Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 336.

• Παράθεση από geoanto555: “Τελικά παρατηρώ ότι αυτό το ζιπ το έχω στον υπολογιστή εδώ και 2 μήνες περίπου. Αν δεν κάνω λάθος το είχα δοκιμάσει κ όλας. ” Γιώργο εγώ ειχα την παλια έκδοση για lollipop και ηταν γενική χρήσης, αυτο εδω το zip απογειωνει το κινητό σε οτι αφορά την κάμερα και είναι φτιαγμένο μονο για το δικό μας κινητό

• Θανάση σε ευχαριστούμε

• Γιωργάρε ειλικρινά θα ήθελα να σε έβλεπα στην θεση του συντονιστή, είσαι φοβερό παιδί και έχεις βοηθήσει εδώ το θέμα ουκ λιγες φορές!! Νομιζω το αξίζεις και με το παραπάνω

• Εγω το βλεπω Γιώργο, μαλλον θέλει έγκριση απο καποιον συντονιστή

• "Snapdragon camera zip για redmi note 3pro" Για τον φιλο @pavlidisc που του ανήκει το μισο θεμα και τον συντονιστή @NasDriver που εριξε την ιδεα, thanks Για όλους εμας που αγαπάμε την xiaomi και θέλουμε το καλύτερο για τα κινητά μας

• - Ισως η καλύτερη εφαρμογή για καμερα μετα απο πολλες αλλαγες σε app cameras κατεληξα σε αυτην την καταπληκτική εφαρμογή και θα ηθελα να τη μοιραστώ μαζι σας - Θελω να ευχαριστήσω τους φιλους @pavlidisc και @papaflessas που το μισο θεμα ανηκει σε εκεινους, και τον συντονιστή @NasDriver για την ιδεα που έριξε για να φτιάξουμε εναν οδηγο για όλους μας - Η εγκατάσταση ειναι πολυ εύκολη και δεν χρειάζεται να αγχωθει κανένας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17401/- Το λινκ ειναι αυτό: How t…

• Παράθεση από geoanto555: “Νίκο μου την έχω κατεβάσει ήδη... Το οκ από σένα περίμενα... ” Είσαι κορυφή φιλε

• Γιωργάρε δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη εκδοση! Μπορει και τραβάει βίντεο 1080p 60fps και με 720p 120fps Εχουν βελτίωση αισθητά και την κάμερα σε σημείο να θελω να καταργησω της φωτο από την miui καμερα. Γιωργο αξίζει να την κατεβάσεις, παρα πολλες βελτιώσεις σε ολα

• Παράθεση από pavlidisc: “Μάλιιστα... ...την εγκατέστησα... Καταρχήν να πώ οτι αυτή η εφαρμογή που εγκατέστησα τώρα μέσω TWRP δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτήν που είχα πρίν. ΚΑΜΙΑ ομως! SnapDragon.jpg Τώρα έκανα εγκατάσταση την 1 μέσω TWRP ενώ πριν είχα την 2 την οποία εγκατέστησα απλά κάνωντας κλίκ επάνω στο apk. Ότι συμπεράσματα έβγαλα μέχρι τώρα λοιπόν για την Snapdragon κάμερα δεν ισχύουν. Θα ξαναδοκιμάσω και επανέρχομαι Υ.Γ βασικά η λήψη βίντεο με ενδιαφέρει απο άποψη σταθεροποίησης και pavlidi…

• Επιστροφη στην σιγουρη και "αγια" Gtv 6.7.21.. Δυστυχώς τα data κανουν πολλές αποσύνδεσης με την Gtv 6.8.4 και γυρνάει σε 3g χωρις λογο και αιτία ! - Αχ.. Βρε xiaomi θα μας τρελάνεις όλους κάτι φτιάχνεις "Μπαταρία" κατι αλλο χαλάει. με βλέπω για stable

• Είναι το μονο που δεν μπορούν να φτιαξουν,χρειάζονται τα κλειδιά απο την μαμα εταιρεία. Με ψιλό χαλάει αυτο.. Θελω το κινητό να μην εχει ψεγαδι

• Για δες μπορείς να αλλάξεις : θερμοκρασία χρώματος * θερμο/κανονικό /κρυο?

