Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Το θέμα δεν είναι να κάνω φορμάτ είναι να βρεθώ μαζί σου και να μου δώσεις ένα usb να το κουμποσω και να το διαβάσω. Τον έναν τον αντάπτορα το δουλεύω κανονικά σε ένα λαπτοπακι Samsung, δουλεύουν όλα 3 θύρεςusb sd micro SD hdmi όλα κομπλέ. Άλλαξα το κινητό έχει τα θέματα που προανέφερα. Όταν λέμε otg πως το βλέπουμε;
-
Παράθεση από nikos153: “Παράθεση από koylis: “Καλημέρα παιδιά εχει δοκιμάσει κάνεις με ανταπτορακι να συνδέσει κάρτα μνήμης η usb,γιατί εχθές πάλευα με δύο ανταπτορες ένα cσε micro USB και ένα άλλο αντάπτορα που βάζεις πάνω μνήμη usb κτλ, και στα δύο μου έβγαζε αδύνατη η αναγνώριση μονάδας παρακαλώ κάντε φορμάτ και δεν του έκανα,έχει κάνεις γνώμη πάνω στο θέμα; ” To ανταπτοράκι είναι OTG (On The Go) ? ” Ο ένας είναι αυτός Xiaomi USB-C male - micro USB female - Skroutz.gr Και εβαζα πάνω κατευθεία…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει να γίνουν Format σε Fat32 για να τα δει. ” Είναι κάποιο αστείο αυτό η κάτι που πρέπει να κάνω κ δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου;
-
Καλημέρα παιδιά εχει δοκιμάσει κάνεις με ανταπτορακι να συνδέσει κάρτα μνήμης η usb,γιατί εχθές πάλευα με δύο ανταπτορες ένα cσε micro USB και ένα άλλο αντάπτορα που βάζεις πάνω μνήμη usb κτλ, και στα δύο μου έβγαζε αδύνατη η αναγνώριση μονάδας παρακαλώ κάντε φορμάτ και δεν του έκανα,έχει κάνεις γνώμη πάνω στο θέμα;
-
Δηλαδή θες να πεις μόνο για την μπαταρία να αλλάξω την ρομ; Και αυτή που έχω με χρήση από το πρωί μέχρι τώρα 10.00 έχει πάει 70% δεν το πιστεύω. Το αγόρασα από ένα παλικάρι μου είπε δεν το είχε πειράξει τώρα εάν το είχε από αλλο Ν κ το είχε πειράξει δεν το γνωρίζω. Η Ελληνική που βλέπω είναι 8.2.2 έκδοση εγώ έχω 8.2.4 γιατί να την πειράξω; Επίσης θέλω να ρωτήσω όταν βγαίνουν ενημερώσεις στην ελληνική κ εφόσον θα την περάσω χάνονται τα πάντα από το τηλέφωνο δηλαδή εάν έχω 100gb φωτογραφίες τα χάν…
-
Παιδιά το κινητό απλά δεν υπάρχει, κάτοχος από εχθές έχω πάθει την πλάκα πραγματικά φοβερό σε όλα του. Αυτό με το ηχείο ούτε καν μια χαρά ακούγεται σε όλες τις συνθήκες εάν κ πιστεύω οι κινέζοι μας έχουν φλομοσει για το πιεζοηλεκτρικο κτλ (πως λέγετε τεςπα), σαν να είναι κάτω από την οθόνη ένα μικρό μεγάφωνο ακούγεται ακουμπάς δεν ακουμπάς το αυτί σου ακούς, κ ο δίπλα ακούει μια χαρά εάν έχεις φουλ την ένταση όπως ένα κανονικό τηλέφωνο. Φωτο απίστευτες σε όλους τους φωτισμούς εντάξει δεν είναι κ…
-
Παράθεση από Kostas_F: “koylis Να σου πω κι εγώ που το έχω και το πουλάω, ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Απλά προέκυψε ανάγκη για mirrorling που δεν υποστηρίζει (όπως και το 95% των κινητών) και δεν χωράει στη θέση που έχει το νέο μου αμάξι για το τηλέφωνο. Επίσης είναι (είμαστε) πολλοί gadget freak που θέλουμε κάτι μόλις βγει για να το δοκιμάσουμε. Είναι γνωστό όμως πως σε λίγο θα υπάρχει κάτι νεότερο που θα θέλουμε πάλι. Δεν είναι κακό κινητό. Για μένα παραμένει κορυφαίο. Απλά αλλάξουν οι…
-
Καλησπέρα και απο μένα κάτοχος ΝΟΤΕ και λάτρεις μεγάλων οθονών, αλλά όχι τηλεκοντρόλ που είναι η νέα τάση απο τις μεγάλες εταιρίες και επειδή βλέπω το νοτε 8 να είναι τηλεκοντρόλ με τα όλα του με ενδιαφέρει πολύ η αγορά του mi mix, αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως και θέλω να το ανοίξω σαν θέμα είναι οτι κυκλοφορούν πολλά τέτοια κινητά στην Ελλάδα αλλά βλέπω να πωλούνται συνεχώς και με μεταπωλήσεις, δηλαδή το παίρνει ο ένας το κρατάει ένα μήνα το πουλάει σε άλλον το κρατάει κ αυτός ένα μήνα το π…