Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 279.
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδιά το έβαλα το 3.3.1 είναι όλα καλά μέχρι στιγμής απλά έτσι όπως είναι ο πίνακας στην πρώτη σελίδα μπερδεύει πολύ θέλει μια άλλαγη Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν μπορώ να κατεβάσω το 3.3.1-2_red για Poco υπάρχει κάτι άλλο πλην mediafire; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν κατεβαίνει με τίποτα από το κινητό Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
Μήνυμαγυρισα στο 3.2.3 και δουλεψαν ολα μια χαρα μαλλον θα μεινω εδω η 3.3 εχει θεματα
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαι άλλο πρόβλημα με το φλασαρισμα του Dolby88f0e1712a088f3afe9a2e707174ec3e.jpg λες και ηρθε αλλη συκσευη απο χθες ολο προβληματα
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΣε Poco όταν κάνω wipe dalvik μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Τι κάνω;105d78c9bfcca8ec3afe490db1362864.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
lak100 - - Recoveries
Μήνυμαεγω γυρισα σε stable για να εχω μια ανανεωση ανα καποιους μηνες
-
lak100 - - Recoveries
Μήνυμααρχιζω στησιμο με xtrv stable αφου μας τελειωσε η dev
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για αρχη κανε restore και τικαρε τα βασικα.. system,vendor,data,boot ” παλι το ιδιο σφαλμα δεν μπορει να κανει restore το system θα κανω την ρομ sideload θα φλασαρω και θα δω αν γινει restore μετα αλλιως στησιμο απο την αρχη
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν θέλεις τη τελευταία dev, αυτή που είχες πάρει το backup θέλεις... ” ειναι η τελευταια 27/6
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lak100: “17 που ειναι ολο το backu ” 17 gb??Παίρνεις και system_images? Ξετίκαρε αυτο τουλάχιστον. ” το ξετικαρα αλλα παλι τα ιδια και τωρα ειμαι χωρις τηλεφωνο που μπορω να βρω την τελευταια dev για poco
-
lak100 - - Recoveries
Μήνυμαπαιδια σε poco πανω να κανω restore ενα backup απο twrp Και μου βγαζει σφαλμα get fork () error 255 στα 3gb περιπου απο τα 17 που ειναι ολο το backup
-
παιδια αγορασα το poco στις 12/10 απο σκρουτζομαγαζο που εδινε 1 χρονο εγγυηση στις 12/4 εμφανιζει πανω δεξια στην οθονη κιτρινη κοιλιδα το στελνω στο μαγαζι και αυτοι στο τεχνικο τμημα του προμηθευτη τους που ειναι Ουγγαρια μου αλλαζουν οθονη το παραλαμβανω 9/5 στις 5/7 παρουσια ξανα το ιδιο προβλημα το ξαναστελνω ουγγαρια και τωρα το παραλαμβανω αυριο με αλλαγη οθονης παλι μου λενε οτι δεν προβλεπεται εγγυηση για το ανταλλακτικο της οθονης και η εγγυηση μου λυγει οκτωμβριο ποια τα δικαιωματα μ…
-
Παράθεση από echaosad: “Όταν πήρα το τηλέφωνο είχε Official Stable. Πέρασα official Dev μέσω updater. Τώρα για να περάσω ξανά σε official stable θα την περάσω μέσω updater? Θα έχω κάνενα θέμα με antiroll? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” νομιζω θελει factory reset και στις 2 περιπτωσεις. Παιδια τωρα που δεν εχει dev τι κανομε κραταμε την τελευταια dev η γυρναμε σε stable?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
lak100 - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμαλογω ελλατωματικου poco ισως παρω 370 ευρω πιστωτικο αξιζει η μεταβαση στο Mi9?