Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 264.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Απλά να θυμάστε αυτό που σας είπα. Μετά από κάποιο flash υπάρχει περίπτωση να χαλάσουν τα στατιστικά της μπαταρίας και να σας δείχνει fake ποσοστά και αυτονομία. Κάνετε έναν καθαρισμό (Wipe των Cache) από το Recovery, και περιμένετε 48 ώρες ώστε να βγουν νέα σωστά στατιστικά. Μετά μπορείτε να δείτε την προαγματική αυτονομία της συσκευής σε σχέση με την νέα ROM που βάλατε. ” Και πάνω που θα έλεγα οτι κάτι παιζει με την κατανάλωση , εκτος της μπαταρίας ολα φαίνονται κομπλέ …
-
Ψηφίσαμε και εμείς για μια ακόμη φορά , πάμε γερά !!!
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από mparaxir: “μια απο τα ιδια και εγω το γυρισα σε προηγουμενη ρομ.ελεος με την μπαταρια ρουφηχτρα σκετη ηταν αυτη η ρομ. δεν μπορω να καταλαβω οι κινεζοι δεν μπορουν να βρουν ακρη με το θεμα μπαταριας? ” Ξανά έκανα wipe και με κάποιον μαγικό τροπο δούλεψε κανονικά τώρα ” οσο αφορα για την μπαταρια?η για την αναπαραγωγη βιντεο?ριξαμε και την ψηφο μας στο ξενο φορουμ,παμε ρε ελλαδαρα ” Για την αναπαραγωγή βιντεο ,η μπαταριά μου φαίνεται σ…
-
Παράθεση από mparaxir: “μια απο τα ιδια και εγω το γυρισα σε προηγουμενη ρομ.ελεος με την μπαταρια ρουφηχτρα σκετη ηταν αυτη η ρομ. δεν μπορω να καταλαβω οι κινεζοι δεν μπορουν να βρουν ακρη με το θεμα μπαταριας? ” Ξανά έκανα wipe και με κάποιον μαγικό τροπο δούλεψε κανονικά τώρα
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ ” Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα μ…
-
Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ
-
Πάμε φέτος για την καλύτερη θέση το αξίζουν όσοι “δουλεύουν” για το site
-
Ολα αψογά και απο εδω για μια ακόμη φορά
-
Όλα καλά για την ωρα από εδώ, φαίνεται πάρα πολύ καλή και αρκετά γρήγορη . Ευχαριστούμε !!!!
-
Παράθεση από mparaxir: “δεν ξερω αλλα αυτη η ρομ οσο αφορα για το ρυζακι δεν εχει κατσει καλα. δεν μπορω να πω οτι βελτιωθηκε.το κινητο λαγκαρει στα παιχνιδια κολαει συνεχως.αναγκαστικα και εκανα clear chase davlik μπας και δω καμια βελτιωση τιποτα. ξαναπερασα την ρομ απο πανω παλι μπας και δεν ειχε περαστει καλα παλι τιποτα. η μπαταρια σε φευγει νερο σε σχεση με την προηγουμενη ρομ που ηταν απιστευτα οικονομικη. εχω παρατηρησει και κατι αλλο.δεν ξερω αμα εχει να κανει με την ρομ η με το δυκτιο …
-
Απο εδω έχουμε πρόβλημα το κινητό σέρνεται πάρα πολύ και κολαει δοκίμασα και wipe πάλι τίποτα
-
Και απο εδω ολα εντάξει για την ώρα ευχαριστούμε !!!
-
Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλεία το λάτρεψα με την πρώτη περιήγηση , φαίνεται να πηγαίνει και πιο γρήγορα τώρα
-
Ολα μια χαρα για μια ακόμη φορα κανένα προβλημα !!! Ευχαριστούμε παιδιά
-
Παράθεση από mparaxir: “τελικα οσο περναει η ωρα μου φαινετε η ρομ εχει θεματακια.εχει αρχισει σε παιχνιδια και κολαει,συν δεν ξερω αμα το εχει παρατηρησει κανεις στο ρυζακι του μου φαινετε εχει θεμα το wifi ορισμενα σε παιχνιδια λεει network lost connection ενω δειχνει οτι εχει wifi σημα.ενω οταν ενεργοποιεις τα δεδομενα παιζει κανονικα.” Δοκίμασε να κανείς wipe τς cache . Μου κολλούσε και εμένα στην αρχή άλλα μετά απο το wipe έστρωσε
-
Ολα μια χαρά απο εδω δεν βρήκα καποιο θεμα για την ωρα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Τώρα μπήκε κανονικά η απλη εκδοση .... απλά το κινητό τρώει σκαλώματα και κρασαρουν προγράμματα” Ποιά ROM είχεις πριν και τι ακριβώς κρασάρει ?” Είχα την προηγούμενη rom ακριβώς , κρασαραν σχεδόν όλα και γενικά το κινητό κολλούσε πάρα πολύ . Τελικά έκανα wipe και ολα φαίνονται καλά μέχρι τώρα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από dimpet: “Υπάρχει όντος θέμα με τις rom για το hongmi1 δεν γίνεται εγκατάσταση. Το log από το recovery uc?id=0B9iRxxoJtCJCVGdIcW13a2tLSXM&export=download Hongmi 1” ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : H ROM για το Hongmi/RedMi 1 έχει διορθωθεί και είναι έτοιμη για λήψη. (Original & Moded ROM) Οι σύνδεσμοι παραμένουν οι ίδιοι και είναι αναρτημένοι στην πρώτη σελίδα. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9987 ” Τώρα μπήκε κανονικά η απλη εκδοση .... απλά το κινητό τρώει σκαλώματα…
-
Και εδω προβλημα δεν περναει την rom με τιποτα