Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
Ο/H recep έγραψε:
Στο δικό μου πάλι δε δουλεύει η TWRP..., αν και είμαι στην τελευταία developer.
-
-
Ο/H recep έγραψε:
@geoanto555 δλδ αναβαθμίσεις μέσω updater?
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H recep έγραψε:
-
Καλησπέρα και απο μένα κάτοχος ΝΟΤΕ και λάτρεις μεγάλων οθονών, αλλά όχι τηλεκοντρόλ που είναι η νέα τάση απο τις μεγάλες εταιρίες και επειδή βλέπω το νοτε 8 να είναι τηλεκοντρόλ με τα όλα του με ενδιαφέρει πολύ η αγορά του mi mix, αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως και θέλω να το ανοίξω σαν θέμα είναι οτι κυκλοφορούν πολλά τέτοια κινητά στην Ελλάδα αλλά βλέπω να πωλούνται συνεχώς και με μεταπωλήσεις, δηλαδή το παίρνει ο ένας το κρατάει ένα μήνα το πουλάει σε άλλον το κρατάει κ αυτός ένα μήνα το πουλάει!
Μήπως το κινητό είναι λίγο φούσκα που θα σκάσει ή μήπως δέν είναι τόσο καλό ή εν τέλει τί μπορεί να είναι αυτο που τους ξενερώνει;
Μην μου απαντήσετε η μεγάλη οθόνη γιατί μου φαίνεται αστεία η δικαιολογία, το ξέρεις απο την αρχή οτι παίρνεις παντόφλα xxxll.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! -
θα γράψω αυτό που υποθέτω πως συμβαίνει καθώς δεν έχω το κινητό αν και πολύ θα το ήθελα
(ξεφεύγει από το budget που διαθέτω για κινητά), μιας και κανα 2 μέρες έχω παρατηρήσει
αυτό που λες και έχω αναρωτηθεί και εγώ. Βεβαίως αυτοί που έχουν το mix εχουν καλύτερη
εικόνα και ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν περισσότερο.
Σε αρκετο κόσμο δεν αρέσει ο τρόπος που ακούγεται ο άλλος στις κλήσεις... είναι πιο χαμηλή
η ένταση και έχει μια αισθηση σαν να είναι ο άλλος σε ανοικτή ακρόαση.
Καμερα μετρια για τα χρήματα που κάνει αν και αυτό ειναι υποκειμενικό και έχει να κάνει
με τις απαιτήσεις του καθενός από την κάμερα ενός κινητού..
Σαν τιμή το κινητό πέφτει πολύ γρήγορα και πλέον μπορείς να το βρεις καινούριο στα 600€ τη
μεγάλη εκδοση ενώ πριν λίγο καιρό ήταν στα 800€. Ισως κάποιοι περίμεναν να το δώσουν
στα 600€ σε κανένα χρόνο από τώρα
ΜΙ ΜΙΧ 2 μάλλον καθοδόν οπότε οι φαν του mix θα ειναι έτοιμοι για τη νεα αγορά χωρίς
να σκάσουν έξτρα αρκετά χρήματα ακόμα -
Ο/H recep έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H recep έγραψε:
-
-
koylis
Να σου πω κι εγώ που το έχω και το πουλάω, ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Απλά προέκυψε ανάγκη για mirrorling που δεν υποστηρίζει (όπως και το 95% των κινητών) και δεν χωράει στη θέση που έχει το νέο μου αμάξι για το τηλέφωνο.
Επίσης είναι (είμαστε) πολλοί gadget freak που θέλουμε κάτι μόλις βγει για να το δοκιμάσουμε. Είναι γνωστό όμως πως σε λίγο θα υπάρχει κάτι νεότερο που θα θέλουμε πάλι.
Δεν είναι κακό κινητό. Για μένα παραμένει κορυφαίο. Απλά αλλάξουν οι ανάγκες και οι "νέοι έρωτες". -
Ο/H Kostas_F έγραψε:
koylis
Να σου πω κι εγώ που το έχω και το πουλάω, ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Απλά προέκυψε ανάγκη για mirrorling που δεν υποστηρίζει (όπως και το 95% των κινητών) και δεν χωράει στη θέση που έχει το νέο μου αμάξι για το τηλέφωνο.
Επίσης είναι (είμαστε) πολλοί gadget freak που θέλουμε κάτι μόλις βγει για να το δοκιμάσουμε. Είναι γνωστό όμως πως σε λίγο θα υπάρχει κάτι νεότερο που θα θέλουμε πάλι.
Δεν είναι κακό κινητό. Για μένα παραμένει κορυφαίο. Απλά αλλάξουν οι ανάγκες και οι "νέοι έρωτες".
χαχα
σε ευχαριστώ για την απάντηση απλώς μου κίνησε το ενδιαφέρων γιατί μπήκα κ εδώ στο φόρουμ περιμένοντας να δω να λένε άσχημα πράγματα αλλά ακόμα και αυτό με τον ήχο δεν το διάβασα απο κανέναν χρήστη εδώ στο φόρουμ (που να έχει το κινητό έτσι). Τες πα εμένα επειδή χρησιμοποιώ ακουστικό δεν με νοιάζει κ ιδιαίτερα ισχύει δεν ισχύει αυτό με τον ήχο.
Τώρα το άλλο που λέγετε με την κάμερα ελπίζω να μην είναι τόσο μα τόσο χάλια σαν το xperia z ultra που σε χαμηλό φωτισμό οι φώτο ήταν άθλιες.
Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα