NAI, είσαι τυχερός.. Θα σου έλεγα να πας να ανάψεις λαμπάδα αλλά δεν ξέρω πόσο θρήσκος είσαι..Ο/H teom3spro έγραψε:
περίμενα πότε θα γίνει τούβλο αλλά τελικά η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε κανονικά και το κινητό λειτουργεί κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι εκτός της ρομ.Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι; Είμαι τόσο τυχερός;;

Αν σου βγάλει προβληματα πάντως αργότερα, μπες TWRP κάνε τα wipes που ξέχασες και ξαναφλάσαρε..
Αν το έχεις πουλήσει ήδη, ναί αξίζει. Βρές το 3/64 όσο ακόμα μπορείς, ξέχνα το 4/128 δεν υπάρχει πουθενά, μπορεί να βρείς κάτι στο ebay ή στο amazon αλλά θα είναι πολύ πιο ακριβό,Ο/H lak100 έγραψε:
θα πουλησω το redmi note 4 αξιζει η μεταβαση στο pro? ειχα σκοπο να αω για το μοντελο με τα 128gb αλλα δεν υπαρχει πουθενα
μπορεί και μεταχειρισμένο.
Τώρα αν ΔΕΝ το έχεις πουλήσει ακόμα και δεν έχεις βρεί που να το πουλήσεις, και μπορείς να περιμένεις κάποιο νεώτερο μοντέλο, ξανασκέψου το λίγο.
Δεν είναι και μεγάλες οι διαφορές εκτός την OLED οθόνη,το φινίρισμα και τις 2 κάμερες ... (μου φαίνεται πως δεν τις πολυχρησιμοποιεί σε stereo mode και πολύς κόσμος...)
Τα παραπάνω φυσικά είναι πάντα κατά την γνώμη μου. Το έχω το pro, είναι καταπληκτικη συσκευή για αγορά αυτή την εποχή αλλά αν το βρείς στη σωστή τιμή, χωρίς τελωνεία κτλ.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *