Αφού σου γράφει κλείσιμο σημαίνει πως έφυγε απο το αεροδρόμιο. Δεν βλέπω το λογο να μην παραλαβεις άμεσα. Εκτός αν δεν είσαι Αττική, οποτε θα πάρει κι άλλο χρονο η μεταφορά.
Καλημέρα.
Εκανα παραγγελία από merimobiles το κινητό μαζί με τα ακουστικά σύνολο 313 ευρώ μαζί με shipping insurance.
Συνήθως στις αγορές μου διαλέγω απλό ταχυδρομείο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αντί Singapure post, διάλεξα EMS γιατί θέλω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να το πιάσω στα χέρια μου
Σε περίπτωση που περάσει τελωνείο θυμάμε παλιά ότι ήταν 3,5% επι της αξίας αγοράς δηλαδή φόρος 11 ευρώ περίπου. Ισχύει το ίδιο ή έχει αλλάξει κάτι?
Ευχαριστώ
Καλημέρα.
Εκανα παραγγελία από merimobiles το κινητό μαζί με τα ακουστικά σύνολο 313 ευρώ μαζί με shipping insurance.
Συνήθως στις αγορές μου διαλέγω απλό ταχυδρομείο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αντί Singapure post, διάλεξα EMS γιατί θέλω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να το πιάσω στα χέρια μου
Σε περίπτωση που περάσει τελωνείο θυμάμε παλιά ότι ήταν 3,5% επι της αξίας αγοράς δηλαδή φόρος 11 ευρώ περίπου. Ισχύει το ίδιο ή έχει αλλάξει κάτι?
Ευχαριστώ
Οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο είναι ελάχιστες φίλε μου. Τα στέλνουν με συνοδευτικό έγγραφο που δείχνει ότι είναι κάποιο player αξίας κάτω από 40 δολάρια.
Δεν πας λέω εγ'ω στο ταχυδρομείο της περιοχής σου με το tracking number να ρωτήσεις, μπας και έμεινε κάπου στα αζήτητα και ξεχάσανε να σου στείλουν ειδοποίηση ?