Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 279.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμακαλη χρονια χρονια πολλα περασα και εγω την ρομ αφου ηρθε επιτελους το verification code να πω εδω οτι επειδη εκανα format data λογω των σφαλματων δοκιμασα την μεθοδο sideload αλλα στματησε στο 49% οπως αναφερεται στον οδηγο χωρις καποιο σφαλμα ομως και στο κινητο δεν πορχωορυσε η διαδικασια ευτυχως ο αδερφος μου ειχε usb otg και την περασα ενω περασε την rom μου εβγαλε εν σφαλμα κατι για line 7 αλλα το κινητο μπουταρε κανονικα η ρομ ειναι μια χαρα ευχαριστω πολυ για τον φοβερο οδηγο
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lak100: “ειμαι ενα βημα πριν τον νευρικο κλονισμο εχω μεινει εξω απο το account μου επειδη δεν ερχεται το verification code με e-mail τι μπορω να κανω? ” Σίγουρα δεν έχει κολλήσει σε κανά Spam folder ? Ειδικά αν έχεις web-based email, κάνε ένα κόπο να τσεκάρεις. ” οχι εχω τσεκαρει τα παντα
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lak100: “δεν μπορω να συνδεθω στο mi account γιατι δεν ερχεται το verification code και ” Εχεις Wind? ” εχω δηλωμενο e-mail οχι κινητο
-
παιδια βοηθεια παρελαβα το redmi note 4 αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο mi account γιατι δεν ερχεται το verification code και με το manual verification δεν βγαζω ακρη τι να κανω
-
Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από lak100: “χρονια πολλα παιδια και εμενα τωρα το πρωι εγραψε αυτα ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ μετα απο μια βδομαδα στην Ελλαδα Καστορια ποτε παιζει να ερθει? ” Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία, πόσες μέρες έχει κάνει μέχρι τώρα και με ποια εταιρία ταχυδρομείου έρχεται, γιατί το δικό μου γράφει ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ, ΟΛΛΑΝΔΊΑ και είμαι στις 30 μέρες ” 10/12 εφυγε απο σιγκαπουρη…
-
RE:
lak100 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από lak100: “χρονια πολλα παιδια και εμενα τωρα το πρωι εγραψε αυτα ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ μετα απο μια βδομαδα στην Ελλαδα Καστορια ποτε παιζει να ερθει? ” Χρόνια πολλά! Καταρχήν γλύτωσες τελωνείο Μπορεί και μέσα στη βδομάδα :thumbsup:” Πολύ καλά νέα μήπως το πάνε για τελωνείο από Θεσσαλονίκη; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk