Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)

• Δεν έχει αρχείο στο λινκ. File not found.

Πάντως ξαναπέρασα την αρωμα από πάνω αλλά η εφαρμογή της καμερας εμφανίζει τα ίδια ακριβώς.
      Ευχαριστώ πάντως
    • Ευχαριστώ για το restore αλλά δεν το χρησιμοποίησα. Νομίζω όμως οτι θα πρέπει να το βάλεις στην αρχικό σου ποστ για να υπάρχει για όποιον το χρειαστεί.
      Σε εμένα τώρα. Αφού η επανεγκατάσταση της 8.9.13 δεν διόρθωσε το θέμα, βρήκα την 8.9.6 που στα σχόλια έλεγε ότι διορθώνει ενα προβλημα της κάμερας με ρυθμίσεις (ίδιο ;;;) και την εγκατέστησα χωρις ροοτ.
      Αυτό ήταν.
      Η εφαρμογή επανήλθε όπως έπρεπε.
      Στο καπάκι εγκαθιστώ και την 8.9.13 χωρίς ροοτ, και όλα δουλεύουν ρολόι.
      Τώρα θα πάρω ένα twrp backup και θα ξαναπεράσω τα patches σου. Χωρίς την κάμερα πρώτα και μετά μόνο αυτή.
      Θα ενημερώσω.
      Ευχαριστώ πολύ
    • Διαφήμιση
    • @UserXP δοκίμασα την εμφάνιση παροχου στην γραμμή καταστάσης. Με μια sim λειτουργεί πολύ καλά. Όταν όμως έχω και τις δύο sim εμφανίζει και τους δύο παροχους και στις δύο sim. ?( σου βάζω screenshot να δεις τι εννοώ.
    • @UserXP Όποτε το ανεβάσεις το δοκιμάζω και ενημερώνω! Άψογος όπως πάντα... :thumbsup:
    • Συλλογή από patches για XTRV 8.9.13

Ενημέρωση: όλα καλά. Τα patches μπήκαν ένα - ένα με καθαρισμό cache + reboot κάθε φορά. Μετά έβαλα και το αρχείο της κάμερας.
      Όλα δουλεύουν σωστά για την ώρα
      Τέλος έκανα μέσω άρωμα τροποποίηση εγκατάστασης για να βάλω το magisk χωρίς επανεγκατάσταση της ρομ.
      Όλα δουλεύουν σωστά, εκτός από το lag, το οποίο μετά την 3η επανεκκίνηση μειώθηκε.
      Κάτι είχε συμβεί με τη δικιά μου εγκατάσταση και δημιούργησε το πρόβλημα.
      Υποπτεύομαι ότι επειδή είχα δοκιμάσει κάποια camera modules από το magisk άφησαν κατάλοιπα μετά την απενεργοποίηση τους, και έτσι μπέρδεψαν την κατάσταση.
      Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου @UserXP

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Ενημέρωση: όλα καλά.
      ...
      Κάτι είχε συμβεί με τη δικιά μου εγκατάσταση και δημιούργησε το πρόβλημα.
      Υποπτεύομαι ότι επειδή είχα δοκιμάσει κάποια camera modules από το magisk άφησαν κατάλοιπα μετά την απενεργοποίηση τους, και έτσι μπέρδεψαν την κατάσταση.
      Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου @UserXP

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αααα, έτσι πες. Τα modules του magisk έφταιγαν.

Αν έχεις ακόμη lag, δοκίμασε αυτό (μέσω TWRP). Δες λίγα ποστ παρακάτω.
      [Δεν το έχω τεστάρει σε καινούργια εγκατάσταση - Δίνει permissions στο /data/dalvik-cache folder - Δοκίμασέ το]
    • @kostas_thess εδώ link σχετικά με το όνομα παρόχου στη γραμμή κατάστασης.
      Δοκίμασέ το. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, βάζεις το patch Νο 2 και επιστρέφεις πίσω.

EDIT: Επίσης, εδώ link για το MiuiHome (launcher), με μια ενδιαφέρουσα προσθήκη: Να επιτρέπεται ή όχι στα θέματα να αλλάζουν τη διάταξη της αρχικής οθόνης.
    • Περνάω και ενημερώνω...

edit: @UserXP εντάξει όσα ευχαριστώ να σου πούμε είναι λίγα για τον κόπο σου και τις γνώσεις που προσφέρεις έτσι απλόχερα!! το patch δούλεψε τέλεια!! προστίθεται και αυτό στη συλλογή με τα αγαπημένα!!! :thumbsup: :thumbsup:
      το δεύτερο που αφορά τον launcher δεν ξέρω διότι χρησιμοποιώ Nova. :huh:

edit2: τώρα που το ξανά βλέπω (σου βάζω κ screenshot να το δεις) βγαζει τις γραμμές σήματος τους δύο παροχους κ τις γραμμές σήματος της δεύτερης sim. Αν θυμάμαι στην 9αρα έβγαζε γραμμες κ όνομα παροχου ξανά γραμμές σήματος κ όνομα παροχου. Όπως πριν το fix δλδ που όμως έβγαζε και τους δύο παροχους μετά από την κάθε γραμμή σήματος.
    • Συλλογή από patches για XTRV 8.9.13

@UserXP

1. Δοκίμασα το miuihome launcher. Η νέα επιλογή που έβαλες δουλεύει άψογα.
      2. Στην 8.9.13 δεν έχω lag ή έχω όσο είχα και στην 8.8.30. (Την 8.9.6 δεν την πέρασα). Τα permissions στο dalvik-cache folder είναι 771 δοκίμασα με root managers να δώσω 777, μετά την επανεκκίνηση ξαναγύριζαν στο 771 δοκίμασα το patch σου που Δίνει permissions στο /data/dalvik-cache folder από το twrp, τα permissions παρέμειναν 771.

Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @kostas_thess
      Αυτό το "βγαζει τις γραμμές σήματος τους δύο παροχους κ τις γραμμές σήματος της δεύτερης sim", είναι διότι "έκλεψα" το κώδικα για τους παρόχους, από την γρ. κατάστασης στην κλειδωμένη οθόνη.
      Όπως θα έλεγε και η MS, "this is by design"!

@maikmaik
      Τα permissions στο dalvik-cache folder γυρίζουν σε 771 μετά την επανεκκίνηση.
      Η αλλαγή των permissions (είτε με root managers είτε με το patch) είναι προσωρινή και δίνει στο dex2oat την δυνατότητα να κάνει τη δουλειά του. [Αυτό διορθώνει το πρόβλημα για όσους αντιμετωπίζουν lag]