Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @Stav μαλλον δεν θέλεις να καταλάβεις.

ΔΕΝ σου είπα κάτι για την τιμή.

Σου είπα ότι απαγορεύεται να βάζεις αγγελίες εκτός παζαριού!!
    • Ο/H jimchalk έγραψε:

Παιδιά γενικά πόσο σας κρατάει το κινητό με μέτρια χρήση δηλαδή wifi κλήσεις και τέτοια
      Δεύτερη μέρα (48 ώρες δλδ) δε μου έχει βγάλει ποτέ. Συνήθως γύρω στις 30-35 ώρες μου βγάζει, αναλόγως τη χρήση πάντα. Παραπάνω δε μου έβγαλε ποτέ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Καλημέρα σε όλους με καλά νέα γισ όσους δε θέλουν να σκαλιζουν το κινητό κάθε τόσο.
      Το τελευταίο update της Global Dev 9.9.22 είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά σε ποσοστό γύρω στο 100%. Όσο ψάχνω εδώ και κανένα μισαωρο δε βρίσκω κατι μη- μεταφρασμένο. Όλα αυτά τα γράφω με καλή πρόθεση, για να μη γίνει καμία παρεξήγηση... Καλό είναι να συνεχίσουμε την στήριξη στα παιδιά που δουλεύουν στις ελληνικές ρομ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μέσα από το παραπάνω μνμ πήρα το θάρρος να μιλήσω" λίγο διαφορετικά "πως βλέπω εγώ το όλο θέμα..
      Είμαι μέλος στο φόρουμ από το 2014 σχεδόν από την αρχή που ξεκίνησε το φόρουμ το οποίο μου άνοιξε τα μάτια και αγάπησα τα xiaomi σαν συσκευές και τους ευχαριστώ για αυτό :)
      Παιδιά που τότε προσπάθησαν να μεταφέρουν τα ελληνικά σε μια συσκευή που κανένας σχεδόν δεν την ήξερε σαν εταιρεία/brandname στον χώρο και τα κατάφεραν και συνεχίζουν και το κάνουν ακόμα και σήμερα... :beer:
      Αφιερωσαν χρόνο και χρήμα από την ζωή τους γιατί το γούσταραν αυτό που έκαναν χωρίς σκοπιμοτητες απλά γιατί τους άρεσε να βελτιωσουν μια συσκευή που στης Language δεν υπήρχε η δική μας γλώσσα! και όχι μόνο...
      Η xiaomi στηριχθηκε σε όλα τα φόρουμ του κόσμου για να γίνει μεγάλη και γνωστή και σε developer που κάνανε το χόμπι τους κυρίως χωρίς να αμοιβώνται για της υπηρεσίες που πρόσφεραν.
      Πάμε όμως στο σήμερα:
      έφτασε η στιγμή που η xiaomi πια έγινε μεγάλη και γνωστή και αρχίζει να ξεχνάει την καταγωγή της και ποιοι είναι εκείνη που την έκαναν γνωστή παγκόσμιος. Μην ψάχνετε να βρείτε η λέξη είναι μία Τα ΦΟΡΟΥΜ/ΚΟΙΝΌΤΗΤΕΣ σε όλο των κόσμο!!
      Με τον τρόπο αυτό γυρνάει την πλάτη της σε όλους εκείνους που την έκαναν γνωστή παγκόσμιος και τους δείχνει την πόρτα της εξόδου.. Κρίμα xiaomi για την πολιτική που επέλεξες να ακολουθήσεις..

"ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος"

Συγνώμη παιδια για το offtopic
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

@nikostrex
      Μηπως ήθελες να κάνεις παράθεση κάποιο άλλο μήνυμα? Αυτά που γράφεις με αυτα που έκανες quote δεν βγάζουν νόημα (σε εμένα τουλάχιστον). Τι σχέση έχει η ενσωμάτωση της ελληνικής γλώσσας στη global dev με το ότι η xiaomi γύρισε τη πλάτη στα φόρουμ και τους ερασιτέχνες dev?
    • @nikostrex

Αν το δει κάποιος από τη "συναισθηματική" πλευρά ναι, όντως αφήνει μια πικρή γεύση η μετάφραση από πλευράς xiaomi. Και πολύ πιθανόν κιόλας να είχαν βοήθειες για τη μετάφραση από τις ROM που μεταφράζουν τα παιδιά εδώ. Και προσωπική μου άποψη είανι ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα, οι πωλήσεις της Xiaomi θα ήταν επιεικώς 50% κάτω αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι και αυτοί που είτε δεν έχουν υπολογιστές για να κάνουν αναβαθμίσεις ή φλασαρίσματα κάθε φορά είτε δεν έχουν τις γνώσεις, ακόμα και το χρόνο να κάνουν όλα αυτά. Θέλουν απλά ένα καλό κινητό, να το κάνουν μια αυτόματη αναβάθμιση μια στο τόσο και τέλος. Και επιπλέον.... money talks. Από επιχειρηματικής άποψης ήταν πολύ έξυπνο να προσθέσουν και άλλες γλώσσες στις "μανίσιες" ROM.

