Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-130 από 130.
-
Καλώς ήρθες...
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από teodkats: “Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή που να δουλεύει στη 7.23 stable σωστά; ” Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή sports tracker έχει για όλα τα αθλήματα, προσωπικά εγώ το έχω για το ποδήλατο. Μου βγάζει την διαδρομή κανονικά και έχει επιλογή π.χ. όταν πέφτω από τα 2χλμ να σταματά μέχρι να ξεκινήσω πάλι. Μπορείς να την βρεις εδώ -->https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android&hl=el υ.γ. Την χρησιμοποιησα με την 7.2.1 και τώρα θα βάλω την 7.…
-
Runkeeper - GPS Track Run Walk and Xiaomi redmi note 2. Η εφαρμογή ανοίγει αλλά καταγράφει την διαδρομή λάθος (στο συνημμένο αρχείο έκανα το τετράγωνο), όλα αυτά με τη stable 7.21 και με την 7.23 ενώ με την 7.13 δούλευε κανονικά. Δοκίμασα στη stable 7.23 και το Run with Map My Run και αυτό δεν δούλευε, μόνο αν αφήσω την οθόνη ανοιχτή καταγράφει την διαδρομή. Δοκιμασμένα σε Xiaomi redmi note 2 και σε Xiaomi redmi note 2 prime! Για τις roms ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό για καθαρή εγκατάσταση της …
-
Η εφαρμογή ανοίγει αλλά καταγράφει την διαδρομή λάθος (στο συνημμένο αρχείο έκανα το τετράγωνο), όλα αυτά με τη stable 7.21 και με την 7.23 ενώ με την 7.13 δούλευε κανονικά. Δοκίμασα στη stable 7.23 και το Run with Map My Run και αυτό δεν δούλευε μόνο αν αφήσω την οθόνη ανοιχτή καταγράφει την διαδρομή. Δοκιμασμένα σε Xiaomi redmi note 2 και σε Xiaomi redmi note 2 prime! Για τις roms ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό για καθαρή εγκατάσταση της Ελληνικής ROM Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlas…
-
Καλορίζικο Teodorzaf...
-
Καλή επιτυχία!!! Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!