• Παράθεση από xristo2121: “Άμα έχει κάποιος πρόβλημα με το μικρόφωνο και δεν τον ακουν καλά έχω βρει μια λυση ,αν θέλει κάποιος να το ποσταρω να πει εδώ και θα το ποσταρω ,και αν έχουν αρκετοί πρόβλημα τότε να το βάλουν οι developers στην GTV. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χρήστο Μαλλον ξεχαστηκες.. Η κατι αλλο συμβαίνει.. "Ουδεν γνωρίζει"

• Επιτέλους μια καλη rom για το κινητό μας! Gtv 6.8.4. 1) πολύ καλή διαχείριση μνήμης 2) Ταχύτητα 3) Για την ωρα 0 προβλήματα Ευχαριστούμε την κοινότητα για όλοι την προσπάθεια που κάνει

• Παράθεση από DrSaG: “Ποιος είπε ότι παρεξηγηθηκα ή οτιδήποτε άλλο; Ότι δεν έβαλα καμία φατσουλα σας έδωσε την αίσθηση παρεξηγησης; Οτι γράφω για Rom check στις εισόδους των συναντήσεων το έγραψα επειδή παρεξηγηθηκα μάλλον! Σωστά!! Μια επεξήγηση ζήτησα επειδή αναφέρθηκε το support/knowledge transfer μεταξύ official και Gr rom και το κάνατε drama story δεκαετίας '80. Την Μάρθα Βουρτση περίμενα να πεταχτεί από κάπου Ο καθένας βοηθάει όσο μπορεί και όσο θέλει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, δεν είναι υποχρεωμένος κανέν…

• Παράθεση από vrs5: “Νικο αν θυμαμαι καλα εχεις την 6.7.28 ετσι; Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Οπως και να χει προχωρα αφοβα στην 6.8.4 Απο το πρωι την εχω, σκιζει. Κανενα προβλημα σε μενα μεχρι στιγμης. ” Γιάννη thanks φιλε

• Παιδες! Αν κάποιος φιλος εχει περάσει την νεα rom ας μας πει της Εντυπώσεις για την Gtv 6.8.4 ?

• Αν το έχει αγοράσει απο Αθήνα καλο είναι να το πας εκεί να το δούνε μιας και έχεις την απόδειξη αγοράς

• Το αν σου λέει ψέματα είναι ενας αλλος παραγοντας..ποτε δεν θα σου ελεγε οτι του επεσε κατι υγρο . Γνωμη μου είναι αφου έχεις και στο ακουστικό αλλά και στο ηχείο πρόβλημα και δεν σχετίζεται απο καποιο software, μάλλον δεν το γλυτώνεις το service. Ψαξε λιγο στο νετ για αγορά ηχειου/ακουστικού, φθηνά είναι έτσι και αλλιώς

• Παράθεση από gaiosgf: “αυτος ο ελεγχος απο το CIT που λετε πως γινεται; εχω κι εγω προβλημα:το ηχειο παραμορφωνει και σε χαμηλη ενταση και σευψηλη, και δεν παιζει δυνατα, οπως το πρωτο redmi note 2 που εχω. αλλα και το ακουστικο δεν ακουγεται σχεδον καθολου. το κινητο το πηρα μετ/μενο, γνωριζοντας το προβλημα και πιστευα οτι θα στρωσει με καθαρη εγκατασταση, αλλα ατυχησα. δοκιμασα τελευταια dev, stable και τωρα ειμαι με miui 8 gkalen. ολες οι αλλαγες ρομ εγιναν με full wipes. τι λετε; ” Μήπως στ…