Για να μη μακρυγορώ και γίνομαι κουραστικός, είχα για ένα 4μηνο Ελληνική developer, τον τελευταίο μήνα λόγω κάποιων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο κινητό έχω την Official Global Dev και μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι η Ελληνική ΡΟΜ εκμεταλεύεται περισσότερο τις δυνατότητες του κινητού και μπαταρίας. Οπότε ψηφίζω δαγκωτό Ελληνική ΡΟΜ! :smile:
    • Διαφήμιση
    • @nikostrex δεν είναι κακό να βελτιώνει το λογισμίκο ούτε να το εμπλουτίζει.
      Λάθος θα είναι να μην επιτρέπει το ξεκλέιδωμα bootloader. Εκεί θα έχεις δίκιο σε όσα λες.
      Το να δινει λύσεις σε όσους δεν θέλουν ή δεν μπορουν ή δεν έχουν χρόνο για φλασαρίσματα το θεωρώ στη σωστή κατεύθυνση.

Even dead i will fight.
    • παιδια εχω το κινητο εδω και 1 εβδομαδα... προχτες με εβγαλε περιπου 46 ωρες με 9 ωρες ανοιχτη οθονη εαν θυμαμαι καλα... με μπολικο ίντερνετ κλπ... για μενα παντως ειναι σκυλος το εργαλειο!

• Ο/H nikostrex έγραψε:

Ο/H mrzoid έγραψε:

Καλημέρα σε όλους με καλά νέα γισ όσους δε θέλουν να σκαλιζουν το κινητό κάθε τόσο.
      Το τελευταίο update της Global Dev 9.9.22 είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά σε ποσοστό γύρω στο 100%. Όσο ψάχνω εδώ και κανένα μισαωρο δε βρίσκω κατι μη- μεταφρασμένο. Όλα αυτά τα γράφω με καλή πρόθεση, για να μη γίνει καμία παρεξήγηση... Καλό είναι να συνεχίσουμε την στήριξη στα παιδιά που δουλεύουν στις ελληνικές ρομ...

Μέσα από το παραπάνω μνμ πήρα το θάρρος να μιλήσω" λίγο διαφορετικά "πως βλέπω εγώ το όλο θέμα..
      Είμαι μέλος στο φόρουμ από το 2014 σχεδόν από την αρχή που ξεκίνησε το φόρουμ το οποίο μου άνοιξε τα μάτια και αγάπησα τα xiaomi σαν συσκευές και τους ευχαριστώ για αυτό :)
      Παιδιά που τότε προσπάθησαν να μεταφέρουν τα ελληνικά σε μια συσκευή που κανένας σχεδόν δεν την ήξερε σαν εταιρεία/brandname στον χώρο και τα κατάφεραν και συνεχίζουν και το κάνουν ακόμα και σήμερα... :beer:
      Αφιερωσαν χρόνο και χρήμα από την ζωή τους γιατί το γούσταραν αυτό που έκαναν χωρίς σκοπιμοτητες απλά γιατί τους άρεσε να βελτιωσουν μια συσκευή που στης Language δεν υπήρχε η δική μας γλώσσα! και όχι μόνο...
      Η xiaomi στηριχθηκε σε όλα τα φόρουμ του κόσμου για να γίνει μεγάλη και γνωστή και σε developer που κάνανε το χόμπι τους κυρίως χωρίς να αμοιβώνται για της υπηρεσίες που πρόσφεραν.
      Πάμε όμως στο σήμερα:
      έφτασε η στιγμή που η xiaomi πια έγινε μεγάλη και γνωστή και αρχίζει να ξεχνάει την καταγωγή της και ποιοι είναι εκείνη που την έκαναν γνωστή παγκόσμιος. Μην ψάχνετε να βρείτε η λέξη είναι μία Τα ΦΟΡΟΥΜ/ΚΟΙΝΌΤΗΤΕΣ σε όλο των κόσμο!!
      Με τον τρόπο αυτό γυρνάει την πλάτη της σε όλους εκείνους που την έκαναν γνωστή παγκόσμιος και τους δείχνει την πόρτα της εξόδου.. Κρίμα xiaomi για την πολιτική που επέλεξες να ακολουθήσεις..

"ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος"

Συγνώμη παιδια για το offtopic

Και 110% Ελληνικά να βάλουν οι Κινέζοι εμείς πάλι την δική μας θα φλασάρουμε !!!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Θοδωρή το θέμα είναι ότι η xiaomi τα πήρε όλα έτοιμα από άλλους που μοχθησαν να φτιαξουν την μετάφραση και όχι μόνο.. Και σήμερα δείχνει να γυρνάει την πλάτη με την πολιτική που ακολουθεί. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι φιλε
    • Διαφήμιση
    • ψιλοάκυρο να λέμε αχάριστη την xiaomi που βάζει ελληνικά....
      Αν δε βάλει θα πούμε ααα δε σέβεται την ελληνική αγορά...
      Κακά τα ψέμματα τα 30.000 με 50.000 κομμάτια που βρίσκονται στην Ελλαδα δεν είναι τπτ σε σύγκριση με τα εκατομμύρια σε κινα ρωσια ινδια,οποτε ή xiaomi έχει το μαχαίρι και το καρπούζι....
      Τα παιδιά εδώ ,οι devs μας είμαι σίγουρος ότι δεν επιζητούν κάτι παραπάνω πέρα από την έμμεση αναγνώριση βλέποντας τα μέλη της σελίδας να αυξάνονται τρομερά...αν ήθελαν δεν θα χάριζαν την καινούργια rom στις τρεις τα χαράματα αλλά θα την πουλαγαν...
      Εν κατακλείδι σε εμένα που δηλώνω κολωστρας θα μου αρέσει όταν μπουν Ελληνικά στην στεημπλ....