Διαφήμιση

[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • MIUI V8
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ένα άλλο που μου κάνει εμένα (εκτός ότι κρασάρουν οι σημειώσεις) είναι πως όταν πάρω κλήση και πατήσω το power για να κλείσει η οθόνη, μου κλείνει την κλήση

Η Οθονη κλεινει αυτόματα όταν φέρεις το τηλεφωνο στο αυτί σου. Δεν χρειάζεται να την κλείσεις εσύ.

Στάλθηκε από το U65GT μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Ναι το γνωρίζω απλά λέω ότι άλλαξε αυτό

Αν κάποιος έχει θήκη με μαγνητισμό που στην ουσία κλείνει την οθόνη τον αφήνει να πάρει κλήση? Ή πρέπει η θήκη να παραμένει ανοιχτή

Επίσης μπορεί να θέλεις να την κλείσεις την οθόνη αν μιλάς με speaker... Δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτή η οθόνη και να καταναλώνει
  • [GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)

Από τις 12 το βράδυ φόρτιση σε πρίζα..... Όχι υπολογιστή..... Γιατί το κάνει ρε παιδιά θα μας χαζεψη.......

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().

• Διαφήμιση

• MIUI 8 China Developer ROM 6.6.23 changelog preview suggest this update boost up booting time and reduce the boot time to half.
    After flashing MIUI 8 first time boot takes huge time. In this update, the first time boot up time reduces to half.
    Xiaomi also fixes some minor issue on Second Space and Cloned apps. In this new version, most of the app can be cloned.
    Except reducing booting time there is no major update introduced in MIUI 8 China Developer ROM 6.6.23.
    The full changelog along with download link will be posted on Friday, so stay tuned
  • Δεν ξέρω τι γίνεται με εσάς αλλά σε μένα η 6.6.17 δουλεύει μια χαρά. Από stable 7.3 περάστηκε η πρώτη 6.6.17 μέσω otg και τελείως καθαρή εγκατάσταση με full wipe (και τα data) και μετά 2 μέρες η fixed μόνο με dalvic και cache.
    Τα notifications που αναφέρεται δεν μου κολλάνε, σε κλήση αν πατήσω το power απλώς κλείνει την οθόνη, οι μαύρες οθόνες στον τερματισμό της κλήσης που σε όλες τις stable ήταν δεδομένο, έχει διορθωθεί μια χαρά, από μπαταρία πολύ καλύτερα από την stable 7.3: από το 80% στο 30% έχω 5 ώρες και κατι SOT μέχρι στιγμής.
    Από bug: η καθυστέρηση τερματισμού των recent εφαρμογών το οποίο έχει λυθεί με την 6.6.18, το wifi tethering που σε καμία rom δεν δουλεύει αν δεν βάλουμε το χεράκι μας. Αυτά προς το παρόν, εεεε και η δυσαρέσκεια οτι δεν πήγαμε σε ΜΜ....

Φίλε @Souits εμένα είναι έτσι:
  • @giasoy μιλάς όμως για άλλο κινητό φίλε μου

Πρέπει να συγκριθεί το κάθε κινητό με τα όμοια του και όχι με άλλα. Εξάλλου για κάθε κινητό κατεβάζουμε και διαφορετική Ρομ άσχετο αν είναι πανομοιότυπες
  • @mixaliscy Τα ίδια έχουμε ρε σύ με τον @giasoy.
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Διαφήμιση
  • Νομίζω ότι η φόρτιση διαρκεί πολύ περισσότερο με την καινούργια ρομ...το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?

• Καλησπέρα και συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους.Δυο μέρες με την ρομ ,δεν παρουσιάστηκε κάτι προς το παρόν,Η διαχείρηση μπαταρίας είναι ικανοποιητική , ή Miui 8 μπορώ να πω ευχάριστη .Keep walking!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Καλημέρα. Αυτό που έχω να πω για την καινούρια ρομ είναι ότι έχει διάφορα μικρό προβλήματα με το πιο σημαντικό ίσως την αύξηση της θερμοκρασίας. (Βέβαια η διαπίστωση αυτή μέσα σε καύσωνα είναι λίγο επισφαλης, θεωρώ όμως ότι ισχύει ) Κάνει καλύτερη διαχείριση μνήμης και όσο αφορά την μπαταρία μια από τα ίδια. Έχω την εντύπωση όμως ότι φορτίζει πιο αργά. Θεωρώ ότι τα περισσότερα από αυτά τα θέματα, αν όχι όλα, θα λυθούν στις επόμενες ημέρες. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Και καλό καλοκαίρι.
  • Ο/H Tkrikos έγραψε:

Καλημέρα. Αυτό που έχω να πω για την καινούρια ρομ είναι ότι έχει διάφορα μικρό προβλήματα με το πιο σημαντικό ίσως την αύξηση της θερμοκρασίας. (Βέβαια η διαπίστωση αυτή μέσα σε καύσωνα είναι λίγο επισφαλης, θεωρώ όμως ότι ισχύει ) Κάνει καλύτερη διαχείριση μνήμης και όσο αφορά την μπαταρία μια από τα ίδια. Έχω την εντύπωση όμως ότι φορτίζει πιο αργά. Θεωρώ ότι τα περισσότερα από αυτά τα θέματα, αν όχι όλα, θα λυθούν στις επόμενες ημέρες. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Και καλό καλοκαίρι.

Το ίδιο παρατήρησα και εγώ για την φόρτιση...αρκετά πιο αργά

• Διαφήμιση