Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 153.
-
Καλημέρα! Μετά από λίγες μέρες καθυστέρηση φλασαρα την 6.3.3 στο Redmi Note 2 .Μέχρι στιγμής δείχνει ότι δουλευει μια χαρά.Ευχαριστούμε! Έπεται και ή 6.3.10... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά είναι κι αυτό : Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Δεν είναι κάτι το δύσκολο.Υπάρχει οδηγος βημα-βημα οπότε δεν θα έχεις προβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο,τιδηποτε και να χρειαστείς υπάρχει βοήθεια.Οι admin είναι εδώ και οι υπόλοιποι να βοηθήσουν.Χρησιμοποίησε τον οδηγό από stable σε developer και θα δεις καλύτερα το κινητό σου.Και από κει και πέρα το φλασαρισμα των Ρομ δεν είναι υποχρεωτικό κάθε Παρασκευή,κατά το δοκούν. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μην απελπιζεσαι φίλος,δες εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-2-25-Xiaomi-Mi-Note-Pro/ Για να είναι root το κινητό πρέπει να φλασαρεις την ελληνική developer rom.Ή stable rom δεν είναι root.Άποψη μου είναι ότι ή Xiaomi είναι από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο και παρέχεται υποστήριξη (miui.gr ).Αυταααααα....Δες τον οδηγό στο site για αλλαγή από stable σε developer και όλα θα πάνε καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην κοινότητα.Μόλις φλασαρα την 6.2.25 στο Redmi Note 2 και πηγαίνοντας στις ρυθμισεις-σχετικα με το τηλέφωνο ,παρατήρησα ότι ή CPU από 2.00GHz έπεσε στο 1.95GHz. Είναι φυσιολογικό? Ο λόγος? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bravissimo! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από διαχείρηση Ραμ φαίνεται πολύ καλά,από μπαταρία πάλι καλά...προς το παρόν όλα οκ.Ευχαριστούμε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπήκε καλά ή χρόνια του πηθικου! :p Υπομονή... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και πάλι.Λοιπόν την βοήθεια σας.Ένα φίλος έχει το Hongmi Redrice(1gb ram-4 rom).Σε κάποια βίντεο και φωτογραφίες ενώ στην αρχή τα παίζει κανονικά ,την επόμενη μέρα και στο βίντεο και στη φωτογραφία βγάζει "χωρίς μικρογραφία". Το ίδιο φαίνεται και όταν πάει να το αποστείλει σε άλλο κινητό(σε περίπτωση που έπαιζε-γραφει 00 bytes ) αλλά δεν.Σε σύνδεση με pc εμφανιζεται κανονικά.Είναι θέμα rom? Δεν θυμάμαι κιόλας ποια φοράει,σίγουρα όμως την ελληνική dev.Καποια ιδεα?Ευχαριστω. Στάλθηκε από…
-
Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία
ΜήνυμαΚαλημέρα, με την Xiaomi φιλέ μου,στειλε τους mail και από κει και πέρα θα σε κατευθύνουν για τα περαιτέρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το link για την 6.1.7 για να τη περάσω και στο redmi 1s δεν δουλεύει? Μπορούμε να το φτιάξουμε ? Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Fixed, το σήμα ήρθε κανονικά ,όλα οκ τώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 44c18ccb53d20e960d64fefe787f67c6.jpg
-
Καλημέρα και καλή χρόνια να έχουμε. 6.1.7 στο Redmi note 2 , το ίδιο bug με την sim slot1 αλλά οι κλήσεις γίνονται κανονικά.Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπομονηηηη!!! Κανένα fan club δεν ξεκινάει δυνατά...σιγα-σιγα δυναμώνει!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και +1 από τη σύζυγο(Nicky1980) ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Μόλις πέρασα την 5.12.24 και προς το παρόν όλα ok! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα,πιστεύω πως θα πάμε πααααρα πολύ καλά!