Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 336.
-
Παράθεση από xristo2121: “Για να βάλω το cm13 πρέπει να βάλω το alka twrp ή μπορώ και με αυτό ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χρήστο βρε παλικάρι μου γιατί θες να το σκαλιζεις συνέχεια το κινητό..πρώτων Δεν θα δεις καμία τρελή διαφορά και δεύτερον μια χαρά κινητό έχεις και με την Gtv rom που φτιάχνουν εδώ τα παιδιά σούπερ δουλεύει αφήστε τα πειράματα κατά μέρους... Φιλική συμβουλή
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από nikostrex: “ - Επειδή μου αρέσει να πειραματιζομαι, σήμερα έκανα μια αγορά κάρτας Micro sd της verbatim 32 gb pro + με read speed up 90MB/sec και Write speed up 80MB/sec.. ” Νικόλα για δώσε ένα Link για την κάρτα γιατί αυτές που βρίσκω είναι με 45MB/sec write και όχι 80. Παράθεση από Aurumnus: “Την Snapdragon Camera από εδώ την έβαλες; ” Κάλιο αργά παρά ποτέ... Δές ΕΔΩ ” Αξιόλογο κατάστημα και μάλιστα χονδρική πώληση σε όλα τα πολυκατάστηματα . ντανες η κάρτ…
-
Παράθεση από osalonikios: “Σίγουρα τα φόρουμ βοήθησαν τις πωλήσεις και βελτίωσαν το λογισμικο της εταιρείας. Αλλά μη ξεχνάμε πως πρόκεται για ανοιχτο κώδικα. Είναι απολύτως θεμητό και λογικό να προσθέτει καινούρια χαρακτηριστικα. Αν φτάναμε στο 2020 και δεν υπστήριζε επισήμως ελληνικά θα λέγαμε μα τι εταιρεία ειναι αυτή που δεν σέβεται τους έλληνες πελάτες της. Όσο έχουμε την επιλογή για αλλαγή ROM είμαστε μια χαρά. Αν αύριο μεθαύριο είτε λόγο google είτε λόγο αλλαγής πολιτικής της εταιρεάς αποφ…
-
Παράθεση από mrzoid: “Καλημέρα σε όλους με καλά νέα γισ όσους δε θέλουν να σκαλιζουν το κινητό κάθε τόσο. Το τελευταίο update της Global Dev 9.9.22 είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά σε ποσοστό γύρω στο 100%. Όσο ψάχνω εδώ και κανένα μισαωρο δε βρίσκω κατι μη- μεταφρασμένο. Όλα αυτά τα γράφω με καλή πρόθεση, για να μη γίνει καμία παρεξήγηση... Καλό είναι να συνεχίσουμε την στήριξη στα παιδιά που δουλεύουν στις ελληνικές ρομ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μέσα από το …
-
- Επειδή μου αρέσει να πειραματιζομαι, σήμερα έκανα μια αγορά κάρτας Micro sd της verbatim 32 gb pro + με read speed up 90MB/sec και Write speed up 80MB/sec.. Τα αποτελέσματα που μου έδωσε είναι άκρως εντυπωσιακά σε βίντεο!! Ειδικά με την Snapdragon Camera σε 4κ αλλά και σε full HD 60frame τελικά το συμπέρασμα που βγάζω θέλει ταχύτητα σε εγγραφή για να αποδώσει ένα καλό βίντεο.. φοβερή ομαλοτητα ακόμα και σε γρήγορη κίνηση του κινητού !!
-
Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από nikostrex: “Καλημέρα, Πως αντιστρεφουμε την μπροστινή κάμερα σε φωτογραφία. Αντί για δεξιά δείχνει αριστερά. Κάπου το ειχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι.. ” Ανοίγεις την κάμερα, την γυρίζεις στην μπροστινή, πατάς modes μετά πάνω δεξιά ρυθμίσεις και μετά "Ανεστραμένη μπροστινή κάμερα" ” Σε ευχαριστώ
-
Παράθεση από demakhs: “Είναι έτοιμος ο οδηγός στις προηγούμενες σελίδες. Αποκλοπη κ επικόλληση μερικά μηνύματα κ είναι έτοιμος ο οδηγός!! @nikostrex, μια καθαρή εγκατάσταση μήπως?? ” Δημήτρη λες να του ξηγηθω αλμυρό φυστικη.. Περίμενα να το κανω με την marshmallow.. Αλλά μάλλον δεν βλέπω να την γλυτώνει το κινητό..