Τέλος με την παρέλευση 360 ωρών ξεκλειδώνεις
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
360 ώρες είναι πολλές..... Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkpansta -
Φίλε θα περιμένεις τα Χριστούγεννα το ξεκλείδωμα θα στο φέρει ο αι Βασίλης. Σε άλλα κινητά βγάζει 72 ώρες για κάποιο λόγο στο Note 5a είναι 360. Το έχω δει και σε άλλα. Υπομονή
Redmi Note 3 pro -
Ο/H derveni έγραψε:
Τέλος με την παρέλευση 360 ωρών ξεκλειδώνεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkpansta -
άμα σε τρομάζει το τόσο μεγάλο νούμερο, μπορείς να το δεις αλλιώς...15 μερούλες μόνο είναι μωρέ!!!
μόλις φτάσουν τα Χριστούγεννα και ακόμη μία...
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να τον χαίρεσαι πολύχρονος ο μικρός να είναι γερός και δυνατός δες εδώ για Google play ακολούθησε τον οδηγό teamandroid.com/2017/06/21/download-google-installer-v2/ περιμένω να μου πεις τέλος των εργασιών για σήμερα με το πέρασμα του Google installer
-
-
Παιδιά πλέον είναι ποιο εύκολο. Δοκιμασμένο από εμένα στην china alfa rom Miui 9 χωρίς κανένα πρόβλημα και πανεύκολη εγκατάσταση.
MIUI 9: Εγκαταστήστε Google Apps χωρίς να φλασάρετε
=============== Δεκ 11th 2017, 11:27pm ===============
Να τον χαίρεσαι χρόνια πολλά -
Ο/H makisfz έγραψε:
@FlyingMenace βάλε το κινητό σε fastboot και δώσε την εντολή: fastboot oem unlock και μετά ξανά κοίτα τον bootloader
Redmi Note 3 pro
Ο/H derveni έγραψε:
Υπομονή τότε αυτό που είπε ο @makisfz το έκανες ?
Ο/H makisfz έγραψε:
@FlyingMenace βάλε το κινητό σε fastboot και δώσε την εντολή: fastboot oem unlock και μετά ξανά κοίτα τον bootloader
Γράφει: FAILED <remote: Token verification failed, reboot the device> finished -
Καλά που πας όλοι η αφρόκρεμα του φόρουμ εδώ είναι για βοήθεια σου, εκτός από εμένα.
-
Λοιπον ξεκλείδωσα κ πάω να περάσω το twrp κ βγάζει αυτό το μύνημα.. κάποια βοήθεια?μι μαχ 2 εχω..
-
Στην τελευταία εντολή ξέχασες, πριν το όνομα του twrp, να βάλεις τη λέξη recovery.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα