[XTRV/GTV-6.11.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/11 17:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H dimitris. έγραψε:
Καλησπέρα σας παιδιά...εμεις θα δούμε καμία αναβάθμιση? Mi5s plus? Γιατί πείτε???
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλά για να λέμε και την αλήθεια είναι πολύ καλή σε όλα της... Δεν έχω κάποιο παράπονο η κάποιο πρόβλημα με την 6.11.10..αλλα ότι καινούργιο κάτι παραπάνω θα έχει..
-
-
Ο/H Christos Zacharakis έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H Christos Zacharakis έγραψε:
-
-
Ο/H jonk έγραψε:
Ο/H dimathio έγραψε:
Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα..
στην διαδρομή system-thema-icon packs .
συνεχίζετε η ίδια κατάσταση με απαρχαιωμένα εικονίδια από την πρώτη xtrv μέχρι και τώρα.
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
α. Μπες στα ΘΕΜΑΤΑ
β. επέλεγε 1-2...5...10 θεματα που σου αρέσουν (μπαίνοντας μέσα στο θέμα βλέπεις με τα screenshot πως θα είναι στην συσκευή σου μετά την εγκατάσταση)
γ. κάντα download
δ. στην κύρια οθόνη των ΘΕΜΑΤΩΝ πάνω αριστερά πατάς το ανθρωπάκι για να μπεις στο 'ο λογαριασμός μου'
ε. πατάς το 'Προσαρμόστε το θέμα'
στ. στην επόμενη σελίδα κάνεις την προσαρμογή του θέματος που θες διαλέγοντας κομμάτια από τα θέματα που έχεις κάνει download.
ζ. μόλις τελειώσεις πατάς αποθήκευση και είναι έτοιμο για χρήση.
π.χ. Εγώ, με αυτό τον τρόπο, έχω κάνει ένα custom theme με εικονίδια και σελίδες από το '221 (In Design)' θέμα με οθόνες κλειδώματος και desktop από το default.
Καλή επιτυχία -
-
Ο/H soulg έγραψε:
Ο/H jonk έγραψε:
Ο/H dimathio έγραψε:
Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα..
στην διαδρομή system-thema-icon packs .
συνεχίζετε η ίδια κατάσταση με απαρχαιωμένα εικονίδια από την πρώτη xtrv μέχρι και τώρα.
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
α. Μπες στα ΘΕΜΑΤΑ
β. επέλεγε 1-2...5...10 θεματα που σου αρέσουν (μπαίνοντας μέσα στο θέμα βλέπεις με τα screenshot πως θα είναι στην συσκευή σου μετά την εγκατάσταση)
γ. κάντα download
δ. στην κύρια οθόνη των ΘΕΜΑΤΩΝ πάνω αριστερά πατάς το ανθρωπάκι για να μπεις στο 'ο λογαριασμός μου'
ε. πατάς το 'Προσαρμόστε το θέμα'
στ. στην επόμενη σελίδα κάνεις την προσαρμογή του θέματος που θες διαλέγοντας κομμάτια από τα θέματα που έχεις κάνει download.
ζ. μόλις τελειώσεις πατάς αποθήκευση και είναι έτοιμο για χρήση.
π.χ. Εγώ, με αυτό τον τρόπο, έχω κάνει ένα custom theme με εικονίδια και σελίδες από το '221 (In Design)' θέμα με οθόνες κλειδώματος και desktop από το default.
Καλή επιτυχία
σε ευχαριστώ πολύ το κατάλαβα . ωραίο να φτιάχνεις οπως θες εσυ ενα θεμα
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ησυχία έπεσε... μου θυμίζει τα πιτσιρίκια γύρω από το φούρνω να κοιτάνε το κέικ που φουσκώνει και να περιμένουν να βγει για να ορμήξουν... μάλλον το κέικ εδώ λέγετε xtrv 6.11.24
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα