Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 268.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.9.20. Πάλι είχα προβλήματα με lag... Το patch στο ποστ #152 ΔΕΝ δουλεύει. Η αλλαγή των permissions (για το folder dalvik-cache) από TWRP ΔΕΝ δουλεύει. [Έχω ακόμη κάποια μικρή αμφιβολία, αλλά...] Μόνο η αλλαγή των permissions από root file manager (στο folder dalvik-cache και στα sub-folders) βοήθησε και όλα οκ τώρα. Τίποτε καινούργιο στα patches (μάλλον κάτι λιγότερο). • Άλλαξα την Ταπετσαρία Καρουζέλ με την κινέζικη (μ' αρέσει περισσότερο γιατί έχει πιο …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
@kostas_thess Αυτό το "βγαζει τις γραμμές σήματος τους δύο παροχους κ τις γραμμές σήματος της δεύτερης sim", είναι διότι "έκλεψα" το κώδικα για τους παρόχους, από την γρ. κατάστασης στην κλειδωμένη οθόνη. Όπως θα έλεγε και η MS, "this is by design"! @maikmaik Τα permissions στο dalvik-cache folder γυρίζουν σε 771 μετά την επανεκκίνηση. Η αλλαγή των permissions (είτε με root managers είτε με το patch) είναι προσωρινή και δίνει στο dex2oat την δυνατότητα να κάνει τη δουλειά του. [Αυτό διορθώνει το…
-
@kostas_thess εδώ link σχετικά με το όνομα παρόχου στη γραμμή κατάστασης. Δοκίμασέ το. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, βάζεις το patch Νο 2 και επιστρέφεις πίσω. EDIT: Επίσης, εδώ link για το MiuiHome (launcher), με μια ενδιαφέρουσα προσθήκη: Να επιτρέπεται ή όχι στα θέματα να αλλάζουν τη διάταξη της αρχικής οθόνης.
-
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Ενημέρωση: όλα καλά. ... Κάτι είχε συμβεί με τη δικιά μου εγκατάσταση και δημιούργησε το πρόβλημα. Υποπτεύομαι ότι επειδή είχα δοκιμάσει κάποια camera modules από το magisk άφησαν κατάλοιπα μετά την απενεργοποίηση τους, και έτσι μπέρδεψαν την κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου @UserXP Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αααα, έτσι πες. Τα modules του magisk έφταιγαν. Αν έχεις ακόμη lag, δοκίμασε αυτό (μέσω TWRP). Δες λίγα ποστ παρακάτω. …
-
Μάλιστα, κατάλαβα τι παίζει. Θα (προσπαθήσω) να το διορθώσω, μιας και δεν έχω δύο SIM για να τσεκάρω.
-
Εδώ είναι το restore. Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει πάντως (για την Κάμερα).
-
Πολύ μυστήριο... Τέλος πάτων. Εδώ το restore EDIT: Περίμενε λίγο, ξέχασα να βάλω την κάμερα.
-
Τα πρώτα 2, τα έβαλες όπως λέι στο πρώτο ποστ (το 1ο και επανεκκίνηση και μετά το 2ο)? Έχεις το default theme; Αν όχι βάλε το default και δοκίμασε πάλι. Κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα; EDIT: Περίμενε, θα κάνω ένα restore.
-
Έχεις βάλει και το patch της κάμερας; Σε μένα όλα λειτουργούν κανονικά. Αν δεν βάλεις το patch της κάμερας, κάποια πράγματα δεν λειτουργούν (π.χ. "Ομαδική selfie").
-
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (πάρα πολύ lag) με τις δύο τελευταίες XTRV (8.9.6 και 8.9.13). Στην τελευταία 8.9.13, έλεγξα το logcat και έιδα ότι το dex2opt [dex2oat] δεν είχε πρόσβαση στο φάκελο /data/dalvik-cache και data/dalvik-cache/arm64 (ήταν κενοί!). Με έναν root File manager (ήμουν root), άλλαξα τα permissions σε 777 (όλα τσεκαρισμένα) και έκανα επανεκκίνηση. Όλα καλά... EDIT: το dex2oat (όχι το dex2opt)
-
@vanni Εγώ είμαι cosmote (καρτοκινητή). Μπορώ να ενεργοποιήσω το volte; Αν ναι, πώς;
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.9.13. - Το "διπλό χτύπημα" στη γρ. κατάστασης είχε κάποιες "αστοχίες". Τώρα δουλεύει τέλεια. - Κάποιες φορές το "Παράθυρο ήχων" εμφανίζεται κενό... Δεν μπόρεσα να βρω το λόγο (ακόμη). - Επανέφερα το "Εμφάνιση ονόματος παρόχου" (με ξεκλείδωτη οθόνη) --- Όποιος μπορεί ας το τσεκάρει. - Είδα αυτό το ποστ και πρόσθεσα στο build.prop αυτά που αναφέρονται εκεί. Το αποτέλεσμα είναι στις "Ρυθμίσεις κάρτας SIM" να εμφανιστεί το μενού για κλήσεις μέσω Wi-Fi. Δεν ξέ…
-
Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Launcher συστήματος - Απεγκατάσταση ενημερώσεων.