαρχει λυση γιαυτο το θεμα??
-
@'MIUI_art εκανα βλακεια τελικα κ δεν σε ακουσα κ εκανα downgrade se παλαιοτερη ρομ ..πρωτα στην 6.3.31 κ ειχα το ιδιο προβλημα με την cpu να λειτουργει full κ μετα 2η βλακεια εβαλα ακομα προημενη ρομ 6.3.17 κ αλλαξε κ το android version..μετα τo reboot εχει παραμεινει σε μαυρη οθονη με το λογοτυπο του mi.com κ το adroid με της τελιτσες κατω να φωρτονουν συνεχως....HELP PLEASE!!!!
-
Οκ ναι φαίνεται να έχω κ battery drain αρκετό...αυτό που λες είναι μία διαπίστωση..γιατί όμως με άλλη Ρομ δεν έχω το ίδιο πρόβλημα?? Και ποια άλλη λύση προτείνει εκτός του downgrade??οι εφαρμογές που έχω είναι οι ίδιες εδώ κ μηνες...βλέπεις κάτι περίεργο???