Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 268.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από maikmaik: “Δουλεύουν τέλεια αλλά έχω πρόβλημα. Παρατεταμένο πάτημα έχω το μενού απενεργοποίησης κτλ, διπλό πάτημα στο κέντρο της γραμμής έχω κλείδωμα οθόνης, διπλό πάτημα δεξιά το μενού ρύθμισης ήχων, στο διπλό πάτημα αριστερά τι βάλω;!!! ... ” icon_lol.gif Νομίζω ότι έχεις δίκιο. Από το επόμενο update θα αρχίσω να αφαιρώ τα παραπανίσια...
-
-
Λοιπόν, πρόσθεσα κι άλλες δύο επιλογές (Gestures) για τη γραμμή κατάστασης και τον launcer: Διπλό χτύπημα αριστερά και δεξιά στη γραμμή κατάστασης. Διπλό χτύπημα πάνω-αριστερά και πάνω-δεξιά για τον launcher. Και τα δύο έχουν τις γνωστές επιλογές (μαζί με το "Παράθυρο ήχων"). Download link (8.8.30)
-
Παράθεση από bilis1234: “Απόλυτα σωστά όχι έχει αρκετά λαγγαρησματα την περάσα 2 με 3 φορές για να ψιλό στρώσει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα κάνω ακόμη 1-2 προσπάθειες να εγκαταστήσω την 8.9.6. Αν και δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι, αφού κι εσύ λες "ψιλό στρώσει". Παράθεση από maikmaik: “Δυστυχώς χρησιμοποιώ τον TSF launcher Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Καλά, κάτι θα σκεφτώ...
-
@maikmaik Η επιλογή για εμφάνιση του μενού αυξομείωσης των ήχων είναι έτοιμο ("uploading..."). Μπορείτε να το επιλέξετε (όπως και τα υπόλοιπα) στο "Διπλό άγγιγμα" και "Σύρσιμο προς τα επάνω" (launcher) και "Ενέργεια σε παρατεταμένο άγγιγμα στη γραμμή κατάστασης" (Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης) - Σκέφτομαι να προσθέσω και gestures για σύρσιμο με δύο δάχτυλα (προς τα πάνω και προς τα κάτω) στον launcher (έχω κέφια τελευταία...). Το Διπλό/Τριπλό... στην αρχή δεν μου "έβγαινε" το patch και λειτου…
-
-
Τα patches ΔΕΝ ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.9.6. Η έκδοση 8.9.6 (για μένα) είναι προβληματική --- έχει πολύ-πολύ lag. (Hidden Content) Γι' αυτό το λόγο προσθέτω σε αυτό το post, patch για 8.8.30 με τα εξής νέα χαρακτηριστικά - Διπλό άγγιγμα στη γραμμή κατάστασης -> Κλείδωμα οθόνης. - Παρατεταμένο άγγιγμα στη γραμμή κατάστασης: 1. Αλλαγή φωτεινότητας 2. Ενέργεια (Σβήσιμο οθόνης, μενού απενεργοποίησης, Αναζήτηση, ... Εκτέλεση οποιασδήποτε εφαρμογής έχετε στο κινητό σας) - Ανάπτυξη/Απόκρυψη 1ης ει…
-
-
@vanni δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Πρέπει να τσεκαριστεί κανά-δυο μέρες για να βγει κάποιο συμπέρασμα. Η πρώτη μου εντύπωση πάντως είναι πως πάει καλά με την μπαταρία.
-
Τσέκαρα λίγο το "Ανασηκώστε για ενεργοποίηση" (Pick up to wake), σε σύγκριση με xiaomi.eu (China έκδοση). Λοιπόν, ο κώδικας εκεί είναι διαφορετικός και κάνει έλεγχο/ενεργοποιεί τους sensor-ες διαφορετικά. Για να μην τα πολυλογώ, το "Ανασηκώστε για ενεργοποίηση" (Pick up to wake) δουλεύει αρκετά τίμια στο κινητό μας. Εδώ link με update για όσους θέλουν να το τσεκάρουν - ΜΟΝΟ για όσους έχουν ήδη βάλει τα patches.
-
Παράθεση από vasilhs: “Καλημέρα κανά νεώτερο για εγκατάσταση γενικά μέσα στις rom και σε εμάς τους υπόλοιπους. ” Σιγά σιγά...
-
Βρήκα το πρόβλημα. Ήταν σχετικό με το Weather M8, μια εφαρμογή που εγώ χρησιμοποιώ αλλά αν δεν την έχετε εσείς κρασάρει το systemui. Τέλος πάντων... όλα οκ τώρα. Καλό βράδυ/πρωί...
-
Τσεκάρω... Ξαναβάλε το 1o patch. Θα ξεκινήσει η ROM. Πάω για ύπνο...
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.8.30. Νέα χαρακτηριστικά: - Τα χρώματα στη λίστα κλήσεων μπορείτε να τα ορίσετε εσείς. [Ρυθμίσεις - Προβολή] - Επιλογή για τον αριθμό γραμμών στους διακόπτες (2-4). - Επιλογή για το μέγεθος/ύψος της μπάρας φωτεινότητας στη γραμμή κατάστασης. - Καιρός στη γραμμή κατάστασης με βαθμούς και/ή εικονίδιο και πάρα πολλές επιλογές - Μόνο η επιλογή "Εμφάνιση στα αριστερά" λειτουργεί σωστά (για τώρα). - Εμφάνιση/Απόκρυψη "Το προφίλ μου" στις Επαφές. - Επιλογή εμφάν…
-
-
Παράθεση από vanni: “Καλησπέρα και από εμένα, Πέρασα τα αρχεία μια χαρά, αυτό που είδα και δεν λειτουργεί σωστά είναι στις ρυθμίσεις/Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης/Δείκτης μπαταρίας, το μόνο ποσοστό και το μην εμφανίζεις δεν λειτουργούν. Και μία ερώτηση υπάρχει η πιθανότητα στην αρχική οθόνη να μπορούμε να βάλουμε 5 εικονίδια στην σειρά; ” Αυτό για τον δείκτη μπαταρίας (μαζί με την αναζήτηση στις Ρυθμίσεις), θα τα δω... <> MiuiHome.apk - Πρόσθεσα επιλογή για 4χ6 και 5χ6 "Διάταξη αρχικής οθόνης…
-
Ναι, το patch για τα Θέματα δουλεύει στην 8.8.23. Τώρα, τι κάνει... Κάνει κάποια πράγματα. Βάλτο και δες...
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.8.23. Το πρόβλημα με την αναζήτηση στις Ρυθμίσεις, ξέχασα να το δω...