Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-253 από 253.

• Προβλημα με ems

sifnos1 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

παιδια σημερα εφυγε απο ολλανδια ποτε λετε να το εχω στα χερια μου επιτελους?? 18-06-2014 08:33The item is on transport to the country of destinationGREECE 17-06-2014 13:31The item is at the PostNL sorting center

• παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση kernel για την συσκευη αυτη?

• Προβλημα με ems

sifnos1 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

αντε σταματηστε ζηλευω!!!6 μερες σημερα απο τοτε που το παραγγειλα..πολυ δεν αργει??

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να βάλεις 4.6.6 που είναι η τελευταία Kit Kat έκδοση, αλλά είναι ακόμη BETA και έχει ίσως κάποι θέματα με bugs. Για ποιό σταθερή έκδοση θα πας σε Android JB => xiaomi-miui-hellas-4.3_cancro_4.4.27-GTV-3.10.zip” σε ευχαριστω αρα ελπιζω σε καμια εβδομαδα να εχει ερθει το κινητο οποτε θα εχουν λυθει και καποια bugs απο την 4.6.6 διοτι το κινητο ερχετε με κιτκατ οποτε ειναι λιγο ποιο δυσκολο να γυρισω σε jb..

• Παράθεση από kok8: “Παράθεση από aggelostrom: “Καλησπέρα επειδή οσονούπω παραλαμβάνω ένα mi3 έχοντας διαβάσει τα post θέλω να ρωτήσω αν έχω καταλάβει σωστά την διαδικασία: Συνδέω το τηλ.στο pc όπου και έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση GTV,αφού το αναγνωρίσει αντιγράφω το rar αρχείο σε έναν φάκελο του τηλ.και μετά από το menu του πατάω update.Σωστά;” Εφάρμοσε τη διαδικασία που θα δεις σε αυτό τον οδηγό” παιδια καλημερα σας, στον οδηγο που αφορα το mi3w υπαρχουν 3 αρχεια για wcdma το (4.6.6) το(…

• Παράθεση από Zioa: “Με postnl μου έκανε 11 ημέρες να έρθει 1) springglobalmailtracker.com/Home.aspx 2) English | PostNL Track & Trace 3) ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου” σε ευχαριστω πολυ στο 1)μου λεει οτι 7/6 Shipment Despatched from Transhipment Hub τι ειναι το hub??

• Παράθεση από Zioa: “Με postnl μου έκανε 11 ημέρες να έρθει” Να με αγχώνει το γεγονός ότι έχουν περάσει 5μέρες και το τρακινγκ νούμερο που μου έδωσαν βγάζει error??

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορεί μέχρι Παρασκευή αν προλάβει να έρθει, να έχεις παραλάβει αν η αποστολή έγινε με EMS. Διαφορετικά από την Δευτέρα της επόμενης εβδομάδας. Συνολικά πρέπει να μετράς 10 εργάσιμες από την ημέρα που η Courier πήρε το δέμα.” Παιδιά εμένα έφυγε με postnl στις 5/6 πότε να ελπίζω να το έχω στα χέρια μου???δύσκολη η υπομονή για την παραλαβή....

• Παράθεση από pasxalis: “Δηλαδή. Αν μου έρθει με kk και θέλω να βάλω την jb την ελληνική v10 που είναι πιο σταθερή από την kk το κάνω μέσω updater ή με τον τρίτο τρόπο που αναφέρατε; Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” δηλαδη προτεινεις οταν με το καλο ερθει τι κινητο να βγαλουμε την κκ και να βαλουμε jb για καλυτερα?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Θα ακολουθήσεις όποιον από τους 3 οδηγούς θέλεις που περιγράφονται εδώ => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot ) Είναι καλύτερο να επιλέξεις την μέθοδο με τον updater της MIUI....” σε ευχαριστω πολυ!και μερικες ακομη ερωτησεις σαν αρχαριος...το κινητο με τη αντροιντ ερχετε κιτ κατ η jb??εαν εχει δηλαδη kit kat βαζουμε υποχρεωτικα kit kat και εαν εχει jb βαζω μονο jb? ερχετε …

• σε ευχαριστω πολυ!απλα επειδη θα ειναι πολυ σιγα σιγα οι νεοι χρηστες αυτο το θεμα ειναι ενας καλος οδηγος για να ξερουν τι να κανουν -κανουμε μολις παραλαβουμε το νεο τηλεφωνο!

• παιδια καλημερα σας θα ερθει στα χερια μου συντομα ελπιζω το νεο μου κινητο αυτο που θελω να ξερω ειναι μολις το παραλαβω θα εχει ελληνικα απο μονο του?πρεπει να περασω εγω και ρομ?play store θα εχει?γενικα οι πρωτες κινησεις για να εχουμε τις τελευταιες αναβαθμισεις κλπ..ευχαριστω πολυ!