Πάτα επτά φορές στην έκδοση miui να ενεργοποιηθεί και μια που θα είσαι εκεί κάνε και enable usb debbuging και enable oem unlock. Ρυθμίσεις (Settings) => Πρόσθετες Ρυθμίσεις (Additional Settings) => Επιλ. για προγραμματιστές (Developer Options) => Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi (Mi Unlock Status)
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
πως το ξεπερναμε αυτο? θελω να ξεκλειδωσω το redmi note 5a του γιου μου και να βγαλω τις κινεζιες , να περασω μια δικια μας ρομpansta
-
Διάβασε πιο πάνω τι σου γράφω Καρντάση
-
-
ναι ούτε εγώ το περίμενα με κάτι κουφά που έχω διαβάσει τελευταία, αλλά κ όμως σε 27..ούτε καν 72Ο/H demakhs έγραψε:
άρχισε κ τις εκπτώσεις τώρα???
-
-
Είδαν ότι ασχολήθηκαμε αρκετά άτομα και σου λέει κάτσε μην μας αρχίσουν τα μπινελίκια ας του βάλουμε αντί 72 ώρες 27
-
τα εκανα αυτα αλλα συνεχιζει να μου βγαζει το ιδιο μνμpansta
-
Κάνε ένα find device στο mi cloud και μόλις το βρεί , reboot και στα δύο και ξαναδοκίμασε να ξεκλειδώσεις.
-
Για να βάλεις το λογαριασμό στο mi Unlock status χρειάζεται να αλλάξεις ip σε κινεζική αυτό θα το κάνεις με το plex vpn από το play store αν δεν έχεις κατέβασε το σε apkΟ/H Panagiotis Kolsouzoglou έγραψε:
πως το ξεπερναμε αυτο? θελω να ξεκλειδωσω το redmi note 5a του γιου μου και να βγαλω τις κινεζιες , να περασω μια δικια μας ρομ
Redmi Note 3 pro -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα