Καλησπερα παιδιά.. Αυριο η μεθαυριο θα είναι στα χέρια μου το MI MIX 256 ..Πρώτη φορά με Xiomi και απ όσο έχω διαβάσει και δει (και μου παν και απ το gearbest που το χω παρει ) δεν θα χει ελληνικά ,μόνο κινεζικα και αγγλικα μου παν. Δεν γνωρίζω ακόμα τι rom φοράει οπότε θα δούμε. Έκανα την αίτηση και μου ρθε το οκ απ τη Xiaomi για το ξεκλείδωμα.
Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα...
1- είναι απαραίτητο να περάσω άλλη ρομ για να δουλεύει καλά το κιν σε ελλάδα και εξωτερικό οταν ταξιδεύω , ή θα δουλεύει μια χαρά όπως θα ρθει απλά ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΌ ???
2- μολις δω ποια ρομ έχει (αυριο λογικα) μπορεί κάποιος να με βοηθήσει απλά και βήμα βήμα (μην κάνω καμιά βλακεία...) για να το κάνω σωστά και να βάλω κάποια δοκιμασμένη ρομ που να ναι στα ελληνικά και να δουλεύει καλά ???? υπάρχει κάποιος που να το χει κάνει σε ΜΙ ΜΙΧ ??????????
ΧΊΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΌ ΤΏΡΑ
Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα...
1- είναι απαραίτητο να περάσω άλλη ρομ για να δουλεύει καλά το κιν σε ελλάδα και εξωτερικό οταν ταξιδεύω , ή θα δουλεύει μια χαρά όπως θα ρθει απλά ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΌ ???
2- μολις δω ποια ρομ έχει (αυριο λογικα) μπορεί κάποιος να με βοηθήσει απλά και βήμα βήμα (μην κάνω καμιά βλακεία...) για να το κάνω σωστά και να βάλω κάποια δοκιμασμένη ρομ που να ναι στα ελληνικά και να δουλεύει καλά ???? υπάρχει κάποιος που να το χει κάνει σε ΜΙ ΜΙΧ ??????????
ΧΊΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΌ ΤΏΡΑ