Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 279.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Η κινέζικη ρομ έχει μόνο Αγγλικά-Κινέζικα :)” Όταν μιλάμε για miui εδώ έχουμε Google συσκευή που εξαρχής έχει όλες τις γλώσσες Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Να ζητήσεις να μην βάλουν τίποτα, να τους πεις ότι θες την china rom ” το ειπα αλλα η συμπαθεστατη κινεζουλα μου ειπε οτι δεν μπορουν. και ρωτο αφου ετσι και αλλιως θα εχει ενα καρο γλωσσες γιατι το σκαλιζουν
-
απο bangood μου ειπαν οτι θα βαλουν multi nalguage custom rom και θορυβηθηκα λιγο υπαρχει περιπτωση να μπορει να αλλαχθει με κατι απο το φορουμ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
δεν ηξερω που να ρωτησω και ρωταω εδω λοιπον. Ξερω οτι υπαρχεςι θεμα με φορτιστες blitzwolf με τα καλωδια υπαρχει θεμα η μπορω να τα δουλεψω αφοβα?
-
αγορα φορτιστη 2.4a
lak100 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεψαξα στο διαδικτυο αλλα δεν βρηκα αλλες αναφορα για προβληματα μεταξυ blitzwolf και xiaomi φορτιστη πηρα aukey τελικα απλα ψαχνω για braided micro usb 2 μετρα και δεν ξερω τι να παρω =============== Μαι 8th 2017, 12:39pm =============== υπαρχει προβλημα και με τα καλωδια blitzwolf? μπορω να δουλεψω aukley φορτιστη και blitzwolf κλαωδιο?
-
αγορα φορτιστη 2.4a
lak100 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαοι aukey τι λενε?
-
αγορα φορτιστη 2.4a
lak100 - - Ο καφενές μας
Μήνυμααπλα τα παιδια ειχαν αναφερει καμμενες πλακες με blitzwolf
-
αγορα φορτιστη 2.4a
lak100 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπαιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα φορτιστη 2.4 θα επαιρνα blitzwolf αλλα εχουν ασυμββατοτητα με xiaomi τι προτεινετε?
-
κανενα νεο για το mi6 plus?
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από teom3spro: “περίμενα πότε θα γίνει τούβλο αλλά τελικά η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε κανονικά και το κινητό λειτουργεί κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι εκτός της ρομ.Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι; Είμαι τόσο τυχερός;; ” NAI, είσαι τυχερός.. Θα σου έλεγα να πας να ανάψεις λαμπάδα αλλά δεν ξέρω πόσο θρήσκος είσαι.. Αν σου βγάλει προβληματα πάντως αργότερα, μπες TWRP κάνε τα wipes που ξέχασες και ξαναφλάσαρε.. Παράθεση από lak100: “θα πουλησω το redmi note 4 αξιζε…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lak100: “προτιμω την rom του φορουμ με τα extra καλουδια απλα βλεπω οτι δεν υπαρχει η 8.2 ακομα για note 4 ” Όπως έχω ξαναπεί και να υπάρξει 8.2, μια τρύπα στο νερό θα είναι. Η XTRV 7.3.2 dev βρίσκεται ΗΔΗ στο MIUI 8.3, είναι σταθερότατη και άψογη σε μπαταρία, αποκρισιμότητα, αφαίρεση bloatware/spyware και απόδοση. Έτσι όπως την έχουν κάνει την κατάσταση οι Κινέζοι με τις Global Stable στο nikel, μια να βγάζουν, μια να παίρνουν πίσω, να ανακοινώνουν την 8.2 κ…