ευχαριστω πολύ για την αναλυτική εξήγηση.. Καλό είναι το twrp να δείνει όλες αυτές τις επιλογές.. Στην CM 12 το twrp δίνει μόνο τις βασικές επιλογές γιαυτό είχα την απορία.. Αλλά όσα είπες με κάλυψαν και με το παραπάνω..Ο/H michael έγραψε:
Για να κανεις nandroid backup θα επιλεξεις ολα τα partition (το cache δεν ειναι συμαντικο ) ,μερικα twrp εχουν μονο επιλογες για backup στα απολυτος απαραιτητα (boot,system,data,cache)-αυτο λεγετε απλο backup και οχι nandroid backup -αυτο ομως δεν αρκετο διοτι δεν σε εξασφαλιζει σε ολες τις περιπτωσεις οτι η συσκευη σου θα επανελθει σε σωστη λειτουργεία κανοντας restore .πχ αν χαθει το imei ή τα mac address εχοντας παρει nandroid backup κανοντας restore απλα τα partition nvram και secro διορθώνεις το προβλημα σε ενα λεπτο απλα και ευκολα χωρις να χρειαζεσαι fastboot rom, pc κ.τ.λ.Καλο ειναι λοιπον για να κανουμε την ζωη μας ποιο ευκολη σε περιπτωση προβληματος να χρησιμοποιουμε της δυνατοτιτες που μας δινει το εργαλειο που λεγετε twrp.Στο twrp by mic εχει επιλογες για backup σε ολα τα απαραίτητα partition για ενα πληρες nandroid backup που ισοδυναμεί με μια fastboot rom.Ο/H larrydura έγραψε:
παιδια η ερώτηση που θα κάνω ίσως να σας φανεί και χαζή![]()
Επειδή στην ρομ που είμαι τώρα το τηλέφωνο πετάει.. Αποφάσισα να κάνω ένα nandroid να το χω κι ας πιάνει χώρο..
Και όπως πάω χαρούμενος και με όρεξη στο twrp.. Βλέπω στο backup καμία δεκαριά πράγματα για back up.. (Εκτός από boot,system,data) είχε χωρίς το tick πολλές επιλογές.. Uboot,recovery,nvram.. Και κάτι αλλά η tet1 η test1 έλεγε δεν θυμάμαι.. Και σαν άσχετος από miui εγώ δεν ξέρω τι να κάνω tick και τι όχι .. Ή προηγούμενες εκδόσεις twrp που είχα δουλέψει ήταν με cm12 και είχαν ως επιλογή μόνο boot,data,system και cache
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Θεούλης ο Michael. Ευχαριστώ κ εγώ για το σχόλιο.
-
Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι στην εφαρμογή του instagram δε μου έρχονται οι ειδοποιήσεις όπως σε άλλες εφαρμογές, εκτός και ανοίξω τη εφαρμογή. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι παρόμοιο. 6.1.29 dev , απόλυτα ευχαριστημένος από τη ρομ σε όλα τα άλλα επίπεδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Ο/H teodkats έγραψε:
Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή που να δουλεύει στη 7.23 stable σωστά;
Μπορείς να την βρεις εδώ -->https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android&hl=el
υ.γ. Την χρησιμοποιησα με την 7.2.1 και τώρα θα βάλω την 7.2.3, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα και πάλι.
Με γλίτωσες από πολύ δουλειά (θα γύριζα δυο τηλέφωνα από την 7.2.3 στην 7.1.3)
Από μια μικρή δοκιμή που έκανα (ένα τετράγωνο 500 μετρά) δουλεύει κανονικά η εφαρμογή Sports tracker στη 7.2.3 stable,
αύριο θα ξέρω για μεγαλύτερη διαδρομή.
Τη Free ή την Premium έχεις; -
( εχω γραψει και στο Bug section για τις ROM αλλα θελω να παρω και απο δω καμια γνωμη αν δεν πειραζει )
υπαρχει κανενας αλλος που με την τελευταια εκδωση GTV developers οταν παταει lock app ολες οι επιλγμενες εφαρμογες θα μεινουν για παντα κλειδωμενες? χδ για καποιον λογο δεν απενεργοπιητε.. ( το ενεργοπιησα για να το δωσω σε εναν φιλο μου να δει το τηλ για να χω καμερα και fb κλειδωμενα )
ο μονος τροπος να γλητωσω ηγαν να αφερεσω ολες της εφαμογες απο την επιλογη lock app.. αλλα αυτο ειναι ακομα ενεργο -
μια ερωτηση οποιος ξερει...οταν κανω μια κληση εμφανιζετε μια φωτογραφια σε ολες της κλησεις γινετε αυτο. που την εβαλε ο μικρος γιος μου κατα λαθος.πως βγαινει αυτη η φωτο???ευχαριστω
-
Ο/H teodkats έγραψε:
υ.γ. Την χρησιμοποιησα με την 7.2.1 και τώρα θα βάλω την 7.2.3, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα και πάλι.
Ευχαριστώ για την απάντηση
Από μια μικρή δοκιμή που έκανα (ένα τετράγωνο 500 μετρά) δουλεύει κανονικά η εφαρμογή Sports tracker στη 7.2.3 stable,
Τη Free ή την Premium έχεις;
Χαίρομαι που βρήκες άκρη, θεωρώ ότι είναι καλή εφαρμογή, εμένα με έσωσε που θέλω να βλέπω τα πάντα! Έχω την free, αλλά φαντάζομαι βρίσκεις άκρη κλπ. Δεν μπορώ να το αναλύσω και περισσότεροzaf_4 --> Zafeira -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
μια ερωτηση οποιος ξερει...οταν κανω μια κληση εμφανιζετε μια φωτογραφια σε ολες της κλησεις γινετε αυτο. που την εβαλε ο μικρος γιος μου κατα λαθος.πως βγαινει αυτη η φωτο???ευχαριστω
Μάλλον θα είναι ενεργοποιημένο το "Ορισμός Φωτογραφίας Επαφών". Απενεργοποίησε το και δες αν άλλαξε κάτι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Ο/H teodkats έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση
Τη Free ή την Premium έχεις;
Χαίρομαι που βρήκες άκρη, θεωρώ ότι είναι καλή εφαρμογή, εμένα με έσωσε που θέλω να βλέπω τα πάντα! Έχω την free, αλλά φαντάζομαι βρίσκεις άκρη κλπ. Δεν μπορώ να το αναλύσω και περισσότερο
Εναλλακτικά δοκίμασε την runtastic εφαρμογή, βρίσκεις πολύ εύκολα την pro version.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Εναλλακτικά δοκίμασε την runtastic εφαρμογή, βρίσκεις πολύ εύκολα την pro version.
Mια χαρά βρίσκεις και την εφαρμογή sports tracker premium, αν και δεν είναι της παρούσης, δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο. Όλα γίνονται
Όμως θα τσεκάρω την runtastic ως εναλλακτική εφαρμογή.zaf_4 --> Zafeira -
Τι ρομ φοράς @mixaliscy ; εγώ έχω την 6.4.14 και...
Μέσα σε διαμέρισμα με τρεις ορόφους από πάνω.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Λάθος τόπικ με τόσα που έχω ανοιχτά...
Πες ότι δεν το έγραψα ποτέ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα