Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 116.

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και με την πρωτιά για την mi-κοινότητα μας!

• RE:

Vulk - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από sokri_m: “Καλημέρα κ Χρόνια πολλά σε όλους τους συμφορουμητες!!! Εγώ χθες παρέλαβα την παρακάτω θήκη pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=252129070376&alt=web Κουμπωνει πολύ καλά, έχει ωραια αίσθηση, ειναι πολυ ωραια αλλά έκανε το τηλ αισθητά πιο βαρυ.... Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam ” Καλημερα φιλε μου για τις τρυπες στα ακουστικα εγω εχω παρει αυτο απο το ebay!! 4-100 Cell Phone …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannis chalkidis: “οποτε βγαζεις μια τετοια καρτα , και απο εκει την περνας στο pay pal λογαριασμο σου και δουλευουν ολα κανονικα σαν να μη εχεις capital control!!!!!! σωστα???” +1 για την revolut! Ακολούθησε τις αναλυτικές οδηγίες στο link που σου έδωσε ο φίλος και θα αρχίσεις σύντομα και απροβλημάτιστα τις αγορές σου από έξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν γνώριζα ότι το εν λόγω κατάστημα ήρθε να διαφημιστεί στην σελίδα και ούτε φυσικά ήθελα να κατακρίνω αυτή την ενέργεια. Δεν μου πέφτει λόγος επ' αυτού και νομίζω ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός του μηνύματος μου. Καλές γιορτές!

• Το κατάστημα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα πέρα από την τραγική καθυστέρηση, ενδεικτικά αναφέρω: -Προϊόντα που δεν υπάρχει stock ενώ σε διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει ή ότι θα σταλούν σε 3-5 μέρες και τελικά δεν αποστέλλονται ακόμα και 20μέρες μετά ενώ έχουν δεσμεύσει τα χρήματα σου -Όταν ζητήσεις refund, δικαιολογημένα αφού δεν έχει αποσταλεί η παραγγελία σου τόσες μέρες μετά, υπεκφεύγουν refund στον τραπεζικό σου λογαριασμό, όταν απαντήσουν και προτείνουν επιστροφή χρημάτων στο wallet του κα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Moneytarey: “Για sd μέχρι 32 GB δέχεται;” Ναι μέχρι 32gb. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Με την τελευταία ελληνική η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Μπαίνω να δω τι την τρώει και μου βγάζει "Σύστημα android", " Λειτουργικό android" να έχουν μεγάλο ποσοστό ενώ με την 5.10.22 που είχα πριν,ήταν πολύ μικρότερο. Επίσης μου έβγαλε και ένα "wakelock" το οποίο δεν έχω ξαναδεί στο κινητό. Μπορώ να κάνω κάτι? Να προσθέσω ότι φόρτισα το κινητό για 5 ώρες και μέσα σε μισή ώρα έφτασε στο 95% με απλό σερφάρισμα. Πριν κρατιόταν στο 100% για μια ώρα τουλάχιστον. ” Τα ίδια και…

• Εύχομαι την καλύτερη δυνατή κατάταξη για την κοινότητα μας. Πραγματικά τα άτομα που απαρτίζουν την miui.gr αξίζουν την διάκριση! (en miui: "Sevek") Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Vulk - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vulk: “Πέρασα με miflash με τη βοήθεια του @caeser την 5.12.17. Υποθέτω με τον ίδιο οδηγό μπορώ να περάσω την 5.12.10 ; ” Στο εξής δεν χρειάζεται το MiFlash για να κάνεις upgades ή downgrades, αλλά με μια απλή αναβάθμιση (όπως δηλ. περιγράφει μόνο το BHMA 2 του οδηγού) μπορείς να το κάνεις (στη περίπτωση του downgrade σου προτείνω να προηγηθεί ένα wipe της cache και της dalvik cache), ωστόσο σε 2-3 μέρες βγαίνει η νέα ρομ... Μήπως να έκανες υπομονή 2-3 μέρες ακ…

• RE:

Vulk - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από tpapo: “το έχουμε γράψει αρκετοί ,Γυρίστε στην 5.12.10 ( τσεκαρισμενες 5+ ωρες με σκληρη χρηση) μια και ή .17 εκτός άλλων θεμάτων έχει πρόβλημα μεγάλο με την κατανάλωση μπαταρίας και αναμένουμε κάποια rom της προκοπής το νέο έτος πλέον Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω όλο το νήμα. Επειδή και εγώ έχω έναν προβληματισμό όσον αφορά την μπαταρία αλλά επειδή είμαι χρήστης miui μόλις λίγες μέρες δεν έχω καθόλου μέτρο σύγκρισης. Π…

• RE:

