Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 153.
-
Καλησπέρα,ολα καλά προς το παρόν στο δικό μου,σε κάνα 2 μέρες θα ξέρουμε και από μπαταρία...Ευχαριστουμε και πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trainspotting: “Κατέβηκε και στο δικό μου και προς το παρόν όλα καλά.Για περαιτέρω σε κάνα 2 μερες που θα τσεκαρω και την μπαταρία.Καλημερες και ευχαριστουμε για άλλη μία φορά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λοιπόν...μετά από λίγες μέρες χρήσης το κινητό δουλεύει άψογα.Η διαχείρηση μπαταρίας είναι καλή,η διαχείρηση ram αρκετα καλυτερη, κανενα reboot σε σχέση με την προηγούμενη που κάποιες φορές εσβηνε το κινητό εκεί που μιλουσα ή ακόμη και σε εισερχόμενη κ…
-
Κατέβηκε και στο δικό μου και προς το παρόν όλα καλά.Για περαιτέρω σε κάνα 2 μερες που θα τσεκαρω και την μπαταρία.Καλημερες και ευχαριστουμε για άλλη μία φορά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, μάλλον και για μένα θα είναι το επόμενο κινητό,ετσι σιγά σιγά να ανεβαινουμε κατηγορία... Παραθέτω και κάποια χαρακτηριστικά από το techgear.gr Xiaomi Redmi Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5'' OLED, 10-core επεξεργαστή, διπλή πίσω κάμερα και μεταλλική κατασκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα είναι OK! Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP -RN 2
ΜήνυμαΆλλη μία απορία για τους "ειδικούς".Λοιπόν,σε RN2 με mi recovery πως μπορώ να φλασαρω το twrp? Όσες φορές και να το προσπάθησα σε κινητό φιλου με σταματάει στο 99% ...Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παίδες! Η Fastboot rom για το Redmi Note 2 δεν δουλεύει? Έκανα προσπαθειες αλλα βγάζει error.Οποιος μπορεί ας μου στείλει το link...Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στο δικό μου προς το παρόν δουλεύει μία χαρά.Καλημερες και ευχαριστουμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους.Δυο μέρες με την ρομ ,δεν παρουσιάστηκε κάτι προς το παρόν,Η διαχείρηση μπαταρίας είναι ικανοποιητική , ή Miui 8 μπορώ να πω ευχάριστη .Keep walking! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγχαρητήρια στους τυχερους ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
trainspotting - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από guantanamo4: “Ρε παιδιά και εγώ το ίδιο θέμα έχω με Τον αδερφό @trainspotting λύσει υπάρχει;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλος δες παραπάνω το ποστ από netblues και θα στρώσει.Σε μένα τουλάχιστον δούλεψε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και από μένα.Χθες φλασαρα την τελευταία GTV και προς το παρόν δείχνει να δουλεύει πολύ καλά.Ένα θεματακι μόνο με το gps στον καιρό.Η μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα.Αυτά προς το παρόν.Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα το δοκιμασω spideman3 και θα ενημερωσω .Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπον...επανερχομαι...Με χρηση 2 ημερών: το bug με την " τριμερή κλήση" διορθώθηκε, δεν μπορώ να μπω στο άλμπουμ -αναφορά σφαλματος- και τελευταιο το τηλ αναπτύσει μεγάλη θερμοκρασία- τηγανίζουμε αυγό.Θα επανελθω στην προηγούμενη αναμενοντας την επόμενη της Παρασκευής.Αυτααα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk