Παράθεση από markito: “Παιδιά υπάρχει κάποιο λινκ για Global stable miui9 recovery rom να την περάσω χειροκίνητα μέσω updater? Ευχαριστώ! ” Δεν έχει βγει επίσημα σε recovery rom ακόμα MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum υπομονή θα σου έρθει...
Πήρα και εγώ την αναβάθμιση! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45264/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45266/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45265/
@conkont αγόρασε την global έκδοση από bang...d με Priority Direct Mail για να σου έρθει σύντομα (λιγότερο από 20 μέρες συνήθως) και χωρίς τελωνείο... Σε διαφορετική περίπτωση θα το το έχεις στα χέρια σου κάποια στιγμή το 2018 + το κόστος του τελωνείου...
Παράθεση από miltoskartalas: “Σε επικοινωνια μου μαζι τους μεσω facebook με ενημερωσαν πως το μι6 θα είναι με την συχνοτητα 800. Τωρα να μη ισχυει; Τι να πω δε ξερω.. ” Στα Χαρακτηριστικά -Συνδεσιμότητα του Mi 6 δεν αναφέρουν την συχνότητα 800 Παράθεση από NasDriver: “Δεν πρόλαβα να δω τα τεχνικά στοιχεία, αλλά όπου γράφει Global version στο κουτί είναι και με B20 ” Ψάχνοντας στα κινεζικά eshop βρήκα να πουλάνε Global version χωρίς B20 (με EU φορτιση και Global rom)
Παράθεση από pavlidisc: “Εφόσον λοιπόν έχει φέρει το Redmi 4 Pro χωρίς Β20, άρα φέρνει και το Mi6. Πόσοι άραγε από τους υποψήφιους πελάτες ξέρουν οτι το εκπληκτικό κατα τα άλλα Mi6...δεν έχει B20;;;;;;; :evil ” Για το Mi6 Συνδεσιμότητα (Hidden Content) FDD-LTE 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600MHz (οχι FDD-LTE 800 = B20) Και το Redmi Note 4 MTK επίσης χωρίς. Για να πω και τη γνώμη μου για πολλούς πελάτες δεν έχει και τόσο σημασία...
Παράθεση από pavlidisc: “ΟΙ συσκευές της Xiaomi που εισάγει η infoquets έχουν ΟΛΕΣ μπάντα B20; ” Όχι. Συσκευές που δεν έχει βγάλει η Xiaomi σε global edition και εισάγει η Info Quest δεν έχουν μπάντα B20. (Hidden Content)
Παράθεση από kalampouri: “Παιδια αξιζει να παρω Fast charging cable φια 4χ θα δω διαφορα η κερδισω κανα τεταρτο μονο.Και αν ναι ποσο κοστιζειι πανω κατω? ” Δεν υποστηρίζει Fast charging το Redmi Note 4X δεν θα δεις διαφορά.
Παράθεση από dskoumis: “καλησπέρα στην παρέα με το quick charge της συσκευής τι γίνεται παιδιά είναι μόνιμα κλειδωμένο? ” Δεν υποστηρίζει quick charge η συσκευή... =============== Αυγ 21st 2017, 7:27pm =============== Παράθεση από spiros aligizakis: “Καλησπέρα.το volte δουλεύει; Είμαι με την τελευταία xtrv. Ενεργοποιητε καπως; Είμαι στην vodafone ” Δεν υποστηρίζει volte η Vodafone και η Wind.
Παράθεση από ANDREAS54: “@NasDriver. OXI. Είναι ανενεργό. Όλα αυτά μετά την αναβάθμιση σε Nougat. ” Και σε μένα ενεργοποιείται, χωρίς να έχω κάνει factory reset μετά το update σε 8.5.4.0 - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41741/
Παράθεση από derveni: “Το eglobalcentral.eu είναι Ευρώπη, Θάνο θα σε βγάλω κίτρινη κάρτα ” Το eglobalcentral.eu στέλνει από το Χονγκ Κονγκ (που έχει και έδρα) πρώτα το δέμα στην Ευρώπη (UK) και μετά στην Ελλάδα.
Παράθεση από reborn: “Παρέλαβα σήμερα redmi note 4 απο bangood είχαν γράψει πως κάνει 21$ το και πως είναι mp4 πέρασε τελωνείο και το ΦΠΑ βγήκε 8€ +15 για τα ελτα εν τω μεταξύ απέξω έλεγε priority ” Shipping τι είχες επιλέξει; Standard Shipping! Air Parcel Register! Priority Direct Mail!
Παράθεση από scorpio3: “Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Γιαυτο τι λετε πρωτη φορα βλεπω dhl no taxes ” 2 μήνες μαγαζί με No feedback δε σε προβληματίζει....
Παράθεση από tasarasch: “εχω περασει ελληνικη (hermes) πριν ημουν σε dev και τωρα σε stable 8.2.1 και ειμαι καλα εδω οποτε δεν θελω να φλασαρω καποια αλλη...εχω δει οτι υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω την B20 800mhz. υπαρχει καποιος οδηγος? ” Δεν έχει το Redmi Note 2 την Band 20, είναι θέμα hardware.
Παράθεση από Alex_MLT: “Kαι το Mi - Xiaomi Online store στο Ali express τι είναι; Τους αφήνουν αέρα να χρησιμοποιούν το Brand name, δηλαδή; ” Εγώ για το Mi Global Store στο Ali μιλούσα . Κάπως έτσι πρέπει να είναι...
Παράθεση από Thracia: “Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του ” Υπάρχει περίπτωση να άνοιγε στο AliExpress επίσημα Mi store; Έχει τα Official Mi stores στο mi.com domain.