Vulk - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από Vulk: “Τώρα δοκιμάζω το μαμά-mail της miui αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. ” Το χρησιμοποίησα μερικές ημέρες αλλά όχι πια. Μετά από 3-4 ημέρες, μου ζητούσε να εισάγω τους κωδικούς των λογαριασμών (χρησιμοποιώ αρκετούς), δεν τους δεχόταν παρόλο που ήταν 100% σωστοί κι εμφάνιζε συνεχώς ειδοποιήσεις κάθε 10' πως οι λογαριασμοί χρήζουν προσοχής, πράγμα πολύ κουραστικό.” Όντως φαίνεται πολύ ενοχλητικό αυτό που περιγραφείς . Προς το παρόν δεν αντιμετοπίζω τέτοια θέματα …

• Παράθεση από filthydwarf: “σαν βασικό gmail client δεν με βόλεψε αλλά βολεύει αν θέλω να δω ας πούμε στα γρήγορα τα εισιτήρια μου ” Θα συμφωνήσω. Είναι πολύ βολικό για να δεις κάτι στα γρήγορα, όπως εισιτήρια, αγορές κλπ. Κάνει πολύ "έξυπνο" διαχωρισμό ακόμα και στις αγορές μου που έχουν σταλεί σε σχέση με αυτές που ακόμη περιμένουν αποστολή. Δυστυχώς όμως γενικότερα δεν με βόλεψε σε άλλα σημεία. Τώρα δοκιμάζω το μαμά-mail της miui αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα.

• Παράθεση από caeser: “Ναι, αλλά χωρις sim είναι "καφές χωρις καϊμάκι"... ” Παράθεση από Gkontos10: “Φίλε βάση αυτού.. m.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-3G-MTK8392-Octa-Core-97-Inch-Android-44-Tablet-p-930639.html Το εργαλείο φαίνεται πάρα πολύ δυνατό.. Παίρνει αναβάθμιση σε Android 5..? ” Ακριβώς επειδή οι ανάγκες κάθε χρήστη είναι διαφορετικές εμένα με βόλεψε το cube. Και όπως λέει και ο φίλος @caeser , ήθελα και εγώ να μπορώ να έχω ξεχωριστή sim για να το δουλεύω και να μην εξαρτώμαι από wifi/h…

• RE:

Vulk - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vulk: “Ξέρουμε πως γίνεται, όταν έχουμε μυνήματα, να εμφανίζεται ο ακριβής αριθμός τους στην ειδοποίηση της εφαρμογής στο εικονίδιο και όχι απλά το "1" ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν γνωρίζω εάν γίνεται αυτό...” Θα ήταν αρκετά βολικό. Στο tapatalk για παράδειγμα λειτουργεί σωστά και πάνω δεξιά στην γωνία της εφαρμογής δείχνει τον ακριβή αριθμό μηνυμάτων! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι το Cube U65 , πολύ απλά γιατί αυτό έχω στην κατοχή μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα απαριθμήσω τα χαρακτηριστικά του μιας και μπορείς πολύ εύκολα να τα δεις αναλυτικά στον σύνδεσμο που σου παρέθεσα. Το θεωρώ ως το απόλυτο vfm tablet, κάτι αντίστοιχο με το redmi note 2 μου στα κινητά. Επίσης μιας και δεν γνωρίζεις από μετατροπές rom όπως αναφέρεις, κανένα πρόβλημα μιας και το tablet δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να είναι αναγκαίο να αλλαχθ…

• Antutu score από τα xiaomi

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

miui.gr 5.12.17 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mol: “ποια θηκη πηρες? Sent from my V967S using Tapatalk ” Αυτή είναι η θήκη. Και εδώ το glass.

• Ξέρουμε πως γίνεται, όταν έχουμε μυνήματα, να εμφανίζεται ο ακριβής αριθμός τους στην ειδοποίηση της εφαρμογής στο εικονίδιο και όχι απλά το "1" ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vulk: “Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο να μεταφέρω τις συνομιλίες μου στο prime μου! Μόνο οι ομάδες στις οποίες συμμετείχα μεταφέρθηκαν αλλά χωρίς τα μηνύματα και αυτές. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό. ” Προφανώς μιλάς για το Viber, ε?Ε...ναι δεν υπάρχει τρόπος! Αποτελεί ένα απο τα σοβαρά μειονεκτήματα της εφαρμογής! Κάπου διάβασα ότι σκοπεύουν να φτιάξουν τον "συγχρονισμό" σύντομα... Για να δούμε... ” Ναι για το viber. Έκανα την μετάβαση από iphone σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kapsts: “Οχι δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο ρωταω. Απο Gearbest ok? Ποσες μερες εκανε να ερθει ? Παραγγειλες και τιποτα αλλο για το κινητο?” Δύο glass πήρα για να έχω. Μαζί και μια θήκη τύπου πορτοφόλι που παίρνει και κάρτες κλπ αλλά μου αρέσει ποιοτικά τόσο πολύ η αίσθηση αφής της συσκευής που δεν το βλέπω να την χρησιμοποιώ και πολυ. Ευχαριστημένος έμεινα από το GB αλλά μάλλον είμαι η εξαίρεση, μιας και διαβάζω διάφορα άσχημα για το κατάστημα. Περίπου στις τρεις εβδομάδες η παραλαβή. Σ…