Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/11 17:58)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Είναι το optimization της miui που το κάνει αυτό αλλά και η μαγεία του διότι δεν αφήνει τίποτα σχεδόν να λειτουργήσει αυτόματα... Μπόρεις να απενεργοποιήσεις το miui optimization απο τα develepor options στα settings αλλά μετά μπορεί να έχεις θέματα σταθερότητας και μεγαλύτερης κατανάλωσης της μπαταριας. Όσο για τον nova που τον έχω λειτουργεί άψογα με μοναδική εξαίρεση ότι για να αλλάξεις wallpaper και να τον πάρει σωστά θα πρέπει να μπεις στο miui launcher να το περάσεις και μετά να επαναφέρεις τον nova..
  • Υπήρχε ένα θέμα συγχρονισμού σε όλα αυτή τη βδομάδα ..
    Ελπίζω με τις σημερινές ρομς να διορθωθούν τα πράγματα γιατί με τις χθεσινες τα ίδια και χειρότερα ήταν..
  • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

Φαγαμε φολα με τις σημερινές ρομς , αύριο θα έχουμε διορθωμενες ρομς και update σε 6.11.24 , αναμένουμε διορθωμενες ρομς από Xiaomi eu ..
    Rebuilt Roms...- Fixed Weather
    - Fixed Launcher FC
    - Fixed Gmail FC
    (MI5, MI5S, MI5SPlus, MiMIX, MINote2 suspended this week)
    Δυστυχώς μετά το νέο Rebuild που έγινε τα ξημερώματα από το xiaomi.eu κάποιες συσκευές μέσα σε αυτές και το Μi4c, έχουν πλέον πρόβλημα με την νέα Re-Builded ROM. Πετάει συνέχεια μηνύματα για Unfortunatly Process Stopped και στην ουσία η συσκευή αυτή την στιγμή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Με την αρχική έκδοση που είχε βγει εχθές το πρωί (6.11.24) το μόνο πρόβλημα? που αντιμετώπιζα στο Mi4c ήταν αυτό με τον καιρό το οποίο στην ουσία ήταν θέμα Server.

Από όσα διαβάζω όμως στο xiaomi.eu forum άλλες συσκευές που είχαν θέματα με την χθεσινή πρωινή Version 6.11.24 ξεπέρασαν τα προβλήματα τους με την Rebuilded Version.

Τέλος πάντων όποιος βιάζεται σκοντάφτει, ας πρόσεχα !!!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H gkalen έγραψε:

@paulpap01
    Στείλε μου τη χθεσινή ρομ γιατί δεν την έχω και θα ετοιμαστει ...
    Μακάρι να την είχα φίλε @gkalen πρόλαβα όμως και την έσβησα εχθές το πρωί, αφού δούλευε κανονικά !! :dash:

Την βρήκα τελικά @gkalen (το link το βρήκα από το χθεσινό ιστορικό του Chrome)
  • Feedback update xtrv 6.11.17

Μετά από μια εβδομάδα δοκιμών σε σημεία και ρουτερ.
    Το WiFi είναι εμφανώς αποδυναμομένο ως προς την λήψη σήματος και ταχυτητας. Στα ίδια σημεία στα ίδια ρουτερ έχει σαφώς χαμηλότερη ταχύτητα (αισθητά ποιο αργό ανοιγμα ιδίων σελίδων) αλλά και είναι μειωμένη η ισχύς κατά 30-40%.
    R O M: XTRV ARΩMA
    Bootloader: UNLocked

• Ο/H soulg έγραψε:

