Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 268.
-
Παράθεση από maikmaik: “Στην Προβολή - η Λειτουργία γαντιών όταν την επιλέγω δεν μένει ενεργοποιημένη. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Μάλλον η επιλογή δεν δουλεύει στο κινητό μας. Θα την αφήσω 2-3 βδομάδες ακόμη, μήπως και βρω χρόνο (και περισσότερο όρεξη) να το τσεκάρω και σε επίπεδο κώδικα. Παράθεση από LoukG: “Το κινητό είναι το whyred (RN 5 Pro) με Official Global Stable 9.5.19.0. Custom δεν κατάφερα α να βρω, μάλλον επειδή ήταν η πρώτη που πήγε το ARB στο 4 και έγινε μισητή Ευχαριστώ…
-
Η επιλογή "Λειτουργία Πάντα ενεργό" ενεργοποιείται από τα patches. Αφού δεν λειτουργεί σωστά, θα την απενεργοποιήσω στο επόμενο update. @Tolis Pap Όπως λέει και στο 1ο ποστ: 1o Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση κανονικά (pin, κλπ...) ... Όσο για το τρεμόπαιγμα, επέλεξε στο "Λειτουργία Πάντα ενεργό" -> Ανενεργό.
-
Παράθεση από Tolis Pap: “Καλημέρα σε όλους. Δυο ερωτήσεις έχω να κάνω, γιατί με ανησυχεί το θέμα του ARB, μη τυχόν και κάνω καμιά πατάτα. Έχω εγκατεστημένη την stable Miui hellas που την κατέβασα από εδώ ota.xiaomi-miui.gr/current/Stable/ Μπορώ να εγκαταστήσω τα patches σε αυτήν; Ποια η διαφορά της με την ρομ που υπάρχει στο φάκελο current/8.12.13 εδώ ota.xiaomi-miui.gr/current/8.12.13/; Ευχαριστώ για την βοήθεια. ” Όχι, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τα patches στη stable ROM που έχεις στο κινητό…
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.12.13. [Τίποτε καινούργιο]
-
Το miuisystem.apk που ανέβασες είναι odexed! Με άλλα λόγια ΔΕΝ περιέχει κώδικα και συνεπώς δεν μπορώ να patch-άρω. Ποιο είναι το κινητό για το οποίο μιλάμε; Τι ROM φοράει; Προφανώς official... Αν ναι (official), έχεις κάποιο link με ίδια έκδοση, αλλά custom ROM;
-
Δεν νομίζω ότι γίνεται. Θα το κοιτάξω λίγο, αλλά (πάλι) δεν νομίζω...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από ipankas: “Γειά σας και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Ηπαρχει κάποιος τρόπος ο launcher του συστήματος να δείχνει τις εφαρμογές με αλφαβητική σειρά; ” Τι εννοείς; Κάτι σαν λίστα που να δείχνει όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και να μπορείς να επιλέξεις κάποια;
-
Παράθεση από LoukG: “Εχω βάλει την εφαρμογή Θέματα 8.7.26 σε Stable ROM 9.5.19 και κάθε φορά... ” Ανέβασε κάπου το αρχείο /system/app/miuisystem/miuisystem.apk (από την Stable ROM 9.5.19) να το τσεκάρω.
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.12.6. Κάτι καινούργιο: Επιλογή για Εμφάνιση/Απόκρυψη διαχωριστικής γραμμής στις ειδοπιήσεις.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.11.29. Τίποτε (ιδιαίτερα) καινούργιο.
-
-
-
Ένα μικρό update για την έκδοση 8.11.22. Πρόσθεσα επιλογή για το ύψος της κεφαλίδας στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης (εκεί που εμφανίζεται η ελεύθερη RAM κλπ). Θα τη βρείτε στις Ρυθμίσεις - "Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης" - "Πληροφορίες στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης" -> "Ύψος κεφαλίδας γραμμής κατάστασης". Η επιλογή είναι ανεξάρτητη (υπερκαλύπτει την όποια ρύθμιση) από τα Θέματα. Το link στο 1ο ποστ. Οι "παλιοί" (αυτοί που έχουν ήδη βάλει το patch), απλά ξανα-κατεβάζουν και ξανα-βάζουν…
-
-
Ναι, το άγγιγμα 3D είναι πολύ καλό, αλλά είναι κάπως δύσχρηστο. Σε όποιον τα καταφέρνει, είναι πολύ βολικό.