Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 93.
-
επανεκκινήσεις mi3
jonk - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυματο πρόβλημα εμφανίστηκε πρώτη φορά όταν το τηλέφωνο έτρεχε την xtrv beta2 7.3.9 ,και στην επόμενη συνεχίστηκε (κάθε εβδομάδα φλασαρα dev δεν ήμουν από stable) Το τηλέφωνο άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις . δηλαδή παγώνει η οθόνη είτε είμαι σε πρόγραμμα περιήγησης chrome ή στον στοκ ή σε instragam twiter κλπ και επανεκκινεί μόνο του. Η μπαταρία ,όταν δημιουργείτε το πρόβλημα είναι σε υψηλό ποσοστό 60%, 70% (γενικά η συμπεριφορά της κρίνεται φυσιολογική ) το πρώτο που έκανα ήταν fr Και στήσιμο τού τ…
-
Η τοπική αναζήτηση χάθηκε ,στις παλιότερες rom οταν κατέβαζες την κουρτίνα φαινόταν ούτε με τράβηγμα προς τα πάνω εμφανίζεται ,δεν μπορώ να την βρω ούτε στις εφαρμογές ή εγκαταστημένες εφαρμογές κατά τα άλλα η ρομ τα πάει καλά ,αν εξαιρέσουμε τα εικονίδια που είναι απαρχαιωμένα και δεν αλλάζουν ούτε με αλλαγή θέματος ή σετ εικονιδίων. Mi3 εγκατάσταση με fr.
-
Παράθεση από ntel0s: “Τι κανω για να γυρισω σε προηγουμενη dev? Δεν πηρα backup.. δεν ενεργοποιουνται τα δεδομενα σε Mi4. ” όπως έχουν αναφέρει αρκετές φορές προήγουμενοι συμφουρίτες ρυθμίσεις καρτες sim k δικτυα κινητής ονοματα σημειου προσβασης ονομα εταιρείας π.χ. cosmote internet πρωτόκολλο ipv4/ipv6 τα επιλέγεις και τα δύο
-
μια ακομα και απο μενα jongr 9713
-
και απο μένα jongr
-
Παράθεση από sioannis: “@jonk που ακριβός έδωσες δικαίωματα; Το mi λες το mi home; δεν βρίσκω κάτι άλλο σε mi αν και δεν νομίζω να παίζουν ρόλο αυτά ” Eδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25639/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25639/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25639/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25639/ και μετά π.χ. εδώ Παράθεση από sioannis: “@jonk που ακριβός έδωσες δικαίωματα; Το mi λες το mi home; δεν βρίσκω κάτι άλλο σε mi αν και δεν νομίζω να…
-
Παράθεση από sioannis: “@iAmLiakos οπότε υπάρχει περίπτωση να έχει πέσει απλά ο server τους και αύριο πχ να δουλεύει και να τα βγάζει κανονικά τα θέματα ; ” Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα θέματα σε mi3 προσωρινά δουλεύει,λοιπόν πήγα στα δικαιώματα, δικαιώματα εφαρμογών ,και έδωσα όλα τα δικαιώματα στο λογαριασμό mi και σε εφαρμογές γενικά που υπάρχουν απο την miui δηλαδή επαφές,τηλέφωνο,σμσ κ.λ.π. τώρα λειτουργεί ,δεν ξέρω εάν είναι αυτό ή είναι τυχαίο.
-
Παράθεση από soulg: “Παράθεση από jonk: “Παράθεση από dimathio: “Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα.. ” Το πρόβλημα είναι ότι οποιοδήποτε θέμα ή εικονίδια και να επιλέξω υπάρχουν κάποιαμε προεπιλογή και δεν αλλάζουν με τίποτα ,δες με κάποιο explorer με δικαιώματα rootστην διαδρομή system-thema-icon packs . συνεχίζετε η ίδια κατάσταση με απαρχαιωμένα εικονίδια από την πρώτη xtrv μέχρι και τώρα. [XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1…
-
Παράθεση από dimathio: “Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα.. ” Το πρόβλημα είναι ότι οποιοδήποτε θέμα ή εικονίδια και να επιλέξω υπάρχουν κάποια με προεπιλογή και δεν αλλάζουν με τίποτα ,δες με κάποιο explorer με δικαιώματα root στην διαδρομή system-thema-icon packs . συνεχίζετε η ίδια κατάσταση με απαρχαιωμένα εικονίδια από την πρώτη xtrv μέχρι και τώρα. [XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
-
εικονίδια εφαρμογών
jonk - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαβρίσκομαι στην xtrv-6.11.10 ,συσκευή mi3 , και όπως και στην προηγουμένη xtrv τα εικονίδια απο κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά είναι διαφορετικά από ήταν μέχρι την τελευταία gtv. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αλλάζουν με τίποτα ,δοκίμασα 15 διαφορετικά θέματα,μερικά σετ εικονιδίων αλλά μάταια ο μοναδικός τρόπος είναι με αλλαγή launcher αλλά μου αρέσει ο miui.