Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 183.
-
Εγκαταστάθηκε σε whyred και είναι όλα εντάξει. Η πρόοδος σε σχέση με τις προηγούμενες ARΩΜΑ είναι ότι εγκαθίστανται τώρα magisk και atmos ενώ πριν έπρεπε να κάνω την εγκατάσταση δυο φορές για να έχω και τα δύο. Βέβαια τα υπόλοιπα που επιλέγεις δεν εγκαθίστανται ακόμα αλλά τα εγκαθιστώ μόνος μου εκ των υστέρων αφού τα πάρω μέσα απ το .zip αρχείο της ROM.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεν κάνει και μία επικοιννία με το κατάστημα να τους ενημερώσεις ? ” Το αγόρασα από Kaizer ομόνοια τον Αύγουστο και το πρόβλημα αυτό μου το εμφανίζει περιοδικά αν θυμάμαι καλά περίπου το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Βέβαια σύντομα το έλυνα με τον ένα ή άλλο τρόπο. Όμως στο τέλος γίνεται ενοχλητικό. Αν πάω στο κατάστημα θα μου πει να το δώσω για έλεγχο που θα κρατήσει τουλάχιστον 15 μέρες. Δεν είναι λύση. Αν συνεχίσει ίσως πρέπει να δοκιμάσω λίγο custom rom για να δω αν το πα…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να τις ξανά βάλεις, μήπως δεν έχουν πατήσει καλά, άλλαξέ τους και θέση αν είναι και δες εάν και οι δύο κάνουν το ίδιο πρόβλημα ” Έχω ελέγξει τις κάρτες για το αν κάθονται καλά και είναι ΟΚ. Δεν έχω βέβαια αλλάξει τη θέση τους αλλά δεν δικαιολογείται έτσι το πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι έχει σχέση με το λογαριασμό xiaomi αλλά δεν ξέρω με τι ακριβώς. SIM1: WIND ( Έχει δηλωθεί στο λογαριασμό xiaomi και είναι τοποθετημένη στη θέση για SIM) SIM2: COSMOTE
-
Για να είμαστε σαφείς η εφαρμογή του φόρουμ δουλεύει άψογα στο τηλέφωνο μου που είναι το readmi note 5 (whyred) με rom 8.9.20 (έκδοση android 8.1.0) Είναι αυτή: miuihellas.apk - Google Drive
-
Παράθεση από gkalen: “@Jordan Nidis Δε δουλεύει ούτε η εφαρμογή του φόρουμ ούτε ο flash player σε android 8.0 και πάνω .. Υπάρχουν στη ρομ αλλά θα καταργηθούν γιατί είναι απλώς σκουπίδια πλέον .. ” Η εφαρμογή του φόρουμ δουλεύει μια χαρά σε μένα (android 8.0). Όποιος ενδιαφέρεται πάντως τη βρίσκει στη google.
-
Παράθεση από Oneironaut84: “Παράθεση από geogian: “Παράθεση από Oneironaut84: “Να ρωτησω κατι ακομη...εχει περασει καποιος το resurrection rom? Αν το εχει καποιος ας μου στειλει παρακαλω ” [OFFICIAL]Resurrection Remix-OS 6.2.0[Treble… | Xiaomi Redmi Note 5 ProΔε χάνεις και τίποτα σπουδαίο. ” Ειμαι φαναπο το s4 mini ακομη..πηρα δευτερο κινητο τωρα συμφωνα με το αν υπαρχει resurrection...☺ Για την διαδικασια φλασαρισματος ηθελα να ρωτησω μη κανω καμια ζημια.. ” Αφού γράφει λίγο παρακάτω στο νήμα π…
-
-
Παράθεση από drivth: “Επειδή τελικά ενεργοποίησα το cam2api, όσες gcam και αν έχω δοκιμάσει όλες κάτι έχουν, μια δεν τραβά με την μπροστά κάμερα, δεν δουλεύει η αργή κίνηση, το πορτρέτο κλπ. Εχει κανείς δοκιμάσει καμία έκδοση που έστω να δουλεύουν τα περισσότερα αν όχι όλα τα χαρακτηριστικά? ” Έβαλες την κάμερα Urikill που σου ανέφερα με τον τρόπο που σου είπα; Είναι η μόνη που μου δούλεψε σωστά.
-
Παράθεση από darklordvader77: “Καλημερα σας και καλως σας βρηκα..!! Ψάχνω να βαλω Google Camera Module και ειμαι σε Miui 10 Official. Οτι εχω βρει αφορα Miui 9, υπαρχει κατι για την περιπτωση μου;; p.s. Εκανα αιτημα ηδη για Unlock Bootloader και αναμενω μερικες μερες. ” Βάλε από το Magisk το Modules Camera2 API Enabler και την κάμερα MGC_5.1.018_Urikill_vXXII και θα είσαι ΟΚ Αυτό αφορά τη Miui 10
-
Παράθεση από drivth: “Εχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει το cam2api μέσω εντολών τερματικού με προσωρινό boot του twrp? Δουλεύει ο τρόπος αυτός? Δεν με ενδιαφέρει το ροοτ, μόνο gcam θέλω να περάσω. ” Βάλε από το Magisk το Modules Camera2 API Enabler και την κάμερα MGC_5.1.018_Urikill_vXXII και θα είσαι ΟΚ