Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 264.
-
Μόλις πέρασα και εγω από οτι φαίνεται ολα είναι εντάξει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Να σε 40 λεπτά θα είναι επάνω η Fixed. Exω μικρό Upload !” Οκ περιμένουμε .... Ευχαριστούμε και πάλι
-
Σήμερα θα ανέβει να ξέρω να μην βαλω app Όπως και να έχει ευχαριστούμε παρα πολυ !!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από MIUI_ART: “Όλες οι οδηγίες είναι ΕΔΩ => Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15)” Εγω που τα έχω κάνει ολα wipe και συνεχίζει να με πεταει τι να κάνω ;” Κάτι δε θα έκανες σωστά.... Κάνε factory defaults από το Recovery να είσαι σύγουρος.” Παλι τα ιδια κανει ..... μου εχει σπασει τα νευραααααααα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όλες οι οδηγίες είναι ΕΔΩ => Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15)” Εγω που τα έχω κάνει ολα wipe και συνεχίζει να με πεταει τι να κάνω ;
-
Παράθεση από aoritis: “Και γω το ιδιο θεμα έχω. Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με το πεταμα στο menu ; Την ξανά κατέβασα την ξανά πέρασα μήπως και κάτι δεν είχα κάνει κάτι αλλά αλλά παλι τα ιδια
-
Δεν πειράζει ήταν και ευκαιρία να καθαρίσει λίγο γιατί το πάρα γέμισα . Τελικά πάλι μου το κάνει για κάποιον λόγο οταν ανοίγω κάποια εφαρμογή με ξανα πεταει στο menu
-
Τα έκανα όλα format και την ξανά πέρασα θα σας πω σε λίγο εαν ολα είναι ενταξει
-
Ρε παιδιά μόλις πέρασα την rom και έχει ένα θέμα οποια εφαρμογή και να ανοίξω μολις ανοίγει με πεταει στο menu βγαίνει μια μαύρη οθονη και με πεταει παλι στο menu τι παιζει ; να την ξανα περασω ;
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Αυτη ειναι η kitkat που λεγαμε ;” Οχι φιλε μου 4.2.2 JellyBean ειναι Official Stable.” Ευχαριστώ μπας και βγάλουμε λιγο άκρη γιατί δεν το κατέχω και πολύ
-
Αυτη ειναι η kitkat που λεγαμε ;
-
Μόλις την πέρασα και επιτέλους ήρθε στα ίσια του το τηλέφωνο . Ευχαριστούμε !!!
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
ΜήνυμαΘα το ψαξω ευχαριστώ για την απάντηση!!
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
ΜήνυμαΕδω ειναι και το δικο μου αρκετά καλό αν και θα ήθελα κάποια πράγματα να ειναι διαφορετικά . Να κάνω και μια ερώτηση υπάρχει κάποιος τροπος να πειράξουμε το θεμα για να διορθώσω τα κινέζικα ;
-
Παράθεση από aoritis: “Ζητάει να κανει ενημέρωση στην εφαρμογή superuser. Την κάνω η όχι; Στάλθηκε απο το Hongmi μου” Από οτι θυμάμαι πρέπει να το κανεις update
-
Και σε έμενα το κάνει αυτό με της επαφές , επίσης αντιμετωπίζω και θέματα με την μετάφραση στης εφαρμογές π.χ στο instagram μου λείπουν γράμματα από της λέξεις η βάζει κουτάκια οπως και στης επαφές . Γενικά για καθε ποτε θα βλέπουμε update ;
-
Παράθεση από mike-doc: “Παιδιά πόσο περίπου φορτισμένο πρέπει να είναι το κινητό για να μπορέσω να περάσω τη ROM με ασφάλεια; Ρωτάω γιατί αύριο που θα το πάρω δε θα είναι εντελώς φορτισμένο και από,τι ξέρω καλό είναι αρχικά να περιμένω να τελειώσει όλη η μπαταρία πριν από την 1η πλήρη φόρτιση και για αυτό σκέφτομαι να μην το βάλω να φορτίζει όσο περνάω τη ROM...” Δεν χρειάζεται να περιμένεις να τελειώσει η μπαταρία για να την φορτίσεις αυτό ίσχυε για της μπαταρίες νικελίου καδμίου και νικελίου υ…