Σε 3S πέρασε μια χαρά . Κάποια διαφορά με την προηγούμενη gtv 10,27 που είχα δεν μπορώ να πως πως εντόπίσα . Αλλά πάλι δεν είμαι και ιδιαιτέρα ψείρας .
Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα..
Το πρόβλημα είναι ότι οποιοδήποτε θέμα ή εικονίδια και να επιλέξω υπάρχουν κάποιαμε προεπιλογή και δεν αλλάζουν με τίποτα ,δες με κάποιο explorer με δικαιώματα rootστην διαδρομή system-thema-icon packs .
συνεχίζετε η ίδια κατάσταση με απαρχαιωμένα εικονίδια από την πρώτη xtrv μέχρι και τώρα.
@pavlosGrα. Μπες στα ΘΕΜΑΤΑ
β. επέλεγε 1-2...5...10 θεματα που σου αρέσουν (μπαίνοντας μέσα στο θέμα βλέπεις με τα screenshot πως θα είναι στην συσκευή σου μετά την εγκατάσταση)
γ. κάντα download
δ. στην κύρια οθόνη των ΘΕΜΑΤΩΝ πάνω αριστερά πατάς το ανθρωπάκι για να μπεις στο 'ο λογαριασμός μου'
ε. πατάς το 'Προσαρμόστε το θέμα'
στ. στην επόμενη σελίδα κάνεις την προσαρμογή του θέματος που θες διαλέγοντας κομμάτια από τα θέματα που έχεις κάνει download.
ζ. μόλις τελειώσεις πατάς αποθήκευση και είναι έτοιμο για χρήση.
π.χ. Εγώ, με αυτό τον τρόπο, έχω κάνει ένα custom theme με εικονίδια και σελίδες από το '221 (In Design)' θέμα με οθόνες κλειδώματος και desktop από το default.
Καλημερα... Εχει κανεις προβλημα με το ξυπνητηρι? Οταν το κινητο μεινει ανενεργο (πχ το βραδυ κατα τη διαρκεια του υπνου) το ξυπνητηρι δεν χτυπαει... Ειτε το εργοστασιακο ειτε καποιο αλλο απο playstore... Δοκιμασα να το κανω να ξεκινα αυτοματα στις ρυθμισεις και εχω δωσει ολα τα δικαιωματα αλλα παλι δεν χτυπα.. Εχετε να μου προτεινετε κατι?
Εκανα σημερα το πρωι update, Play store και δεν ξερω..θα το παρακολουθήσω 2-3 μερες (κατι παντα βγαινει σε αυτο το διαστημα) και θα σου πω
Καλημέρα,
το Play Store ακόμα αρνείται να συγχρονίσει απο μόνο του είτε σε wifi είτε σε δεδομένα κινητής. Επίσης για κάποιο μαγικό λόγο ο συγχρονισμός άλλων εφαρμογών πάλι πρέπει να γινει απο τις εφαρμογές....καταντάει λιγο σπαστικό. Υπόψη οτι δεν ειμαι συνδεδεμένος με το Mi Account (και ουτε πρόκειται...)
Ερωτηση: υποθέτω μπορώ να βάλω οποιον launcher θελω με όποια ROM σωστα? Δηλ. η 6.11.17 δεν ειναι "δεμένη" με το MIUI?
Ερωτηση: υποθέτω μπορώ να βάλω οποιον launcher θελω με όποια ROM σωστα? Δηλ. η 6.11.17 δεν ειναι "δεμένη" με το MIUI?
Δεν είναι ακριβώς έτσι, μπορεί να αντιμετωπίσεις ασυμβατότητες. Αλλά τον Nova τον χρησιμοποιούν πολλοί, και υπάρχει και οδηγός για την εγκατάσταση του..
Κατανοητό!
Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι αν η αδυναμία συγχρονισμού (εκανα reboot και τα δειχνει κανονικα, αλλα δεν ειναι λυση κάθε 1-2 μερες ενα reboot...) είναι θεμα MIUI ή υλοποίησης Android 6.0 από την Xiaomi.