Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 279.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lak100: “παιδια την περασα την XTRV με sideload για καποιο λογο ενωτην περσουσα με drag&drop δεν την εβλεπε το twrp η αρομα δεν φλασαρονταν με τιποτα πηγσινα να φλασαρω και παγωνε το twrp ” Μην κάνεις Flash την AROMA.Σε πολλές συσκευές που έχουν Android 8+ & 9 έχει προβλήματα. Δοκίμασε την απλή XTRV. ” νομιζα επειδη δοθηκε η αρομα οτι λυθηκαν τα οποια θεματα. ερωτηση πως περναμε το magisk η γενικα πως ρουταρουμε
-
παιδια την περασα την XTRV με sideload για καποιο λογο ενωτην περσουσα με drag&drop δεν την εβλεπε το twrp η αρομα δεν φλασαρονταν με τιποτα πηγσινα να φλασαρω και παγωνε το twrp
-
Ποιο και πως φλασσρουμε twrp για το pocophone; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
για να ειμαι ετοιμος για την τεταρτη πρεπει νσ περασω στο pocophone twrp αν ναι που θα το βρω?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από BanditGR: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- Σήμερα θα δώσουμε την 8.10.11 ROM ΜΟΝΟ για συσκευές με Android 6 και 7 (προς το βράδυ όπως φαίνεται), και αύριο θα δώσουμε τις ROM για συσκευές με Android 8 και 9 καθώς πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στην υποδομή μας προκειμένου αυτές να παράγονται σωστά. Επίσης να ενημερώσουμε ότι θα έχουμε και νέες ROM με CN/Xiaomi.eu Source για τα Pocophone F1 / Mi 8 PRO / Mi 8 Lite / Mi Pad 4, κατά πάσα πιθανότητα από Δευτέρα - Τρίτη. Προβλήματα που λύθηκα…
-
το pocophone δεν υποστηριζεται?
-
blitzwolf type c καλωδιο
lak100 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδια γεια σας εχω ενα καλωδιο usb 2 type c της blitzwolf εχω διαβασει διαφορα για καμμενες θυρες usb απο no name type c καλωδια τα b;itzwolf τα εχει δοκημασει κανεις?