Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 115.
-
Παράθεση από Panagiotis Kolsouzoglou: “Παράθεση από Panagiotis Kolsouzoglou: “Παράθεση από demakhs: “τα πόσα κλείνει?” Γίνεται 14 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ και πάλι καλό βράδυ σε όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εντάξει με το plsystore θα γλιτώσω λίγη γκρίνια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Τέλος με την παρέλευση 360 ωρών ξεκλειδώνεις” Τουλάχιστον μπορώ να του βάλω play store στην κινεζική ρομ. Γιατί ποιος τον ακούει τον μικρό, του πήρα τηλέφωνο χωρίς playstore? Και έχει και γενέθλια σήμερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Τώρα μετράς ανάποδα 360 ώρες αρχηγέ, υπομονή.” Τι δλδ τέλος για σήμερα ναμην το παλέψω άλλο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Panagiotis Kolsouzoglou: “Παράθεση από makisfz: “Δοκίμασε άλλη ip βάλε China Shanghai, China shenzhen Redmi Note 3 pro” Ok Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έπιασε το κόλπο με την αλλαγή της κινεζικής πόλης αλλά το ξεκλείδωμα μου έβγαλε τώρα couuldnt unlock after 360 hours κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Καλησπέρα αγόρασα από gearbest αυτό για τον γιο μου έκανα αίτηση για άδεια αλλαγής της ρομ, την πήρα και τώρα τα φώτα σας ποια ρομ να βάλω; Και ποιον οδηγό ακολουθώ; =============== Δεκ 11th 2017, 7:40pm =============== στελνω screenshot =============== Δεκ 11th 2017, 7:47pm =============== ποια ρομ να βαλω ρε παιδια στο παραπανω μοντελο και με ποιον οδηγο?
-
[Συμμετοχές κρυμμένου θησαυρού] Φρούτα και Λαχανικά
Panagiotis Kolsouzoglou - - Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού !
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το επανεφερα ευτυχώς αλλά με την 7.9.21 τι γίνεται; Παίζει στο hennessy Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-