Feedback update xtrv 6.11.17

Μετά από μια εβδομάδα δοκιμών σε σημεία και ρουτερ.
    Το WiFi είναι εμφανώς αποδυναμομένο ως προς την λήψη σήματος και ταχυτητας. Στα ίδια σημεία στα ίδια ρουτερ έχει σαφώς χαμηλότερη ταχύτητα (αισθητά ποιο αργό ανοιγμα ιδίων σελίδων) αλλά και είναι μειωμένη η ισχύς κατά 30-40%.
    Το διαπίστωσα κι εγώ και έχω τρελαθεί.... X( X(
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα, υπάρχει πουθενά επιλογή για να μην φαίνεται το 'λήψη πληροφοριών καιρου' στα notifications; Έτσι κι αλλιώς τον καιρό τον έχω εδώ και τέσσερα χρόνια στο fancy widgets που είναι άψογο και επειδή μπορείς να προγραμματίσεις διαφορά σημεία του όταν τα πατάς απαλλάσσεσαι και από 4-5 icons στην κεντρική επιφάνεια...
  • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Είναι το optimization της miui που το κάνει αυτό αλλά και η μαγεία του διότι δεν αφήνει τίποτα σχεδόν να λειτουργήσει αυτόματα... Μπόρεις να απενεργοποιήσεις το miui optimization απο τα develepor options στα settings αλλά μετά μπορεί να έχεις θέματα σταθερότητας και μεγαλύτερης κατανάλωσης της μπαταριας. Όσο για τον nova που τον έχω λειτουργεί άψογα με μοναδική εξαίρεση ότι για να αλλάξεις wallpaper και να τον πάρει σωστά θα πρέπει να μπεις στο miui launcher να το περάσεις και μετά να επαναφέρεις τον nova..
    Εχω απενεργοποιήσει το optimisation της MIUI εδω και μερες (είχα κανει post και ενα σχετικό link πρόσφατα) και ομως τα ίδια...Επίσης δεν ειδα καμμιά χειροτέρευση στην μπαταρία ουτε προβληματα σταθερότητας..ισα ισα με την 6.11.17 και χωρίς optimisation η μπαταρία μου κράτησε 4 πλήρεις ημέρες...Θεωρω οτι τα παιδια εδω εχουν κανει καταπληκτική δουλειά και απλά χρεώνονται τις προχειρότητες της Xiaomi με το MIUI της....
  • Τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν...σίγουρα...Και στο xiaomi.eu είδα ότι είχαν θέματα και με το optimization έφτιαχνε...Ίσως κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ να βοηθήσει..Ίσως σε επόμενη rom να φτιάξει..Όλες βέβαια η China based rom έχουν τέτοια προβλήματα με τα google services

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν...σίγουρα...Και στο xiaomi.eu είδα ότι είχαν θέματα και με το optimization έφτιαχνε...Ίσως κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ να βοηθήσει..Ίσως σε επόμενη rom να φτιάξει..Όλες βέβαια η China based rom έχουν τέτοια προβλήματα με τα google services

Επειδή έχω κι εγώ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις ενηνερώσεων του Playstore, ήθελα να ρωτήσω εάν κάνω factory reset θα λυθεί το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί είμαι σε δίλημμα... Να περάσω από πάνω την καινούργια rom ή να κάνω clean install;
    Το μόνο που έχω καταφέρει εως τώρα είναι να κάνω εκκαθαριση δεδομένων στο playstore και στο google services. Μετά αφού αναβαθμίστηκαν έκανα restart. Από τότε λαμβάνω ειδοποιήσεις ενημερώσεων μόνο εάν κάνω restart.
    Εφόσον λες ότι τα China based rom έχουν τέτοια θέματα, ξέρω ότι εκεί πρέπει να εγκαταστήσεις τα gapps με τον google installer. Εάν λοιπόν περνούσαμε ξανά από πανω στις δικές μας rom τις εφαρμογές αυτές μέσω του google installer... πιστεύεις ότι θα λυνόταν το πρόβλημα;
  • Διαφήμιση
  • Δεν θα αλλάξει κάτι Γιατί ήδη οι dev τα έχουν ενσωματώσει να γίνονται install από το recovery μέσα στην ΡΟΜ...Είναι το ίδιο και καλύτερο από το installer...Όσο για το δίλημμα περνά την από πάνω και βλέπεις...