Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
To αίτημα ξεκλειδώματος στην xiaomi το γράφεις στα κινέζικα μέσο translate ή και αγγλικά είναι οκ γιατί είδα σε ένα site και λέει το κάνεις έτσι;
-
Ο/H stathismlrs έγραψε:
To αίτημα ξεκλειδώματος στην xiaomi το γράφεις στα κινέζικα μέσο translate ή και αγγλικά είναι οκ γιατί είδα σε ένα site και λέει το κάνεις έτσι;
Αγγλικά και δεν κάνουμε κάνουμε copy paste αιτήματα άλλων διότι έτσι συχνά απορρίπτονται οι αιτήσεις. -
οκ ευχαριστώ
-
ανακαλυψα οτι εχω και δευτερο mi account πως μπορω να δω ποτε εχει δημιουργηθει? στo πρωτο mi account πρεπει να περιμενω 24 ωρες γιατι εξαντλησα τα αιτηματα για verification code διαβασα ομως περιπτωσεις που δεν επανηρθε ποτε ο λογαριασμος
-
Καλημέρα.
Το κουμπί του gps που βρίσκεται στο Xiaomi_Redmi Note_4. Ψάχνω όλη τη συσκευή τόση ώρα και τίποτα. Ούτε στην μπάρα πάνω αν την κατεβάσω δείχνει κάτι. -
Κατεβάζεις κουρτίνα και είναι εκεί.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Κατεβάζεις κουρτίνα και είναι εκεί.
-
μικρό είσαι ακόμα...θα μεγαλώσεις και θα μάθεις και συ....παναγιωτάκι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ειμαι ενα βημα πριν τον νευρικο κλονισμο εχω μεινει εξω απο το account μου επειδη δεν ερχεται το verification code με e-mail τι μπορω να κανω?
-
Ο/H lak100 έγραψε:
ειμαι ενα βημα πριν τον νευρικο κλονισμο εχω μεινει εξω απο το account μου επειδη δεν ερχεται το verification code με e-mail τι μπορω να κανω?
Σίγουρα δεν έχει κολλήσει σε κανά Spam folder ? Ειδικά αν έχεις web-based email, κάνε ένα κόπο να τσεκάρεις. -
Ήρθε τελικά... πήρε αμέσως αναβάθμιση κι εγώ πετάω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα